FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA

Gest emoționant înainte de Irlanda de Nord - România! Banderole negre și moment de reculegere în memoria victimelor de la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 16:14 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 16:37

România va juca împotriva Irlandei de Nord, miercuri, în ultimul din acest sezon al Ligii Națiunilor, iar oficialii FRF au solicitat ca jucătorii să poarte banderole negre și să țină un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului de la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț.

  • România - Norvegia, din Liga Națiunilor, a fost anulat după ce nordicii n-au putut pleca din Oslo din cauza coronavirusului.
  • Ultimul meci al României din grupa de Liga Națiunilor se joacă miercuri, de la ora 21:45, în Irlanda de Nord. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV

Site-ul Federației  anunță că, la solicitarea FRF, jucătorii României au primit acordul UEFA și al Federației din Irlanda de Nord și vor purta banderole negre în memoria persoanelor care au murit. De asemena, la începutul meciului se va ține un moment de reculegere.

Tragedia petrecută la Spitalul Piatra Neamț ne-a înfiorat și atât Federația Română de Fotbal, cât și Echipa Națională, sunt alături de victimele incendiului și de familiile celor dispăruți. Campania noastră de susținere concretă are nevoie însă și de sprijinul suporterilor români! Intră și donează AICI.

La solicitarea Federației Române de Fotbal, tricolorii au primit acceptul UEFA pentru a purta banderole negre la Belfast în partida oficială cu Irlanda de Nord. Totodată, forul continental a acceptat păstrarea unui moment de reculegere în startul partidei.

Mulțumim Federației nord-irlandeze pentru acceptarea acestui demers și transmitem condoleanțele lor pentru familiile victimelor, delegatului UEFA la partidă pentru sprijin și forului continental pentru acceptarea inițiativei noastre
- comunicat FRF

Amical caritabil în loc de meciul cu Norvegia

După ce UEFA a anulat meciul cu Norvegia, Mirel Rădoi a decis ca, aseară, "tricolorii" să dispute un joc între ei, în tricourile oficiale, acestea urmând să fie puse la dispoziția celor care fac donații pentru victimele incendiului de la Spitalul Județean Piatra Neamț.

VIDEO Mirel Rădoi, incomodat de întrebările despre Man: „Asta este gândirea mea!”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Ultima speranță pentru norvegieni! Vor să câștige la „masa verde” cu România » Când vine decizia UEFA

În așteptarea deciziei UEFA, oficialii FRF acuză: „Sunt interese pentru schimbarea lui Rădoi”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
deusdat
deusdat  •  16 Noiembrie 2020, 19:04

Parcă după Colectiv s-a întâmplat altceva, nu banderole negre "emoționante". Nu-i așa, Tolo? Avem acum în sfârșit recunoașterea din partea presei: toată povestea cu "Corupția ucide" a fost doar o înscenare politico-mediatică, cu faimosul documentar cu tot. A meritat? S-a câștigat bine?

143731175974645
Gelu Cristean  •  16 Noiembrie 2020, 18:20

alta taampenie de imagine, total inutila! specific natiei astea cae s-a vandut pe cioburi colorate!

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  16 Noiembrie 2020, 18:04

Bine ca au lamurit. Parea ca se tine doliu pentru decesul fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează