FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN ELVEȚIA „Ne trebuia notar!” » Iordănescu ar fi vrut să-l convoace de urgență pe campionul cu Farul, dar nu a putut: „A fost o problemă de procedură”

Edi Iordănescu, selecționer România +25   FOTO
Edi Iordănescu, selecționer România

Articol de - Publicat duminica, 18 iunie 2023 20:13 / Actualizat duminica, 18 iunie 2023 23:18

După conferința de presă în care a prefațat duelul cu Elveția de luni seara, ora 21:45, selecționerul Edi Iordănescu a dezvăluit că ar fi vrut să-l convoace de urgență pe fundașul stânga al Farului, Andrei Borza (17 ani), însă a fost împiedicat de probleme de natură logistică.

  • Reporterul special Costin Ștucan și fotoreporterul Raed Krishan sunt corespondenții GSP la Lucerna (Elveția) și transmit toate informațiile care contează înaintea, în timpul și după duelul Elveția - România din preliminariile EURO 2024.

Cu Mario Camora accidentat iar Raul Opruț incert, selecționerul Edi Iordănescu a căutat să convoace de urgență un fundaș stânga pe care să se bazeze la meciul cu Elveția de luni seara.

Alesul a fost Valentin Țicu, fundaș la Petrolul, care era în cantonamentul echipei naționale U21. Edi Iordănescu ar fi vrut să apeleze la Andrei Borza, fundașul lateral al campioanei Farul, lucru pe care l-a dezvăluit după încheierea conferinței de presă din această seară.

Laudă sau ironie? Shaqiri la conferință: „Cum îl cheamă? Așa, Pușcaș! Un nume celebru, nu? N-are nevoie de prea multe ocazii ca să dea gol”
ELVEȚIA - ROMÂNIA
Laudă sau ironie? Shaqiri la conferință: „Cum îl cheamă? Așa, Pușcaș! Un nume celebru, nu? N-are nevoie de prea multe ocazii ca să dea gol”

Edi Iordănescu, înainte de Elveția - România: „La Borza ar fi fost o problemă de procedură”

„Din start l-am exclus pe Borza. A fost o problemă de procedură. E minor, avea avion la 7 dimineața, ne trebuia un notar, părinții lui erau la Constanța și el avea nevoie de un însoțitor.

L-am luat pe Țicu pentru că, spre deosebire de alte variante, el era în cantonament. Alții erau în vacanță, nu am vrut să aduc jucători din vacanță”, le-a transmis selecționerul reporterilor prezenți în sala de conferințe. 

La doar 17 ani, Borza s-a impus la prima echipă a Farului, pentru care a jucat 36 de meciuri în sezonul încheiat de curând. A înscris de 3 ori și a pasat decisiv în 3 rânduri, fiind piesă de bază în finalul sezonului în formația cu care dobrogenii au cucerit titlul.

„Ne trebuia notar!” » Iordănescu ar fi vrut să-l convoace de urgență pe campionul cu Farul, dar nu a putut: „A fost o problemă de procedură”
Andrei Borza

Zilele trecute, la GSP Live, Dumitru Dragomir l-a cerut la națională: „Ăsta este un puști care vine tare de jos. Îl puneam titular, ar fi fost primul meu titular la echipa națională!”.

VIDEO. Trimisul GSP Costin Ștucan transmite ultimele informații din Elveția:

Mai multe știri despre Elveția - Kosovo:

Liviu Ciobotariu, despre șansele României în Elveția și meciul-cheie al preliminariilor: „Pe acela trebuie neapărat să-l câștigăm”

Conferință Edi Iordănescu și Nicolae Stanciu înainte de Elveția - România: „Nu este o bucurie să auzi că adversarii spun că suntem o echipă mică. Avem două opțiuni”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
conicor2008
conicor2008  •  19 Iunie 2023, 21:22
Postat de lapusneanul pe 19 Iunie 2023, 12:59

bre, era nevoie de notar, unde făcea împuternicirea la ora 23:00 ?...comentariul tău e din ciclul...mâine merg la loto, pus sase numere, îmi ies toate și sunt milionar....

Dupa mintea Labușneamului notarul la constanta este precum sultanul din Borneo, nu-ti permiti sa-l deranjezi cu-n telefon in toiul noptii! Deh, satul mic, doar un notar-sultan ... . Labușneamule, las-o incet bre, nu mai cauta alibiuri la alibi! Asta este o vrajeala de doi lei a federatiei si a lui Edy. Camora s-a accidentat vineri seara. Daca selectionerul stoichita, ptiu! Scuze! Edy il voia pe Borza la nationala avea timp berechet sa aduca un notar din bangladesh sa semneze "petitiunea"!

chepandy777
chepandy777  •  19 Iunie 2023, 15:03
Postat de mchirilas pe 19 Iunie 2023, 11:12

Nu înțeleg, Federația nu are juristi, avocati etc. Sunt lucruri care țin de ABC-ul meseriei, la ce sunt plătiți cei de acolo?

acolo e o incompetenta totala, scurg bani in buzunur si mai dau niste *** la votantii lor inainte de alegeri si aia se multumesc cu ele. Sa fost in locul votantilor as cere meleoane daca vor sa-i mai votez.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

abavati
abavati  •  19 Iunie 2023, 14:15
Postat de lapusneanul pe 19 Iunie 2023, 12:59

bre, era nevoie de notar, unde făcea împuternicirea la ora 23:00 ?...comentariul tău e din ciclul...mâine merg la loto, pus sase numere, îmi ies toate și sunt milionar....

Iti garantez că găsea Hagi și la miezul noptii un notar treaz in Constanța dacă chiar era urgent. Evident ca imputernicirea se facea la notar, dar banuiesc ca nu te-a dus capul atat de departe ... Treaba este ca suntem singura țară din Europa (UE si non-UE) care avem legiferata aceasta cerință - tot din cauza noastră - traficul de copii si "carne vie". Știi că până la sfârșitul piesei i-au taiat capul Lăpușneanului, nu?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează