FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Costin Ștucan după egalul cu Franța: „Meciul de aseară mi-a lăsat un gust neplăcut. Parcă vorbeam despre schimbare”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 11:07

Jurnalistul GSP Costin Ștucan nu a fost impresionat de evoluția României U21 în fața Franței U21, scor 0-0, în ultimul meci din grupa de la EURO 2019.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.
  • Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”

„Ne-am calificat, o performanță incredibilă. Băieții au fost foarte buni până acum. Asta nu se discută.

Dar meciul de aseară mi-a lăsat un gust neplăcut. Energia aia fantastică din primele două jocuri s-a răsuflat, pretextul fiind scopul calificării.

Bravo, să fim sănătoși, dar nu gust genul ăsta de compromis și nu am ce să apreciez din cele 90 de minute fără șut pe poartă de ambele părți. Nu vreau să fiu simpatic nimănui doar pentru că «ne-am calificat» și «ne-am menajat picioarele» pentru Germania.

Iar scuza că «au făcut și alții mai mari» nu mă încălzește. Preferam să văd fotbal, preferam chiar să pierdem, dar să fie un sentiment de competiție autentică.

Apropo, meciuri de genul ăsta făcute de alții la turnee finale importante rămân în istoria fotbalului cu eticheta de «Rușinea de la...».

Parcă despre schimbare vorbeam după meciurile cu Croația și Anglia, despre renașterea fotbalului românesc, despre o nouă generație care se scutură de păcatele trecutului, de compromisuri.

Astăzi, nu am chef să scriu niciun rând despre meciul cu Franța.

«Mare pagubă...», veți spune mulți.

Așa cred și eu.

Sper doar să nu ajungem să citim curând despre faptul că «egalitatea și fraternitatea de 90 minute» cu Franța au fost speculate financiar de unii care aveau date din culise despre un meci egal. Aseară, a venit un semnal din Franța că acest lucru s-ar fi întâmplat, dar chestiunea necesită o verificare atentă.

În cazul ăsta, un compromis sportiv discutabil ar deveni o infracțiune în toată regula.

Și încă un lucru: nu mă interesează protestele italienilor și nici nu le plâng de milă pentru că i-am lăsat pe dinafară. Nu e vorba despre alții, e vorba despre noi”, a scris Costin Ștucan pe contul său de Facebook

După primele două meciuri ale echipei naționale de la turneul final, jurnalistul Costin Ștucan a fost impresionat de jocul echipei lui Rădoi. 

Costin Ștucan și-a scos pălăria în fața naționalei după victoria cu Croația, 4-1. (Detalii AICI)

Costin Ștucan i-a lăudat pe „tricolori” după victoria cu Anglia, 4-2. (Detalii AICI)

Trece România U21 de Germania?

Da
Nu

VEZI ȘI:

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

Gică Hagi mitraliază pe toată lumea! Atac la Cosmin Contra: „Să nu se vorbească gratuit şi superficial”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
sobolanu7
sobolanu7  •  26 Iunie 2019, 09:37
Postat de ovidiu_3003 pe 25 Iunie 2019, 20:38

...asa este foarte bun comentariu ...de nationala de tineret s a ales praful ...vor ajunge toti niste pierzatori ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sobolanu7
sobolanu7  •  26 Iunie 2019, 09:34

Stucan acest "ziarist" eminent care nu face nici un compromis de la etica jurnalistica, face doar anchete jurnalistice, descopera si demasca raul din sportul romaneasc, etc.....:)))))) Ca sa-ti explice si tie cineva pe limba ta. Ii era la fel de util Romaniei (locul 1 in acel moment si la acel scor in grupa adica nu se putea mai sus frate) sa se capaciteze in meciul cu Franta cat ii este unei echipe sa se streseze la 4-0 intr-un meci eliminatoriu in minutul 89.

romulus65
romulus65  •  25 Iunie 2019, 21:41

Domnule Stiucan, crezi ca daca situatia ar fi fost invers, adica Italiei i-ar fi trebuit un egal in ultimul meci si noi am fi stat la mana lor, italienii s-ar fi omorat sa ne califice si pe noi in semifinale?

Vezi toate comentariile (54)
Comentează