FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Denis Drăguș, mesaj categoric înainte de meciul cu Franța: „De la Ianis Hagi și Florinel Coman am cele mai mari așteptări”

Florinel Coman// FOTO: Raed Krishan
Florinel Coman// FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2019 21:23

România U21 și Franța U21 joacă azi, de la ora 22:00, în ultimul meci din grupa C a EURO 2019. Partida este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TVR 1 și TVR HD.

Denis Draguș, atacantul Viitorului, a ratat EURO 2019 din cauza unei accidentări, dar este alături de elevii lui Mirel Rădoi.

 

„E dificil să fiu alături doar de pe margine. Dar sper să treacă de grupe. Când am plecat de aici, știam valoarea lotului și că putem trece de grupe. Băieții au demonstrat că sunt în stare de lucruri mărețe. Nu e ușor să joci la un interval de trei zile, dar băieții au arătat că au valoare.

Le-am urat multă baftă! De la Ianis Hagi și Florinel Coman am cele mai mari așteptări. Mă bucur pentru Coman, sper să impresioneze în continuare”, a declarat Denis Draguș înainte de Franța U21 - România U21.

 

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
bodrin
bodrin  •  25 Iunie 2019, 00:11

Florinel Coman va confirma în meciul următor, ca de obiceiu! N-a fost în afară, da' nici n-a reușit mare brândză...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează