FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA

UPDATE 5 informații de ultimă oră înainte de Elveția - România: „Amenzi de până la 1.000 de franci!”

România speră să obțină „punct sau puncte” în Elveția, conform selecționerului Edi Iordănescu // foto: Raed Krishan, GSP +20   FOTO
România speră să obțină „punct sau puncte” în Elveția, conform selecționerului Edi Iordănescu // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de , - Publicat luni, 19 iunie 2023 14:59 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 18:48

România va juca în această seară cu Elveția, la Lucerna, în etapa a patra din preliminariile EURO. Vă prezentăm ultimele informații despre duelul programat la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro.

  • Reporterul special Costin Ștucan și fotoreporterul Raed Krishan sunt corespondenții GSP la Lucerna (Elveția) și transmit toate informațiile care contează înaintea, în timpul și după duelul Elveția - România din preliminariile EURO 2024 (astăzi, 21:45);

UPDATE 18:45 » Ploaia a stat 

Ploaia s-a oprit la Lucerna, dar prognoza rămâne incertă pe durata întregii seri. Rămâne de văzut dacă gazonul va rezista la ora meciului. 

UPDATE 16:45 » A început ploaia în Elveția

Vremea s-a stricat la Lucerna. Reporterul special al Gazetei Sporturilor transmite că a început ploaia în Elveția, așa cum era preconizat. 

Ploaia ar putea ține până spre miezul nopții, deci inclusiv în intervalul în care va avea loc meciul.

5 informații de ultimă oră înainte de Elveția - România

1. Valentin Țicu, convocat de urgență, și stoperul Adrian Rus sunt noutățile din lotul de 23 față de cel pe care Edi Iordănescu s-a bazat în Kosovo. Din schemă au ieșit Rațiu, Opruț și Camora, cu probleme medicale, plus Louis Munteanu, din rațiuni tactice.

5 informații de ultimă oră înainte de Elveția - România: „Amenzi de până la 1.000 de franci!”
Lotul României pentru meciul cu Elveția // sursă foto: Facebook @ Echipa națională

2. Organizatorii au anunțat că 1.050 de spectatori români sunt așteptați la meciul care va avea loc pe Swissporarena din orașul Lucerna, arenă cu o capacitate de 16.800 de locuri. FRF a vândut 655 de bilete, iar elvețienii spun că au vândut pentru fanii români încă 380 de bilete. Sunt așteptați și alți români din Germania, Italia sau Franța care nu și-au procurat bilete nici prin intermediul FRF, nici prin intermediul Federației Elvețiene.

3. UEFA consideră meciul a avea grad ridicat de risc, conform frf.ro. „Autoritățile elvețiene au anunțat că amenda pentru nerespectarea regulilor de conduită în incinta stadionului este de până la 1.000 de franci elvețieni”, transmite Federația. Adică 5.070 RON.

4. România va evolua în echipamentul galben, elvețienii vor juca în roșul clasic.

5 informații de ultimă oră înainte de Elveția - România: „Amenzi de până la 1.000 de franci!”
Tricourile pe care le vor purta elvețienii și românii în această seară // foto: frf.ro

5. La Lucerna a plouat toată dimineață, dar precipitațiile s-au domolit între timp. La această oră, termometrele arată 27 de grade Celsius, cu o umiditate de 47%. La ora 15:00 ar urma să înceapă din nou ploaia, care ar putea ține până spre miezul nopții, deci inclusiv în intervalul în care va avea loc meciul.

Mai multe știri despre Elveția - România: 

Ce a remarcat Costin Ștucan la șefii FRF: „Păreau veniți în vacanță pe niște diurne foarte mari” + Mișcarea făcută de elvețieni în Andorra: „Au un avantaj imens”

Elveția face o radiografie dură a fotbalului românesc: „România are un lot modest. Numai unuia îi curge-n vene sângele marelui Hagi”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
tivireli
tivireli  •  19 Iunie 2023, 20:06

Si eu ma gandeam ca el va fi surpriza. Chiar nu se doreste a fi logici in ce se pregateste pentru meci.

JackBerg
JackBerg  •  19 Iunie 2023, 19:37

Care este "rațiunea tactică" de a-l scoate din lot pe Louis Munteanu și să lași pe postul lui o catastrofă ca George Pușcaș? Întreb pentru un "prieten", poate îl știți și voi, îl cheamă Edi....

mihai_capraru
mihai_capraru  •  19 Iunie 2023, 18:54

Sper ca intelectualii din "uniti sub tricolor" sa vina datori inapoi si sa nu mai aiba bani de niciun meci al nationalei 20 de ani. Asta daca nu le achita g simion din darul de nunta de 400.000 euro amenzile...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează