FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Ilie Dumitrescu n-a mai acceptat explicațiile lui Stoichiță: „Mediocritate e și la Comisia Tehnică! E responsabilitatea ta!”

Ilie Dumitrescu (53 de ani) și Mihai Stoichiță (68 de ani) nu au căzut de acord în privința responsabilității Comisiei Tehnice din cadrul FRF. +31   FOTO
Ilie Dumitrescu (53 de ani) și Mihai Stoichiță (68 de ani) nu au căzut de acord în privința responsabilității Comisiei Tehnice din cadrul FRF.

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2022 20:19 / Actualizat vineri, 17 iunie 2022 20:23

Ilie Dumitrescu (53 de ani) și Mihai Stoichiță (68 de ani) nu au căzut de acord în privința responsabilității Comisiei Tehnice din cadrul FRF. 

Ilie Dumitrescu e de părere că Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice, ar trebui să aibă așteptări mai mari din partea membrilor pe care îi are în subordine. 

Mihai Stoica dezvăluie diurnele primite de „tricolori” pentru meciurile din Liga Națiunilor: „Cum justificăm asta? De ce dăm foc banilor?!”
Liga Națiunilor
Mihai Stoica dezvăluie diurnele primite de „tricolori” pentru meciurile din Liga Națiunilor: „Cum justificăm asta? De ce dăm foc banilor?!”

Ilie Dumitrescu: „E singura Comisie din Europa care nu face raport de activitate!”

„Nu este normal ca o Comisie Tehnică să nu facă un raport de activitate. Este singura din Europa care nu face așa ceva. Care e rolul în cadrul Federației dacă vine cu chestia asta la noi? Nu trebuie să fie împotriva antrenorului, dar să fie niște rapoarte de unde să iasă progres. La orice Federație se întâmplă!”, a spus Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Mihai Stoichiță a explicat că primul raport trebuie întocmit de selecționer: „Să se liniștească Edi, să se termine și acest European U19. Ne întrunim, vedem care sunt măsurile propuse de Edi, de membrii Comisiei Tehnice. Se poate să rămână la națională în funcție de analiza pe care o facem”. 

Ilie Dumitrescu: „Mediocritate e și la Comisia Tehnică”

Radu Naum, moderatorul emisiunii, a ridicat altă problemă. L-a întrebat pe Stoichiță despre comunicatul în care FRF vorbea despre „neacceptarea mediocrității la națională”. 

În acel moment, Ilie Dumitrescu a răbufnit: „Mediocritate este și la Comisia Tehnice, cu privire la aceste raporte. E responsabilitatea lui Mihai Stoichiță să aducă oameni care să facă asta. Eu nu contest pe nimeni! Dar ați spus că nu s-a făcut niciun raport. Mi-ai spus asta mai devreme. E responsabilitatea ta”.

Componența Comisiei Tehnice, potrivit FRF:

  • Mihai Stoichiță – președinte 
  • Lucian Burchel, Aurel Țicleanu – vicepreședinți 
  • Cristian Dulca, Marin Ion, Ionel Augustin, Miodrag Belodedici, Rodion Cămătaru, Dumitru Dumitriu, Ion Geolgău, Mihai Ianovschi, Dumitru Moraru, Florin Bratu, Marcel Răducanu, Massimo Pedrazzini, Lucian Sănmărtean, Jakab Zoltan – membri 
  • Marius Niculae, Felix Grigore, Vlad Munteanu, Andrei Vochin – membri fără drept de vot.

Clasamentul din grupa României de Liga Națiunilor

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia6-48
2. Muntenegru6-37
3. Finlanda5-54
4. România1-63

Toate formațiile au câte 4 meciuri disputate

S-au jucat în grupa României:

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România 1-0, Finlanda - Muntenegru 2-0
  • 11 iunie: România - Finlanda 1-0, Muntenegru - Bosnia 1-1
  • 14 iunie: România - Muntenegru 0-3, Bosnia - Finlanda 3-2

Urmează să se joace:

  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Ar trebui ca FRF să-i acorde în continuare credit lui Iordănescu?

Citește și alte știri despre echipa națională:

VIDEO Naționala papă-lapte! Un bosniac trecut prin Liga 1 îi pune la zid pe tricolori : „Sunt fricoși și fără patriotism”

EXCLUSIV Ședință explozivă între Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu la Federație! Avem detaliile: „TAIE în carne vie și cu riscul de a rata încă o calificare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
gigelos
gigelos  •  18 Iunie 2022, 14:59

Daca GSP ar fi cu adevarat o gazeta de sport , ziaristul ce a scris acest articol , ar suna la Oneata , la Sapaliga , la Tzetze , la Marcel si i-ar intreba ce activitate au ei la aceasta comisie , au sedinte , au fost vreodata consultati , primesc ceva bani pt asta ? Sunt oameni onesti , nu cred ca ar infrumuseta realitatea de frica pierderilor unor bani si a postului respactiv .Stoichita vrea sa aduca antrenori foarte tineri si neexperimentati pentru a fi in continuare piua intai . CU Boloni ce sa mai faci ? Cu Dan Petrescu idem

gazistu
gazistu  •  18 Iunie 2022, 13:26

ui ce burta o facut "Lippi" de cand e la FRF! Cine il mai angajeaza pe nimicul asta e om ... stoichita ... n-are nici o realizare in fotbl, nimic, la fel ca si tocilarul de Burleanu, care, mai rau , nu cred ca a jucat fotbal nici in fata blocului cand era copil!!!!

valentindragobete
valentindragobete  •  18 Iunie 2022, 08:02
Postat de reflector pe 17 Iunie 2022, 22:40

Ilie Dumitrescu se chinuie sa para important folosind si repetand expresii rasuflate , este subiectiv , rudimentar , partinitor de partea aliatilor lui , Gh. Hagi, Gh. Becali , Gh. Popescu , aceste practici nu fac bine fotbalului romanesc , avand in vedere faptul ca el este folosit in emisiuni la televiziunea Digisport ...........

Reflectoare, poate n-ai înțeles pentru că ești mai greu de cap, băi nea, subiectul este stoichita și comisia lui, de ăia trebuie sa faci vorbire, neînțelesule, nu de Dumitrescu care-i " luptător " cu gura la tv și n-are nicio legătură cu frf-ul !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează