FOTBAL  »  NATIONALA  »  MOLDOVA - ROMÂNIA

Ce îi reproșează Gică Popescu lui Edi Iordănescu: „Răbdarea are și ea o limită”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2022 19:21 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2022 20:07

Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului Constanța, a criticat discursul lui Edi Iordănescu (44 de ani) de la finalul amicalului cu Slovenia, 1-2.

  • Moldova - România se joacă duminică, de la ora 20:30. Meciul amical va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena

Fostul internațional este deranjat de faptul că selecționerul nu își asumă înfrângerile și încearcă de fiecare dată să găsească scuze. Popescu a criticat și declarațiile lui Iordănescu privind meciul cu Moldova, după ce Edi a scos în evidență importanța amicalului de la Chișinău.

Edi Iordănescu, răspuns acid în conferință pentru jucătorul care-i criticase selecția: „Poate am ajuns prea jos și oricine crede că e nedreptățit”
MOLDOVA - ROMÂNIA
Edi Iordănescu, răspuns acid în conferință pentru jucătorul care-i criticase selecția: „Poate am ajuns prea jos și oricine crede că e nedreptățit”

Gică Popescu îl critică pe Edi Iordănescu

„Jucăm totusi cu Moldova, hai să nu fim atât de entuziasmaţi că îi vom bate, dacă vom bate. Edi e un antrenor care vorbeşte foarte bine, nu îşi asumă foarte multe din greşelile pe care le face echipa şi întotdeauna încearcă să mute puţin către echipă responsabilitatea şi greşelile.

Ar trebui să îşi asume mai mult din aceste înfrângeri, nu numai momentele bune. Și acelea mai puţin bune să şi le asume, pentru că face parte din întreg tabloul. Dar cam gata şi cu experienţele, cu probele, gata că «ne-a lipsit un jucător, că ne lipsesc nu ştiu câţi».

Sunt cei pe care îi avem, îi ştia, şi din cei pe care îi are la dispoziţie trebuie să aleagă 11 sau 16... dar gata... răbdarea are şi ea o limită, iar eu cred că a avut o răbdare mai mult decât generoasă din partea celor care conduc Federaţia”, a declarat Gică Popescu, potrivit Orange Sport.

Discursul lui Edi Iordănescu după România - Slovenia 1-2:

Dacă ne uităm pe lotul nostru, comparativ cu cel al Sloveniei, noi am pus accent pe foarte mulți jucători tineri. Ne-am asumat selecția asta. Obiectivul era rezultatul pozitiv, pentru moral. Nu pentru mine. 

A fost un test. Pentru mine cel mai important este, sigur, ce se va întâmpla în Moldova, dar lupta mare începe în martie, în preliminariile Euro 2024. Echipa avea nevoie de încă un rezultat de moral, mai ales că am avut mulți jucători tineri în componență 

- Edi Iordănescu, selecționer România

VIDEO. Edward Iordănescu despre viitoare campanie de calificări: „Să nu vă așteptați la schimbări foarte multe”

Citește și:  

Edi Iordănescu, mesaj direct pentru fanii români: „Să nu credeți că e confortabil când se întâmplă asta”

Capitolul unde jocul naționalei lui Edi Iordănescu suferă constant » Se întâmplă indiferent de formula de start

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
costeltudor
costeltudor  •  20 Noiembrie 2022, 15:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dobermannul
Dobermannul  •  20 Noiembrie 2022, 09:41

Cand echipa care domina campionatul Romaniei in ultimii 15 ani nu da mai nimic la nationala ba din contra in loc sa se ocupe de cresterea de noi jucatori romani ea importa batrani expirati la ce sa ne asteptam?

10Klaudiu10
10Klaudiu10  •  19 Noiembrie 2022, 21:18

Offff, de instructori sportivi (edi iordanescu) care sunt alesi pe PCR (pile, relatii, cunostinte) pentru a conduce nationala Romaniei ......... sunt SATUL. Are mare dreptate domnul Gica Popescu. Rezultatele echipei nationale ..... contrazic flagrant sperantele instructorului sportiv. Unde o vedea el sperante .... chiar nu pricep !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează