FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA

VIDEO Edi Iordănescu a fost întrebat despre indicațiile date din tribună de Mihai Stoichiță: „Mărturisesc că am auzit în două rânduri”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de , , - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 14:28 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 15:20

Edi Iordănescu (45 de ani), selecționerul naționalei României, a vorbit, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Andorra, despre indicațiile date de Mihai Stoichiță (69 de ani), directorul Comisiei tehnice din cadrul FRF, în finalul partidei cu Belarus, de la Budapesta, scor 0-0

  • România - Andorra, următorul meci al „tricolorilor”, se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV.
  • În noiembrie, România mai are de jucat cu Israel în deplasare și cu Elveția acasă

Naționala noastră a scăpat fără gol la o acțiune periculoasă a ex-sovieticilor, moment în care Stoichiță s-a ridicat în picioare și a urlat spre „tricolori”: „Calm, calm! Mai sunt șapte minute!”. 

Plecare de ultimă oră din lotul României! Ce a decis Edi Iordănescu
ROMÂNIA - ANDORRA
Plecare de ultimă oră din lotul României! Ce a decis Edi Iordănescu

Recunoscut pentru faptul că nu se poate abține atunci când urmărește meciurile echipelor naționale, Stoichiță a continuat cu indicațiile din lojă: „Vali, pleacă în stânga!”, a strigat în direcția lui Mihăilă. Apoi, a încercat să-l tempereze pe Drăgușin: „Radu, calm! Calm, Radu”!.

Stoichiță fusese temperat pe durata partidei, însă s-a activat spre final și în prelungiri. La un moment dat, a strigat și în direcția lui Olaru: „Du-te, Darius, la careu!”.

În cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului cu Andorra, de duminică seară, Edi Iordănescu a fost întrebat ce părere are despre acest subiect. Selecționerul a spus că nu a auzit indicațiile date de Stoichiță din lojă, pentru că în timpul meciurilor atenția sa este concentrată 100% numai la ce se întâmplă în teren. 

VIDEO. Edi Iordănescu, reacție după ce Mihai Stoichiță a dat indicații în timpul meciului Belarus - România 

„Înainte de orice, atenția mea totală în timpul jocului este la echipă, la ce facem bine sau mai puțin bine. La fel, încerc să fiu foarte exact în sarcinile și corecțiile pe care le fac, raportat la joc. 

Eu nu sunt atent la ce se întâmplă în tribună, nu pot să ascult ce se întâmplă în tribună. Mărturisesc că am auzit în vreo două rânduri: «România, România!» și sunt sigur că a venit din partea delegației noastre. Ne-a bucurat. La mine a ajuns asta și sunt sigur că și la băieți. 

A fost o concentrare a mai multor voci și e clar că am auzit. În rest, nu știu ce se întâmplă în tribună. Știu că toată lumea este trup și suflet alături de echipa națională și că responsabilitatea este în totalitate a mea, la fel și deciziile. 

Nici cea mai mică decizie nu mi-a fost sugerată de când sunt la echipa națională. La fel, nu m-am inspirat din ce s-a spus din stânga sau din dreapta. Sunt oameni profesioniști în cadrul Federației. 

Domnul Stoichiță este un om cu experiență de antrenor. Oricând un sfat din partea dânsului poate să fie binevenit, indiferent că e pentru mine, staff sau jucători. 

Dar expertiza e a mea, decizia e a mea, la fel și responsabilitatea”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă. 

Citește și: 

Mesajul clar al lui Deian Sorescu: „Totul depinde de noi. Trebuie să intrăm și să ne facem treaba pe teren”

Adrian Ilie e îngrijorat înainte de România - Andorra: „Seacă și Dunărea dacă nu batem” » Ce probleme vede la națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
eunescu09
eunescu09  •  14 Octombrie 2023, 18:40

La Craiova, când Cârțu și-a permis aceeași măgărie Bergodi și-a strâns lucrurile și a plecat. Ma rog, Edi este din alt aluat care seamănă cu plastilina - ia forma pe care i-o ceri.

lulu
lulu  •  14 Octombrie 2023, 17:05

Ce dracu o mai fi însemnând "expertiza este a mea"?Asta se crede expert in constructii,expert medical etc?Tentativa asta de antrenor o ia tot mai rău pe aratura încercând să exprime ceva simplu în fraze cât mai pompoase.Macar tat-su, asa limitat cum era în vorbire,se făcea mai ușor inteligibil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parachioara5
parachioara5  •  14 Octombrie 2023, 16:35

...v ati acoperit de rusine in ungaria ...nici Dunarea nu va mai spala...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează