FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA

ANALIZĂ Hansi Flick ne pregătește un „uragan” » Cum vrea noul selecționer să schimbe jocul Germaniei

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 13:25 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 17:44

Hansi Flick, noul selecționer al Germaniei, a trecut la „dehispanizarea” jocului naționalei, acel tiki-taka practicat în ultimii ani de Joachim Low, și vrea „intensitate, activitate, creativitate, calitate”.

  • Meciul Germania - România va avea loc mâine, de la ora 21:45, în direct pe Pro TV și liveTEXT pe gsp.ro!

La Hamburg, pe „tricolori" nu-i așteaptă o atmosferă infernală. Federația vânduse până ieri 20.000 de bilete din totalul de 25.000, și nici relația Mannschaftului cu fanii nu e prea bună. La reunire, jucătorii le-au întors spatele numeroșilor amatori de selfie-uri și autografe, din rațiuni sanitare, dar chiar și așa, suporterii au luat totul ca pe un afront.

Ai noștri nu vor da ochii nici cu vreun jucător de senzație descoperit de noul selecționer, Hansi Flick, peste noapte. Vor fi cam aceiași care au câștigat cu 1-0, în martie, pe Arena Națională, dar, atenție!, într-o cu totul altă „prezentare".

Hansi Flick vrea „dehispanizarea" jocului Germaniei

Flick a anunțat în Kicker sportmagazin „dehispanizarea" jocului Germaniei. Renunțarea la acel tiki-taka preluat de predecesorul Joachim Low de la Pep Guardiola și practicat în ultimii ani. 

Un stil care nu le-a adus nemților decât o eliminare din faza grupelor, la CM 2018, și din „optimi", la CE 2020. Încă de la instalarea sa, fostul antrenor al lui Bayern le-a predicat jucătorilor că-și dorește de la ei „mentalitate, intensitate, activitate, creativitate, calitate și profesionalism".

Altfel spus, Mirel Rădoi trebuie să se pregătească de un veritabil „uragan". Ceva în stilul lui Bayern 2020, care a spulberat tot în Liga Campionilor cu un fotbal hiperofensiv, vertical, oglindit cel mai bine în acel 8-2 cu Barcelona din sferturile de finală ale ediției 2019 - 2020.

Cum va arăta scheletul Germaniei pentru meciul cu România

„Materialul" îl are: Nicklas Suele, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Thomas Muller, Serge Gnabry, cu care a câștigat tot atunci, vor fi și vineri pe teren. Plus Leroy Sane, Musiala și trioul călit în Premier, la Chelsea: Rudiger - Werner - Havertz. 

Iar primele semne s-au văzut deja în ultimele meciuri ale trecutei etape din preliminarii. După un modest 2-0 în Liechtenstein, au urmat un 6-0 cu Armenia, care pe noi ne-a bătut cu 3-2, și 4-0 în Islanda.

Echipa probabilă a Germaniei cu România: Neuer - Hofmann, Rudiger, Suele, Kehrer - Kimmich, Goretzka - L. Sane, T. Muller, Reus - Gnabry

2victorii, cu noi și în Macedonia (11 octombrie), le sunt de ajuns nemților pentru a câștiga grupa de pe acum

Citește și alte știri despre meciul cu Germania:

„Tricolorii”, testați înainte de meciul cu Germania » Rădoi a primit o veste bună

Șansă pentru Rădoi după un an » Naționala României are ocazia să-și ia revanșa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
787717861358051
Nechifor Vlad Marian  •  07 Octombrie 2021, 00:10
Postat de talpaiadului pe 06 Octombrie 2021, 16:22

Trece Mitrita pe langa apararea Germaniei ca TGV-ul de Caracal :)

De *** Hagi nu zice nimeni nimic?! ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

azalkmar
azalkmar  •  06 Octombrie 2021, 18:25

Ăștia uita ca noi avem cel mai bun selecționer care numai visează sa ajungă la Inter.

talpaiadului
talpaiadului  •  06 Octombrie 2021, 16:22
Postat de dragdim pe 06 Octombrie 2021, 14:51

Îi zăpăcește Mitraliuță! Ca sa îi batem ne trebuie dubluri pe fiecare post, adică noi sa fim 22, sau sa jucam pe un teren cu o înclinație de 15 grade spre poarta lor in ambele reprize, sau de ce nu, o bomba la pariuri.

Trece Mitrita pe langa apararea Germaniei ca TGV-ul de Caracal :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează