FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA

VIDEO Distracție la antrenamentul oficial al nemților » Cine „a avut grijă” de Adeyemi, puștiul cu origini românești

Hansi Flick (56 de ani) a condus astăzi antrenamentul oficial al Germaniei, înaintea disputei cu României, din preliminariile Campionatului Mondial.
Hansi Flick (56 de ani) a condus astăzi antrenamentul oficial al Germaniei, înaintea disputei cu României, din preliminariile Campionatului Mondial.

Articol de , - Publicat joi, 07 octombrie 2021 19:21 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 19:22

Hansi Flick (56 de ani) a condus astăzi antrenamentul oficial al Germaniei, înaintea disputei cu României, din preliminariile Campionatului Mondial. 

  • Vineri, 8 octombrie, de la ora 21:45, „tricolorii” dau piept cu Germania, la Hamburg
  • Fotoreporterul Raed Krishan și reporterul Viorel Tudorache, trimișii speciali GSP în Germania, transmit cele mai importante informații de la fața locului
  • Luni, 11 octombrie, în Ghencea, tot de la 21:45, naționala primește vizita Armeniei
  • Partidele vor putea fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV. 

Nemții au fost foarte destinși la antrenamentul oficial. La începutul celor 15 minute deschise presei, selecționerul Hansi Flick i-a împărțit pe jucători în trei grupe "cinci contra doi". În grupul experimentaților, din care au făcute parte Muller, Neuer, Rudiger, Sane sau Gnabry, s-a râs cu gura până la urechi. 

VIDEO Voie bună la antrenamentul nemților

Puștiul cu origini românești Karim Adeyemi (19 ani) a făcut încălzirea alături de Joshua Kimmich, Timo Werner și alți jucători din valul tânăr, Nico Schlotterbeck, Jamal Musiala, Kai Havertz și Florian Wirtz. 

Atacantul cu mama din Brașov și tată nigerian se comportă de parcă este de când lumea la naționala Germaniei. După 10 minute au început exercițiile cu mingea, sub comanda lui Hansi Flick, care au continuat în spatele porților închise. 

Antrenamentul de ieri m-a mulțumit foarte mult, am văzut calitate și intensitate încât am decis nici să nu mai parcurgem partea a doua pe care o pregătisem pentru antrenamentul de ieri, care era în special tactică. 

Mirel Rădoi face o treabă foarte bună, joacă ofensiv, încearcă să construiască o echipă care joacă fotbal. Trebuie să punem presiune pe România.
- Hansi Flick, selecționerul Germaniei

Lotul Germaniei pentru meciul cu România:

  • Portari: Bernd Leno, Manuel Neuer, Marc-Andre ter Stegen
  • Fundași: Matthias Ginter, Thilo Kehrer, Lukas Klostermann, David Raum, Antonio Rudiger, Nico Schlotterbeck, Niklas Sule
  • Mijlocași/Atacanți: Karim Adeyemi, Serge Gnabry, Leon Goretzka, Kai Havertz, Jonas Hofmann, Joshua Kimmich, Thomas Muller, Jamal Musiala, Florian Neuhaus, Marco Reus, Leroy Sane, Timo Werner, Florian Wirtz

Citește și alte știri despre Germania - România: 

CORESPONDENȚĂ GSP Ce trebuie să știe fanii români care vin la meciul cu Germania » În ce condiții se poate intra în țară + cum se face accesul pe stadion

Dezbaterea zilei, 7 octombrie » Ar trebui să sacrificăm meciul cu Germania și să ne concentrăm 100% pe cel cu Armenia? „ Rădoi să menajeze artileria grea cu nemții” vs. „Nu ne permitem să pierdem la scor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
126274606358117
Tony Bryder  •  08 Octombrie 2021, 09:52

ADEYEMI un pusti nascut in germania a invatat fotbal in germania si asta pentru ça tatal lui cu origini africane sa ocupat de el Deci terminatio cu pustiul cu origini Romane Daca invata fotbal in romania nici nu iesea mare fotbalist Asa ça nu mai publicati ce nu corespunde

Vezi toate comentariile (1)
Comentează