FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dezvăluiri din interior despre nivelul la care e Ianis Hagi » Cum s-a descurcat în amicalul naționalei: „M-am uitat foarte atent la el”

Ianis Hagi, în amicalul cu CS Tunari / Sursă foto: frf.ro +9   FOTO
Ianis Hagi, în amicalul cu CS Tunari / Sursă foto: frf.ro

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 07:49 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 08:18

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice a FRF, dezvăluie că reintegrarea lui Ianis Hagi în echipa națională decurge conform așteptărilor. Fotbalistul lui Rangers a evoluat în amicalul „tricolorilor” cu CS Tunari (4-1), iar primele impresii sunt pozitive. 

  • Kosovo - România e programat vineri, 16 iunie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1 
  • Elveția - România se joacă pe 19 iunie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

Din nou la prima reprezentativă după ce a absentat de la ultimele acțiuni, Ianis Hagi, 24 de ani, e la capacitate maximă înaintea înaintea „dublei” cu Kosovo și Elveția. Deja reintrat în circuit la Rangers, Hagi jr. își pregătește cu minuțiozitate și revenirea la echipa națională. Stoichiță s-a declarat mulțumit de nivelul afișat de Ianis în amicalul de la Mogoșoaia.

„E OK, m-am uitat foarte atent la el, are mișcări normale, nu se menajează. În general, un jucător care vine după o accidentare grea are instinctul de autoconservare și se menajează la partea vătămată. Nu e cazul la Ianis. Atât vreau să vă spun, îl văd OK”, a afirmat Stoichiță. 

Hagi, 24 de selecții, a îmbrăcat ultima dată tricoul reprezentativei la meciul cu Liechtenstein (2-0), disputat la Vaduz, pe 14 noiembrie 2021, în preliminariile CM 2022.

Ianis Hagi, mesaj din cantonament: „După mai mult de un an și jumătate...”

Prezent în cantonamentul de la Mogoșoaia, mijlocașul lui Rangers a ținut să le transmită un mesaj susținătorilor naționalei.

„A trecut mai mult de un an și jumătate de la ultimul antrenament cu echipa națională. Mi-era dor de tot ceea ce înseamnă acest cantonament și sunt extrem de fericit că mă aflu din nou aici. Abia aștept meciurile cu Kosovo și Elveția. Hai, România!”, a scris Ianis pe rețelele de socializare.

Hagi junior a jucat ultima dată în „tricolor” pe 14 noiembrie 2021, la 2-0 cu Liechtenstein, meciul care a încheiat campania de calificare la Mondialul din Qatar.

Ianis Hagi nu va fi titular în Kosovo

Revenirea lui Hagi jr. la națională, după ce a trecut cu bine mai multe teste în Scoția, nu înseamnă și titularizarea lui de la primul meci, cel cu Kosovo, programat vineri, 16 iunie, la Priștina.

„Ianis este bine, este sănătos și foarte motivat. Nu e încă la 100% din capacitatea lui, normal după ce a stat un an. Edi nu vrea să pună presiune pe el. Nu e cazul", au dezvăluit oameni apropiați de echipa națională.

VIDEO Iosif Rotariu, elogii pentru Ianis Hagi înainte de meciurile cu Elveția și Kosovo: „Va fi liderul naționalei în cel mai scurt timp!

Citește și alte știri despre naționala României:

Louis Munteanu, cel mai optimist „tricolor” înainte de „dubla” de foc cu Kosovo și Elveția: „Obținem 6 puncte!”

Ianis Hagi, mesaj din cantonament: „După mai mult de un an și jumătate...”

EXCLUSIV Cosmin Contra, la „Profu' de Sport” despre perioada ca selecționer: „Naționala era pe un drum bun cu mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
elgabri
elgabri  •  12 Iunie 2023, 18:43
Postat de Sss009. pe 12 Iunie 2023, 08:46

Fragil, nu va face fata la fotbalul dur britanic, se va transfera in liga 2 din Italia si la 30 de ani se retrage. Amin

In Italia poate in excursie tu nu vezi ca Man si Mihaila nu fac fata nici in serie B .

elgabri
elgabri  •  12 Iunie 2023, 18:39

Este la nivelul genunchiului broastei ;))

EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  12 Iunie 2023, 15:03

"se menajează la partea vătămată" > :))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează