FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

CORESPONDENȚĂ DIN HAMBURG În inima pădurii! Ce loc caută Edi Iordănescu pentru cantonamentul de la Euro. Unde și cum ar trebui să arate „cartierul general”

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 16:03 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 16:13

Selecționerul naționalei României, Edi Iordănescu (45 de ani), mai rămâne câteva zile în Germania pentru a stabili unde vor locui și se vor antrena „tricolorii” în timpul Euro 2024. Un hotel ascuns în mijlocul pădurii, departe de agitația și tentațiile unui oraș. Pentru liniștea jucătorilor.

Tragerea la sorți a fost făcută la Hamburg, grupele Euro 2024 s-au stabilit, am aflat cu cine și unde vom juca la turneul final, rămâne de găsit acum cel mai bun loc de cazare și pregătire pentru vara viitoare.

Programul complet de la Euro 2024 » Când, unde și la ce oră se joacă TOATE meciurile
PROGRAM EURO 2024
Programul complet de la Euro 2024 » Când, unde și la ce oră se joacă TOATE meciurile

Patru în căutarea locului ideal pentru Euro

De aceea, Edi Iordănescu mai stă câteva zile în Germania pentru a încerca să fixeze acest loc. Nu singur, ci alături de asistentul său „Jerry” Gane, de team managerul Cătălin Gheorghiu și de media managerul FRF Cătălin Popescu. 

Nu este încă sigur unde vor sta, dar se știe ce vrea, ce caută selecționerul, ce înseamnă pentru el cantonamentul ideal la o competiție de asemenea amploare.

Hotel izolat, cu bază de pregătire în proximitate

Potrivit unor surse apropiate de antrenor, Iordănescu își dorește un „cartier general” izolat pentru Euro. Un hotel ascuns undeva în mijlocul pădurii, dacă se poate, și care să aibă și teren de antrenament în proximitate. 

În inima pădurii! Ce loc caută Edi Iordănescu pentru cantonamentul de la Euro. Unde și cum ar trebui să arate „cartierul general”

Încearcă să protejeze jucătorii, să-i păstreze liniștiți și conectați, cât mai departe de agitația și tentațiile unui oraș.

Unde joacă naționala României în iunie în grupa E de la EURO 2024

Cumva, așezarea celor trei orașe în care vor evolua „tricolorii” în grupa E îl ajută pe selecționer. Programul nostru arată astfel:

  • 17 iunie, Munchen, ora 16:00: România - Câștigătoare play-off B (cel mai probabil, finala va fi Ucraina - Israel, cu Ucraina favorită).
  • 22 iunie, Koln, 22:00: Belgia - România.
  • 26 iunie, Frankfurt, 19:00: Slovacia - România.

Trei orașe pe o linie de la sud la vest. O variantă bună ar fi în centru

Munchen, Frankfurt și Koln sunt aproape aliniate, de la sud (Munchen, Bavaria) la vest (Koln, Renania de Nord-Westfalia), cu Frankfurt (Hesse) undeva între ele, mai aproape de Koln. 

Între Munchen și Koln e un zbor de 450 de kilometri. De la Koln la Frankfurt, în jur de 150 km cu avionul. O variantă bună ar fi să descopere un loc de cantonament situat în centrul acestei zone. Astfel, ar călători mai puțin între partide.

UEFA i-a propus FRF mai multe variante

FRF a anunțat UEFA ce ar dori pentru cazare și bază de pregătire, iar forul de la Nyon a oferit mai multe variante, din care federația va putea alege.

VIDEO. Reacția lui Edi Iordănescu, după ce România și-a aflat adversarele de la EURO 2024

Citește și: 

Dorinel Munteanu și Ionel Ganea cred că România a picat într-o grupă foarte ușoară: „E obligatoriu să ne calificăm! Trebuie să mergem și să facem performanță”

Marcel Răducanu a analizat grupa României de la EURO: „Putem scoate rezultate interesante”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
MariusN
MariusN  •  03 Decembrie 2023, 17:01

Singurul popor care nu are alte lucruri mai importante de faczt. Toti se cred buricul fotbalului european. Deja se sta la coada la Nadlac... Vor fi doar rumulani si refugiati ucrainieni, maxim 30-35.000 de suporteri intr-un stadion de 75.000 de locuri. Pe cine, dintre neutrii, va interesa meciul RO-UKR sau RO-SVK??? Se vor vinde bilete cu gramada, in fata stadionului, inainte de meci. De catre cei care au luat plasa, cumparand din timp bilete, crezand ca vor prinde un meci mare, meci important. S-au fentat cu RO-UKR si RO-SVK... de 3 lei fotbal.... Sau de 300€ biletul, ptr fraierul rumulan.

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Decembrie 2023, 16:18

Cu totii in Germania! Bine, ma refer la cei ce nu sunt deja!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează