FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Îngrijorarea lui Ionuț Lupescu vizavi de națională: „Mi-e teamă să nu se întoarcă roata”

Ionuț Lupescu / Sursă foto: Twitter
Ionuț Lupescu / Sursă foto: Twitter

Articol de , , - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 12:19 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 13:21

Ionuț Lupescu și-a arătat susținerea pentru echipa națională înaintea jocurilor cu Elveția și Israel. Încrezător în calificarea la Euro, „Kaizerul” are o îngrijorare cu privire la jocul echipei și speră ca acest lucru să nu influențeze imaginea „tricolorilor” în cazul în care ar participa la turneul final din Germania.

Acesta a dat exemplu negativ naționala de rugby a României care nu a reușit să câștige niciun meci la Cupa Mondială din Franța.

VIDEO. Ionuț Lupescu: „Se întoarce roata dacă nu faci asta”

„Am spus de la începutul campaniei că sunt sigur că ne vom califica. Și acum cred cu tărie acest lucru. După cum s-a văzut grupa este valoric mai slăbuță decât celelalte. Avem punctele necesare, dar jocul nu este cel mai strălucit. Sper ca la ultimele două meciuri să luăm punctul sau victoria care este necesară.

Jocul trebuie să se îmbunătățească dacă mergem la Euro. Ok, te califici primești niște bani, dar trebuie să demonstrezi alt fotbal. Dacă nu faci asta e posibil să se întoarcă roata și să vi cu o imagine și mai șifonată. Cel mai bun exemplu este echipa națională de rugby la Campionatul Mondial și sper să nu se întâmple acest lucru”, a spus Ionuț Lupescu.

Israel - România se va juca pe teren neutru

Aflate în luptă pentru un loc de calificare la EURO 2024, România și Israel nu se vor mai duela în Israel, ci pe un stadion dintr-o altă țară, pe care israelienii îl vor alege.

 „După o atentă evaluare a situației curente din întregul teritoriul din Israel, Comitetul Executiv al UEFA a decis că niciun meci european nu se va juca în Israel, până la o dată ulterioară. Federației din Israel și cluburilor Maccabi Haifa și Maccabi Tel Aviv li s-a cerut să propună stadioane alternative (care trebuie să respecte regulile UEFA) din afara Israelului pentru meciurile de pe teren propriu”, se arată pe site-ul UEFA.

Citește și alte știri:

Gigi nu are răbdare! Cât timp are Rotariu la dispoziție în FCSB - FC Voluntari: „Dacă nu, joacă altul”

Meciul 300! Bornă istorică pentru Ovidiu Hațegan » Doar alți 4 „centrali” au reușit asta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  22 Octombrie 2023, 06:45

ca niciodata, nu mai depindem de jocul rezultatelor, suntem la mana noastra, doar ca, evoluam in ultimele doua meciuri exact cu contracanditatele la calificare. am impresia ca va fi mult mai greu decat pare. toate trei au sanse, dar Israelul va fi supermotivat iar Elvetia, vorba aia, e Elvetia. :) daca nu ne vom autodepasi si nu vom muri cu adversarul de gat, nu cred ca nen vom califica. parerea mea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează