FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTER

EXCLUSIV VIDEO Ionuț Radu, sfătuit să plece urgent de la Inter: „Nu poți sta rezervă la vârsta asta! Aș fi plecat în secunda unu”

Ionuț Radu. Sursă foto: Instagram
Ionuț Radu. Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 13:40 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 15:29

Ionuț Radu (23 de ani) e sfătuit să plece cât mai repede de la Inter, pentru a nu-și periclita traiectoria carierei și prezența la echipa națională. 

Invitat recent la GSP Live, Constantin Schumacher (44 de ani), fost jucător important la Rapid și FC Argeș, a vorbit despre situația delicată în care se află tânărul goalkeeper la Inter, acolo unde e doar rezerva lui Samir Handanovic.

Constantin Schumacher: „Nu poți sta rezervă la 23 de ani! ”

„Din punctul meu de vedere, aș fi plecat în secunda unu știind că voi sta rezervă tot timpul, chiar dacă Inter e un club important. Nu poți sta rezervă la 23 de ani. Se poate duce să joace în Serie B, undeva unde impresarul să impună să joace măcar 75% din meciuri. 

Nu poate să-și demonstreze valoarea stând pe bancă, important ar fi să joace. În cazul lui Tărăușanu e normal, nu e o mare problemă că stă rezervă la Milan la 34 de ani. Dar, în cazul lui Radu, ar trebui să evolueze la o asemena vârstă fragedă”, a spus recent Constantin Schumacher, în cadrul emisiunii GSP Live. 

Ionuț Radu nu a mai jucat de mai bine de un an

Principala problemă a lui Ionuț Radu e cauzată de faptul că nu a mai jucat de mai bine de un an, după ce a fost înlocuit de Mattia Perin la Genoa, echipa la care era împrumutat de milanezi. A revenit la Inter, unde este doar rezerva lui Samir Handanovic. 

  • 9 ianuarie 2020: a fost ultima sa apariție, la Genoa, într-o partidă de Cupa Italiei cu Torino. 
  • 21 decembrie 2019: Radu a jucat ultima oară în Serie A, tot la Genoa, chiar contra Interului (0-4). 
  • 14 mai 2016: Prima și singura prezență la Inter, înlocuindu-l pe Carrizo, accidentat, în minutul 72, la eșecul din deplasare cu Sassuolo (1-3).

Radu a fost portarul titular al echipei naționale de tineret la EURO 2019, turneu final la care tinerii „tricolori” au ajuns în semifinale.

Citește și alte știri despre naționala României: 

Semnal de alarmă pentru echipa națională: „Speranța României, săracul, are un gol în doi ani”

Încredere totală în Florin Niță: „Va apăra poarta naționale încă cinci ani de-acum” » Argumentele în favoarea sa

Ioan Andone îi dă dreptate lui Rădoi și distruge un „tricolor”: „Bine ai făcut Mirel, să nu creadă că ești o cârpă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ripensistu
ripensistu  •  07 Aprilie 2021, 21:07

Cooperativa ciobanesca din sectorul agricol Ilfov il asteapta cu mainile deschise inapoi acasa.

1945470302151331
Gigli Papastratos  •  07 Aprilie 2021, 17:19

Cind pleaca din RO toti spun ca s-ar duce si pe jos. Asa ca "secunda unu" e o vrajeala de neputincios. Iar selectia se face pe performanta, nu pe virsta. Ca daca era ce crede el ca e, ar fi fost titular si celalat rezerva, ca nu e nimeni snucigas sa joace c-o pocnitoare, lasind giuvaerul pe banca.

napoli01
napoli01  •  07 Aprilie 2021, 15:54

El ar pleca, saracul, dar cine il ia? Daca avea macar jumate valoarea aia pe care sustineti voi ca o are, aparea o amarata din subsolul clasamentului unde sa apere. Pana una alta, ca si prietenul puscas, raman doi pusti corditi, cu gura mare si tupeu cat cuprinde care au fost supraeveluati.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează