FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // 3 detalii importante despre adversara din semifinale: e deținătoarea titlului și e o mașinărie de goluri

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 09:45

Germania U21 și România U21 vor juca joi în semifinalele Campionatului European din Italia și San Marino. GSP vă prezintă 3 detalii importante despre deținătoarea titlului european la tineret.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele  EURO 2019. Meciul se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României. Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”.

1. deținătoarea titlului + cel mai bun golaveraj

Reprezentativa Germaniei e deținătoarea titlului și obiectivul e să-l păstreze încă doi ani în vitrină. De altfel, e și naționala cu cel mai bun golaveraj de la acest turneu final, cu 10 goluri marcate și doar trei primite în cele trei jocuri.

2. Antrenată de un campion european

Selecționerul Stefan Kuntz are și acum la dispoziție un efectiv cu mulți jucători de calitate, care joacă și la echipele lor de club, precum Nübel, Klostermann, Tah, Baumgartl, Neuhaus, Dahoud, Mittelstädt sau frații Eggestein.

Căpitanul Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) este cel mai valoros jucător al nemților, fiind cotat la 40 de milioane de euro.

Germania este antrenată de Stefan Kuntz, campion european în 1996, care conduce echipa panzerelor din 2016

3. sisteme diferite

Ca orice echipă cu pretenții, joacă în mai multe sisteme, respectiv 4-3-3, 3-4-3 sau 4-4-2. Sezonul 2018-2019 l-a încheiat neînvinsă, cu un bilanț de invidiat: 7 victorii, o remiză. Nici în grupele de la EURO n-a pierdut, reușind două victorii și un egal.

Echipa tip (4-3-3): Nübel - Klostermann, Baumgartl, Uduokhai, Henrichs - Neuhaus, Dahoud, M. Eggestein - J. Eggestein, Waldschmidt, Serra

314.000.000 €e cota totală a jucătorilor Germaniei, în timp ce naționala noastră sub 21 de ani valorează 61 de milioane de euro

CLASAMENT FINAL GRUPA C

romania u21 

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA  Detalii AICI
  • 22:00 - Anglia - Croația 3-3

VEZI ȘI:

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează