FOTBAL  »  NATIONALA  »  COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2

„Războiul” FCSB vs CSA Steaua a ajuns și pe Metropolitano. Banner în limba engleză!

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 10:04 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 10:55

Unii suporteri români au ținut să atragă atenția asupra „adevăratei Steaua” și în timpul amicalului de la Madrid, Columbia - România (3-2).

Deși pe Metropolitano din Madrid s-au înfruntat România și Columbia, unii fani români au profitat de ocazia pentru a-și spune opinia despre una dintre problemele de identitate din fotbalul românesc. Și ca să fie clar pretutindeni în lume, au afișat un banner în engleză!

Au identificat postul neacoperit din angrenajul „tricolorilor”: „Subțire! Te întrebi ce face bine” + „Nu știi de unde să-l iei”
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
Au identificat postul neacoperit din angrenajul „tricolorilor”: „Subțire! Te întrebi ce face bine” + „Nu știi de unde să-l iei”

„FCSB is not Steaua” pe Metropolitano din Madrid

„FCSB is not Steaua" (n.r. „FCSB nu este Steaua”), au scris pe amintitul banner, iar o imagine a fost postată apoi inclusiv pe rețelele de socializare. Făptuitorii, evident, suporteri ai clubului CSA Steaua, din liga a doua.

„Războiul” FCSB vs CSA Steaua a ajuns și pe Metropolitano. Banner în limba engleză!
Bannerul afișat de suporterii CSA Steaua pe Metropolitano, în timpul amicalului Columbia - România 3-2

Au fost 15.000 de români pe Metropolitano, pentru a susține echipa națională

Românii au fost în număr de 15.000 pe stadion, dintr-un total de aproximativ 50.000. Sud-americanii au dominat fondul sonor în startul meciului, imnul Columbiei fiind acompaniat de vocile celor prezenți pe Metropolitano.

+12 FOTO

Sud-americanii au făcut show înainte de startul partidei, au cântat și au dansat în fața stadionului, înainte de deschiderea porților de acces în arenă.

Deși au fost mai tăcuți, românii și-au susținut și ei din răsputeri naționala. În afara bannerului amintit, suporterii „tricolori” au venit cu steaguri ale României, dar și cu tricouri ale fotbaliștilor preferați. Au predominat familiile de români plecați în Spania, părinții venind cu copiii la meci.

Gică Hagi a stat împreună cu soția, Marilena

+6 FOTO

Gică Hagi a venit și el pe Metropolitano pentru a urmări naționala României în meciul împotriva Columbiei. El a fost și pe Arena Națională la amicalul România - Irlanda de Nord 1-1. ”Regele” a stat în tribună alături de soția sa, Marilena. Cei doi s-au bucurat de golul lui Ianis, reușit în minutul 83, când scorul era 3-0 pentru Columbia. 

De asemenea, „tricolorii” au jucat și sub privirile lui Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu, legendarii antrenori români care au însoțit delegația României la Madrid.

VIDEO. AMICAL. România - Columbia 2-3 » Selecționerul, Edi Iordănescu, mulțumit în ciuda înfrângerii: „Am întâlnit o echipă completă”

Alte știri de actualitate:

Panduru, șocat după Columbia - România: „De mult nu am văzut așa ceva” + MM Stoica l-a completat: „Rar mi-a fost dat să văd”

Marca, elogiu pentru Ianis Hagi: „Atunci s-a trezit România, iar selecționerul Columbiei a reacționat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
Lazar85
Lazar85  •  14 Aprilie 2024, 01:29
Postat de Vvvvvv pe 27 Martie 2024, 11:56

Ori „Războiul” FCSB vs Steaua ori „Războiul” FC FCSB SA vs CSA Steaua Bucuresti! Publicati corect articolul si numele complet al cluburilor

Frustrari mari nu i asa? Ca nu va baga in seama nici lulea :)) Hai sa ti spun de ce .... pentru ca astia din afara vede prin amalgamul de *** si fumurile pe care le practica CSA Talpan ... Se poate zbiera cat vrei dar asta este... Poti sa spui covrigar de palat ( nu stiu exact cum un covrigar ar avea palat dar ... sigur) , poti sa ti versi frustrarile cum vrei, dar nimic nu se va schimba... Ne auzim la CEDO... ca la noi.. cand Statul judeca Statul, castiga (tobele va rog!) ... STATUL! :)) Rata de procese intoarse ale statului Roman la CEDO e de toata jena ... OARE DE CEEEEE!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Lazar85
Lazar85  •  14 Aprilie 2024, 01:18
Postat de flojo pe 27 Martie 2024, 21:56

“STI MELODIA”! WOW, ce ***, aka 10sebist!

te ai gasit tu ma agramatule sa tii morala limbii romane? du te si ia te de mana cu viitorii adversari din B.. Doar ei si cei ca tine se duc la piata si se plang vanzatorului de pere ca s au stricat merele :))

Lazar85
Lazar85  •  14 Aprilie 2024, 01:13
Postat de flojo pe 27 Martie 2024, 22:04

Da măi ***! Dinamovist! Adică dintre cei care v-au făcut de cacao în toată lumea, cu celebrul “Doar Dinamo București”! Doare rău aia! Apropo, tu ai avut vesta roșie, sau albă?

Ce cacao ati facut ma voi in "toata lumea? Cand dracu ati mai iesit din periferia campionatului ca sa mai contati ceva, undeva? ce DDB ma? ce sa doara ma? esti lovit la cap? voi sunteti irelevanti in forbal de vre o 10 - 15 ani :)) auzi la el .. DDB , si anul asta va insemna Doar dinamo in B ... IAR!! ... du te ma frustratule de aici.. Ai avut un vis erotic, te ai trezit si l ai luat a buna =))) esti comic ma... Ca sa folosesc vorba clasica a dinamovistilor ... va lasam sa va pregatiti ... pentru B...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează