FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Gică Mihali a reacționat după declarația lui Răzvan Burleanu: „M-a supărat!” » Ce spune despre Florin Prunea: „Are două obsesii”

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 09:36 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 10:48

Gheorghe Mihali, fost fundaș în Generația de Aur, a vorbit la GSP LIVE despre faptul că nu toți foștii jucători ai naționalei au primit invitații la meciul România - Elveția.

Gazeta Sporturilor a scris că FRF nu a chemat toți membrii Generației de Aur la ultima partidă din aceste preliminarii, iar Răzvan Burleanu, întrebat despre subiect, a declarat că: „Oamenii care plâng acum că nu au fost invitați sunt oameni care nu și-au dorit niciodată să fie alături de echipa națională. Nu au solicitat niciodată să fie prezenți”. 

Cum a trăit Gică Hagi prestația lui Ianis Hagi în Israel - România: „Sunt fericit că e pe teren. A trecut printr-o perioadă grea”
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Cum a trăit Gică Hagi prestația lui Ianis Hagi în Israel - România: „Sunt fericit că e pe teren. A trecut printr-o perioadă grea”

Gică Mihali, deranjat de afirmația lui Răzvan Burleanu 

Luni dimineață, la GSP Live, fostul fundaș s-a declarat deranjat de declarația dată de președintele FRF. 

„Nu știu cum am ajuns eu acolo. Eu nu am cerut niciodată invitații. Și președintele trebuie să știe că eu nu m-am plâns niciodată. Nu știu dacă m-a auzit cineva că m-am plâns pentru o simplă invitație. Eu mi-am luat bilet la meci. 

Dacă are o problemă cu unii jucători, ca Prunea de exemplu, care are două obsesii, Stoichiță și Burleanu, e problema lui. 

Eu nu am nimic cu nimeni. Pentru ce? Pentru o invitație? Nu pot să mă duc să cumpăr un bilet? Asta e. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Să fiu sincer. Eu am auzit acum mulți ani că cel care dorește invitație să sune la Federație și i se va oferi una. Eu știu că asta e tot. Cine vrea trebuie să sune.

Cei care au primit, nu știu dacă au fost sunați. Eu știu că FRF a anunțat că cine vrea trebuie să sune. Eu nu am cerut niciodată. Dacă va fi nevoie, le voi spune M-a supărat chestia cu plânsul. Eu nu am făcut asta niciodată”, a declarat Gică Mihali la GSP LIVE. 

Nu, nu, nimic (n.red. dacă a primit invitație din partea FRF). Dar nu fac un caz din asta. Și știi care e chestia?, nici nu am fost eu vreun jucător important pentru ei... Dacă s-a uitat, asta e, treaba lor! Dar mă gândesc că, de exemplu, Lupescu nu trebuia uitat, dacă-mi permiți o replică. Poate că se putea organiza ceva cu foștii jucători, ce vrei?!

Am jucat și eu la un Mondial, la un European, în cupele europene, n-am trecut ca gâsca prin apă, vorba lui Emil Săndoi... Ce să faci?! Eu zic, părerea mea, că oamenii au fost foarte, foarte ocupați cu pregătirea meciurilor cu Israel și cu Elveția, n-au avut ei gândul la ăștia de-au fost... Nu poți să-i ții în evidență pe toți. (râde) Poate prind la următorul meci, cine știe?! Da, mi-am luat bilet, la tribuna I, sus. Nu deasupra băncilor de rezerve, ci mai sus, la inelul 2. 

- Gică Mihali, pe 15 noiembrie 

Citește și:

MM Stoica l-a auzit pe Burleanu pe aeroport și a răbufnit: „E deja prea mult”

Marcel Răducanu: „Sper să nu ne facem de băcănie în Germania”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
TzurcanuDePitesti
TzurcanuDePitesti  •  20 Noiembrie 2023, 11:47

ok s-au calificat ... dar cind vor face jocuri proaste acolo vor apare iarăși strigate la antrenor și jucătorii total debusolați și timizi. sa nu bucuram rezervat. daca nu vom face meciuri bune acolo degeaba am luat locul altora. și îmi este teama ca așa se va întîmplă. pina se vor trezi vor fi în coada clasamentului din grupa. și de asta data apar echipe tari. doar cu voință nu cu ambiția prostului vei putea cistiga. cu analiza și devotament pentru sportul ales vei face fata. altcumva sa ne lase...

Adriann_1
Adriann_1  •  20 Noiembrie 2023, 11:19

Efectiv ma calca pe nervi stilul asta al "oamenilor de fotbal" de a pune batista pe tambal. O fi si aici un soi de mafie dar totusi nu umbla Burleanu cu lupara sub brat, nici nu te poate ejecta de pe planeta samd...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează