FOTBAL  »  NATIONALA  »  APARIȚIE

FOTO Caz curios înainte de startul Ligii Națiunilor » Unde a fost surprins preferatul lui Contra în timpul reunirii naționalei

Gicu Grozav, în mijlocul fanilor de la meciul de handbal U Cluj - Corona Brașov // FOTO: GSP.ro
Gicu Grozav, în mijlocul fanilor de la meciul de handbal U Cluj - Corona Brașov // FOTO: GSP.ro

Articol de - Publicat marti, 04 septembrie 2018 08:20

Situație ciudată: fără club, preferatul lui Contra, Gicu Grozav, nu e luat la "națională", iar GSP.ro l-a fotografiat la un meci de handbal fix când la Mogoșoaia se reunea reprezentativa.

Un mare mister. E definiția lui Gicu Grozav, fotbalist talentat, capricios și extrem de apreciat de selecționerul Cosmin Contra, care i-a dat și tricoul cu numărul 10 în echipa națională.

Cu toate acestea, "Guriță" nu l-a putut selecționa pe favoritul său pentru dubla cu Muntenegru și Serbia. Acesta nu mai are echipă de peste două luni, de când scurtul contract semnat la început de 2018 cu Bursaspor i s-a încheiat.

La doar 27 de ani, Grozav nu este la prima vară petrecută departe de fotbal. Chiar anul trecut, în 2017, s-a antrenat cu Unirea Alba Iulia, pe atunci în "județ", până să semneze cu turcii de la Karabükspor!

Iar duminică, exact când colegii săi se pregăteau să iasă la primul antrenament înaintea meciului cu Muntenegru, Grozav era la 500 de kilometri distanță.

Dublă acum mai puțin de-un an

La Cluj-Napoca, unde a văzut, alături de câțiva prieteni, meciul din prima etapă a Ligii Florilor la handbal feminin, U Cluj - Corona Brașov 28-30. Reporterii GSP.ro au fotografiat un Grozav zâmbitor, relaxat, fără imaginea unui om abătut, cu probleme din cauza unui sezon început pe bară.

Culmea, acum mai puțin de un an, Gicu aducea victoria României într-un amical cu Turcia, 2-0, printr-o dublă de senzație. Și chiar la Cluj, pe stadionul CFR-ului, "Dr. Constantin Rădulescu". Al doilea și al treilea său gol consecutiv sub "tricolor" împotriva acestui adversar!

L-a supărat pentru oferta refuzată

Totuși, acum doar câteva săptămâni, invitat în studioul TV DigiSport, Cosmin Contra s-a declarat nemulțumit de deciziile luate de Grozav în ultima vreme. "A avut ceva oferte și a așteptat probabil altceva. Mă enervează!

El știe foarte bine că sunt supărat pe el, pentru că a avut o ofertă bună și a preferat să aștepte, chiar înainte să înceapă pregătirea în Europa. Ofertă din Europa de Vest, da. Nu cred că era salariul prea mic. Acum regretă acea decizie", i s-a destăinuit Contra lui Radu Naum în emisiunea Fotbal Club.

Relație apropiată

Contra și Grozav se știu din perioada Petrolul, când primul i-a oferit încredere jucătorului venit de la U Cluj. Iar acesta nu l-a dezamăgit: a jucat 33 de partide, a dat 13 goluri şi a oferit 3 pase decisive! Antrenorul a acceptat, apoi, ca vedeta "lupilor" să plece la Terek, actualul Ahmat Groznâi.

Apoi, selecționerul l-a dorit pe Gicu și vara trecută, pe când era încă pe banca lui Dinamo, însă transferul nu s-a mai realizat, deși albaiulianul era liber de contract.
Cum au reacționat cei doi când s-au reîntâlnit la echipa națională? Cu schimb de declarații pozitive, cum ar fi un "Abia aștept să lucrez din nou cu Contra". 

27 de selecții
+ 5 goluri are Grozav la "națională", fiind primul jucător născut după 1990 care a punctat pentru reprezentativă

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează