FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA 0-0

Cinci internaționali, sub lupa lui Ilie Dumitrescu: „N-au adus un plus”

Ilie Dumitrescu (54 de ani)
Ilie Dumitrescu (54 de ani)

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 08:31 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 10:30

Ilie Dumitrescu, fostul internațional, a analizat prestația României cu Belarus, scor 0-0.

Dumitrescu e de părere că Edi Iordănescu a făcut prea târziu schimbările, iar cei care au intrat de pe bancă, Hagi, Olaru, Moruțan, Louis Munteanu și Mihăilă, nu au venit cu ceva în plus.

Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”

Ilie Dumitrescu: „Hagi, Moruțan, Olaru, Munteanu și Mihăilă n-au adus un plus de tonus”

„În prima repriză, am avut situații de gol. Situația lui Stanciu, foarte mare ocazie, aia e ocazie mare. Prima repriză a fost bună. Cred că pe fondul ăsta, în care au fost spațiile mai mari. 

În repriza a doua, adversarul schimbă în 5-3-2. Edi Iordănescu a mutat în minutul 61, dar a mutat post pe post (n.r. - Hagi în locul lui Alibec, Moruțan în locul lui Man). 

Cred că aici trebuia să riște. A riscat din minutul 72. Din minutul 61 trebuia să facă lucrul ăsta. Mutarea ofensivă a venit în minutul 77, Screciu cu Olaru. Foarte târziu au fost acele mutări ofensive.

Am suferit mult în ultimii 20 de metri. Chiar dacă am avut posesie, am controlat jocul, dar am suferit în ultimii 20 de metri. Nu am avut un aport bun al fundașilor laterali, Rațiu și Bancu nu au fost într-o seară foarte bună.

Din minutul 70, am simțit că e foarte greu să marcăm. Am văzut presiune, am văzut foarte multe greșeli. Alibec a fost extrem de activ, chiar dacă nu a avut reușite. În ultimii 20 de metri, echipa noastră nu a avut acea luciditate. Nu am avut ultima pasă. Singurul șut pe poartă în repriza a doua a fost al lui Răzvan Marin.

Cei care au intrat de pe bancă au încercat, au vrut, dar după ce nu au avut două-trei reușite au început să greșească ușor. Hagi, Moruțan, Olaru, Munteanu, Mihăilă n-au adus un plus de tonus. Au fost câteva acțiuni în care Moruțan a creat dezechilibru, dar fără consistență. Nu vorbim despre o situație clară de gol în repriza a doua. 

După un început bun, nici Moruțan nu s-a mai ridicat la un nivel bun”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

VIDEO. Mihai Stoichiță nu caută scuze după egalul alb cu Belarus

Citește și:

„Totul haotic, la nimereală!” » Gică Popescu, EXPLOZIV după prestația naționalei: „Eu asta am văzut!” + Scos din sărite pe final: „Cum adică? N-am auzit bine?”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
„Totul haotic, la nimereală!” » Gică Popescu, EXPLOZIV după prestația naționalei: „Eu asta am văzut!” + Scos din sărite pe final: „Cum adică? N-am auzit bine?”
Gestul unui „tricolor” l-a enervat pe Basarab Panduru: „Nu vreau să mai văd niciodată asta la echipa națională!”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Gestul unui „tricolor” l-a enervat pe Basarab Panduru: „Nu vreau să mai văd niciodată asta la echipa națională!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
MihaiTic
MihaiTic  •  13 Octombrie 2023, 14:59

Edi habar nu are sa faca echipa sa atace.... El doar abureli zice.... Organizare pe faza defensiva... Ca nu am pierdut inca... Pai cu un egal in Israel suntem eliminati... Ca pe Elvetia nu o batem nici in ruptul capului.... A jucat prost ieri Alibec dar nu il schimbi, il bagi pe Coman , Hagi, Olaru Morutan ,in locul lui dragus , Marin,man si screciu...*** e un fricos si un ***....joaca de la inceput cu .Mihaila ca ti_a dat ceva... Ce sa faci cu dragus care a jucat acuma pentru prima data in aceste preliminarii, chiar daca a jucat destul de ok.....incearca-l Domnule SINPE Birligea ... Ce naiba il tii 3 meciuri in tribuna da-o incolo de treaba... Toata ziua cruciulute.... Vorbe goale... Hei Edi las-o saraciei ei de treaba ca habar nu ai sa ataci.... Noi trebuia sa castigam si tu nu ai atacant....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  13 Octombrie 2023, 12:52

Pe Stanciu l-a vazut Dumitrescu??? Stanciu a fost degeaba pe teren,cel mai slab om...Nistor e cel mai in forma mijlocas roman si este ignorat....

observator_federal
observator_federal  •  13 Octombrie 2023, 11:56

Iestraordinar, Ilie Dumitrescu critică tocmai(!) jocul pe aripi al lui Rațiu și Bancu, nu se ia de jocul slab al lui Dennis Man de pildă dar îl critică (așa reiese din context) pe Mihăilă că nu a adus nimic nou în joc - de parcă trebuia să marcheze DIN NOU, în 5 minute cât i-a acordat Edward... Mihăilă este grav nedreptățit de selecționer, de presa fecesebistă, DAR golurile lui excepționale NU îi pot fi luate și nici măcar "translatate" (către Moruțan să zicem). Oricum este josnic felul în care Mihăilă este "dat la o parte" din Națională...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează