FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ionuț Lupescu: „Am urmărit meciul până la 0-2! Nu mă așteptam să fie o așa mare diferență”

Ionuț Lupescu (al doilea de la stânga la dreapta) a criticat jocul naționalei României după amicalul cu Columbia +16   FOTO
Ionuț Lupescu (al doilea de la stânga la dreapta) a criticat jocul naționalei României după amicalul cu Columbia

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 13:45 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 15:49

Ionuț Lupescu (55 de ani) nu a mai suportat să vadă evoluția „tricolorilor” din amicalul cu Columbia și nu s-a mai uitat la meci după ce columbienii au înscris cel de-al doilea gol. Componentul „Generației de Aur” a fost dezamăgit de jocul prestat de naționala lui Edi Iordănescu.

Columbia a învins-o pe România cu 3-2, însă sud-americanii au primit golurile pe final de meci. Lupescu s-a enervat după golul înscris de Jhon Arias (26 de ani) și nu a mai urmărit deznodământul partidei, subliniind diferența de valoare dintre cele două echipe.

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”

Ionuț Lupescu a rămas cu un gust amar după Columbia - România: „N-am niciun remarcat”

„Am urmărit meciul doar până la 0-2. Asta e… diferență mare! Nu mă așteptam să fie așa mare diferență. N-am niciun remacat din echipa României. Nu prea am ce să comentez, pentru că nu am văzut ca lumea. Nu știu care e fața României. Nimeni nu știe care e fața României. Vom vedea”, a declarat Ionuț Lupescu, pentru PlaySport.

„Tricolorii” au mai încasat o lovitură de la columbieni. Yaser Asprilla (20 de ani) a făcut 3-0 în minutul 80, însă România a redus din diferență prin Ianis Hagi (25 de ani) 4 minute mai târziu. Florin Tănase (29 de ani) a mai punctat o dată pentru „tricolori”, în prelungirile partidei. S-a terminat 3-2 pentru columbieni, care au ajuns la 21 de partide consecutive fără înfrângere.

Cu cine joacă România în cazul în care ajunge în „optimi” la EURO 2024?

În cazul în care prima reprezentativă avansează în „optimi”, există două scenarii. Dacă vom câștiga grupa, vom înfrunta, pe 2 iunie, la Munchen, locul 3 al uneia dintre grupele A, B, C sau D.

Iar dacă încheiem grupa pe locul secund, vom înfrunta locul 2 din Grupa D pe 1 iulie, la Dusseldorf. Locul 3 din grupa noastră ar putea duce și el în fazele eliminatorii. Am putea înfrunta locul 1 din Grupa B sau Grupa C, la Koln sau Gelsenkirchen. 

Euro 2024 va avea loc în Germania, în perioada 14 iunie-14 iulie. Este pentru a treia oară când meciuri de la competiția europeană se dispută pe teritoriu german. Prima oară s-a întâmplat în 1988, când Germania de Vest a fost gazda turneului, iar a doua oară a fost la Euro 2020, când 4 partide s-au jucat la München.

VIDEO. Columbia - România 3-2. Nicolae Stanciu, declarații la finalul partidei de la Madrid

Citește și alte știri:

Fără minute, dar esențial » Ianis Hagi, tot mai eficient în tricoul echipei naționale
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
Fără minute, dar esențial » Ianis Hagi, tot mai eficient în tricoul echipei naționale
La bal, prin spital
editorial
La bal, prin spital

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează