FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Federația pisicuțelor și a vulpițelor! Cum s-au tranșat alegerile FRF: "Cu Burleanu 4 ani, cu Lupescu 30 de minute"

Pisicile Roșii Bacău
Pisicile Roșii Bacău

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 09:00

Burleanu a câștigat președinția FRF și cu ajutorul electorilor fideli din fotbalul feminin. Pisicile roșii și Vulpițele galbene au avut drept de vot, însă nu a avut Academia Rapid, care tocmai a atras 36.000 de spectatori la un meci cu Steaua.

"De acum, să producă performanțe fotbalul feminin!", le-a urat Mircea Lucescu membrilor Adunării Generale care l-au votat pe Burleanu, nu pe Lupescu.

"Femininul", cu 29 de voturi din totalul de 254 exprimate, a constituit un "nucleu" al fidelilor lui Burleanu. Cine a votat? Printre cele 29 de cluburi, Pisicile roșii și Vulpițele galbene.

Prima formație e din Bacău și se numește oficial FC Măgura, "Pisicile roșii" reprezintă un fel de "nick", un nume de scenă. A doua chiar se cheamă Vulpițele galbene Roman.


Vulpițele galbene Roman

Pisicile și Vulpițele au avut două voturi, la fel ca FCSB și ca Dinamo. Au avut drept de vot, spre deosebire de Academia Rapid. Noii giuleșteni au jucat derby-ul cu CSA Steaua cu 36.000 de oameni pe Arena Națională, dar interesul publicului nu are legătură cu alegerea președintelui FRF.

Rapid nu a avut drept de vot, în numele Ligii a 4-a București a votat șeful Asociației Municipale de Fotbal, Marian Lumânare. Un vot pentru o ligă, fiindcă participantele în "D" sunt afiliate la AMFB, nu la FRF.

La fotbal feminin au votat toate formațiile din cele trei eșaloane, nu numai Pisicile și Vulpițele!

INTERVIU

"Cu Burleanu 4 ani, cu Lupescu 30 de minute"

Cătălin Cojocaru, președintele de la Pisicile Roșii Bacău, explică de ce fotbalul feminin îi este recunoscător lui Burleanu și dezvăluie că n-a existat niciun ordin al lui Dragnea într-un oraș condus de PSD.

Cătălin Cojocaru

- Domnule Cojocaru, ce v-a dat Burleanu, cu ce a ajutat fotbalul feminin, de a fost votat?
- Ne-a ajutat în multe feluri. Federația suportă o parte din cheltuielile noastre, ne-a mai trimis și niște mingi, și un set de porți.

- Au contat mingile și setul de porți în evaluarea mandatului pe care l-a avut Burleanu?
- Domnilor, nu vă imaginați că vorbiți cu Becali! Dacă i-ar fi trimis lui obiectele acestea, probabil că le-ar fi refuzat. Eu nu eram în Bacău când am auzit că ne-a trimis federația porțile, dar am auzit vestea și am alergat în oraș să le primesc! Nu mai puteam de bucurie! Pentru noi contează enorm asemenea ajutoare!

- Mircea Lucescu le-a urat celor care l-au votat pe Burleanu să mai facă performanțe doar cu fotbalul feminin. Ceea ce înseamnă cam așa: "Să vă spălați pe cap cu fotbalul vostru feminin!".
- Lucescu e cel mai mare antrenor român sau printre cei mai mari, oricum, deci n-am cum să-l critic, nu-mi permit. El și alții care ne critică pentru alegerea lui Burleanu trebuie să pricepă un lucru: această asociație, FRF, e alcătuită din bogați și din săraci. Noi, săracii, trebuie să fim respectați și ascultați, din moment ce avem și noi statut de membri și drept de vot!

- Și Lupescu nu v-a ascultat?
- M-am întâlnit cu Ionuț când a venit la Bacău, eu mai discutasem cu el și în trecut. Îl respect, doar că oamenii care i-au finanțat campania și persoanele din echipa lui poate l-au așezat pe un scaun prea...

- Prea înalt?
- Merita să fie pe un scaun înalt, că doar a venit de la UEFA, doar că eu nu cred că a avut o imagine corectă Lupescu. Fotbalul feminin, cluburile de juniori și futsalul au mai multe voturi decât primele două ligi, da? Poate oamenii lui Ionuț nu au fost conștienți de asta.

- V-a dat cineva din PSD ordin să votați cu Lupescu? Sau cu Burleanu, poate?
- Aici, în Bacău, Consiliul Județean e PSD, Consiliul Local e tot PSD. Și colaborăm, adică echipa e sprijinită cu bani publici. Nimeni nu mi-a dat nici ordin, nici vreo indicație cu cine să votez! Am citit ce a declarat Liviu Dragnea în Gazetă, dar am considerat că e opinia dumnealui despre Lupescu, nu un ordin pentru cluburi. V-am zis că Ionuț n-a avut o imagine exactă. Eu am impresia că el a fost în campania asta ca Sechelariu, Dumnezeu să-l ierte!, la ultimele alegeri la care a participat. Lumea îi zicea că are 70 la sută și el avea de fapt 15 la sută din voturi!

- Spuneți clar că l-ați votat pe Burleanu?
- De ce țineți neapărat să răspund la întrebarea asta? N-aș vrea să dezamăgesc vreun candidat, să rămână supărat. Dacă e secret votul, să rămână așa! 

"Lupescu poate ar merita să lucreze și el în federație, mie îmi pare rău că s-a ajuns la ruptura asta între FRF și unii foști fotbaliști mari. Cert este că în campania lui Lupescu s-au băgat bani mulți, asta vă spun sigur! Nu cred că el singur a suportat totul"Cătălin Cojocaru, președintele Pisicilor Roșii

"A fost și Lupescu votat la fotbal ferminin. Și nu doar de un singur club! Burleanu ne-a ajutat, a dezvoltat foarte mult fotbalul feminin în ultimii patru ani. Noi avem un buget de 15.000 de euro anual acum. Cu 200.000 de euro ne-am putea califica în Champions League"  Cătălin Cojocaru, președintele Pisicilor Roșii

"«Pisicile roșii» constituie un nume de marketing, denumirea oficială e FC Măgura. Am apelat la Pisici roșii pentru marketing. M-ați mai fi sunat dacă ne chema Măgura? Probabil că nu. Cei de la Vulpițele galbene s-au luat după noi, dar ei s-au botezat așa, și-au pus numele oficial. Dacă faci asta, e riscul să râdă lumea de tine" Cătălin Cojocaru, președintele Pisicilor Roșii

4 e locul pe care-l ocupă Pisicile Roșii în Liga a 2-a de fotbal feminin. Vulpițele galbene sunt pe prima poziție în Liga a 3-a

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (48)
romulus65
romulus65  •  21 Aprilie 2018, 16:51

Hai sa fim seriosi dar un club de la fotbalul feminin, cu un buget de 15 000 de euro anual, nu poate fi pus pe picior de egalitate nici macar cu un club din Liga a patra din fotbalul masculin darmite cu FCSB, CFR Cluj sau CSU Craiova. Sigur, am inteles ca si fara fotbalul feminin sau fotbalul in sala ar fi castigat Burleanu dar lucrurile nu sunt in regula in ceea ce priveste greutatea voturilor. Totodata mi se confirma ceea ce banuiam mai demult, faptul ca PSD-ul si Dragnea nu s-au implicat in alegerile de la FRF. Numai presa isterizata a sustinut aceasta implicare.

brancusi
brancusi  •  21 Aprilie 2018, 15:27
Postat de Costel Tudor pe 21 Aprilie 2018, 15:10

Bai gsp-istilor , este chiar atat de greu sa faceți o adunare si o scădere ? Vi s-a demonstrat ca chiar daca nu vota fotbalul feminin si fotbalul de sala , Burleanu tot din primul tur ar fi câștigat !!! Este atat de greu ?

"traiti,servi patria,nea Costele!Dupa chinurile din cazarama rontaim si noi o pisicuta,ce epoletii nostri!

485809194904413
Costel Tudor  •  21 Aprilie 2018, 15:10

Bai gsp-istilor , este chiar atat de greu sa faceți o adunare si o scădere ? Vi s-a demonstrat ca chiar daca nu vota fotbalul feminin si fotbalul de sala , Burleanu tot din primul tur ar fi câștigat !!! Este atat de greu ?

Vezi toate comentariile (48)
Comentează