FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO 2-0

Ianis Hagi, reacție furtunoasă după România - Kosovo: „Am văzut că inclusiv nea Stoichiță a spus-o! Ar trebui să cunoască aceste lucruri”

Ianis Hagi a avut o reacție incisivă  după România - Kosovo / foto: Raed Krishan
Ianis Hagi a avut o reacție incisivă după România - Kosovo / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 00:59 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 04:19

Ianis Hagi a evoluat 71 de minute în confruntarea naționalei cu Kosovo, 2-0. După meci, fotbalistul lui Deportivo Alaves a insistat să transmită un mesaj legat de situația sa fizică actuală, deranjat că oamenii de fotbal de la noi continuă să vorbească despre accidentarea suferită în 2022. 

  • România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția. 
  • România mai are de jucat cu Belarus (deplasare), Andorra (acasă), Israel (deplasare), Elveția (acasă)
  • Israel mai are de jucat cu Elveția (acasă), Kosovo (deplasare), România (acasă), Andorra (deplasare).

Ianis Hagi a lăsat diplomația deoparte și le-a transmis un mesaj incisiv celor care pun la îndoială forma sa fizică actuală și modul în care a reușit să treacă peste accidentarea de anul trecut. Inclusiv Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a fost luat în colimator de Hagi jr!

„A fost o noapte specială. Am fost angrenați mai mult decât ne așteptam în această seară, dar cred că am avut situația sub control din primul și până în ultimul minut. Cred că acest lucru s-a văzut pe teren. 

Am încercat să rămânem încălziți (n.r. - în timpul întreruperii), să reglăm ce e de reglat, am evidențiat lucrurile pe care le-am făcut bine și am încercat să ieșim cât mai bine pe teren. Ne-a ieșit. Am avut situația sub control tot meciul.

Mă așteptam să înscriem, fotbalul se joacă 105-110 minute acum. Spuneam că trebuie să avem răbdare după acel cartonaș roșu, important era să avem un tempo cât mai rapid și să reușim să marcăm”. 

Momentul critic, care a revoluționat jocul naționalei României, punctat de Viorel Moldovan: „Asta a dus la reușită”
ROMÂNIA
Momentul critic, care a revoluționat jocul naționalei României, punctat de Viorel Moldovan: „Asta a dus la reușită”

Ianis Hagi, reacție incisivă după România - Kosovo: „Accidentarea a fost acum 10 luni! Sunt foarte bine”

„Fizic, mă simt bine. Știu că lume vorbește mult despre accidentarea mea, am văzut acest lucru...

Au trecut 9 luni de la accidentarea mea, am văzut că și nea Stoichiță a spus că încă îmi revin după accidentare, dar e total neadevărat. Îl respect foarte mult pe Mihai Stoichiță, face parte din familia noastră, familia naționalei, ar trebui să cunoască chestiile astea. Accidentarea a fost acum 10 luni, dar acum sunt pregătit, am jucat 9 meciuri în ultimele două luni!

Fizic, mă simt nemaipomenit, statisticile mele sunt foarte bune, mai bune decât cele de dinainte de accidentare. Chiar nu mai vreau să discut despre această accidentare, care face parte din trecut”, a spus Ianis Hagi, la DigiSport. 

Ianis Hagi: „Chiar aș vrea ca lumea să nu mai discute despre accidentare”

Ianis a continuat: 

„Pentru România, voi juca până mă lasă picioarele! Chiar aș vrea să nu se mai discute despre accidentare. Apreciez că lumea e îngrijorată de situația mea. O spun acum și sper că e pentru ultima oară. Sunt foarte bine! 

Sunt fericit, am ajuns în cel mai frumos campionat din lume. Apreciez iubirea pe care am primit-o din partea lui Alaves, abia aștept să încep să joc din ce în ce mai mult. 

Încă suntem în lupta pentru calificare. Trebuie să luăm cele șase puncte în octombrie, apoi vom discuta din nou. Acest grup e pregătit pentru orice. Am demonstrat în această campanie că, indiferent de situație, de vreme, noi suntem pregătiți de luptă”.  

VIDEO Olimpiu Moruțan, zeflemitor la declarații: „O să jucăm tiki-taka, cum vă place vouă”

Jocul a fost mai bun cu Hagi și cu Stanciu în tandem. Alibec a adus un plus după pauză.

- Ilie Dumitrescu, la Digi Sport

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din România - Kosovo

+32 FOTO

Citește și alte naționala României: 

VIDEO + FOTO România - Kosovo 2-0 » Ce chin, ce jale, dar încă un pas spre calificare!

Edi Iordănescu, speriat de incidentele de pe Arena Națională: „Să ratezi o calificare la «masa verde» e păcat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
dobrin
dobrin  •  13 Septembrie 2023, 17:10

Ăsta mai are un pic și ne cere să-i facem și lui statuie ca ăl bătrân :))))))

Mao23
Mao23  •  13 Septembrie 2023, 14:55

Vorba ganezului, daca intrau cei din generatia lui 10-15 minute tot bateam la 3-4 goluri diferenta. Pai cand vreodata in viata lui lesinatul ala de Puscas o sa suteze la poarta ca Ilie Dumitrescu? Si-a dacut codite, mai avea sa-si faca buzele si-l scoateau astia miss.

paul_timisoara_10
paul_timisoara_10  •  13 Septembrie 2023, 14:44
Postat de dinamo100 pe 13 Septembrie 2023, 11:30

I. Hagi a facut mare efort si a fost foarte prezent in joc vrand parca sa demonstreze ca e foarte bine fizic. Din pacate mi s-a parut cam haotic, fara clarviziune si fara realizari. Agitatie multa si destul de multe greseli. Asta denota ca nu are jocuri oficiale in picioare si are o incredere destul de scazuta in jocul lui.

NU, asta denota ca e slab si are locul in nationala rezervat de tat'su. Nu stii ce scandal a facut cand nu a fost convocat cu toate ca el era accidentat?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează