FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

Islanda - România 2-1. FOTO Mario Camora e român! Momente emoționante la intonarea imnului

Mario Camora (33 de ani, fundaș stânga), convocat în premieră la echipa națională, a cântat cu emoție imnul României înaintea meciului decisiv cu Islanda din semifinala play-off-ului pentru Campionatul European // Capturi ProTV +13   FOTO
Mario Camora (33 de ani, fundaș stânga), convocat în premieră la echipa națională, a cântat cu emoție imnul României înaintea meciului decisiv cu Islanda din semifinala play-off-ului pentru Campionatul European // Capturi ProTV

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2020 21:00 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 23:56

Mario Camora (33 de ani, fundaș stânga), convocat în premieră la echipa națională, a cântat cu patos imnul României înaintea meciului decisiv cu Islanda din semifinala barajului pentru Campionatul European.

  • Islanda a învins-o pe România, scor 2-1, în semifinala „barajului” pentru Euro 2020. „Tricolorii” sunt eliminați astfel din cursa pentru turneul final de anul următor.

Jucătorul naturalizat de curând a învățat rapid imnul și s-a arătat mândru de culorile pe care le îmbracă în premieră. De origine lusitană, Camora a fost preferat în Islanda în detrimentul lui Nicușor Bancu.

FOTO Mario Camora, emoționat la imnul României

+9 FOTO

Vezi AICI toate detaliile despre meciul Islanda - România

Imediat după ce a obținut cetățenia română, Camora a recitat o strofă din imnul României, în direct la TV. Selecționerul Mirel Rădoi a fost deranjat de gestul căpitanului CFR-ului: „Am văzut că a început să cânte imnul la televizor. Mie nu-mi plac lucrurile astea! Eu apreciez lucrurile serioase. El trebuie să continue evoluțiile bune de la club” - detalii, AICI.

41 de meciuriare Camora în cupele europene, inclusiv în grupele Champions League, Bancu are doar 11 partide în competiția europeană

273 de meciuriare Camora în Liga 1, e al doilea străin all-time ca prezențe, după Takayuki, în vreme ce Bancu are 185 de jocuri în Liga 1

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Pierde Mitriță naționala după transferul în Arabia Saudită? Verdictul lui Marius Șumudică

De ce l-a pârât Dan Petrescu pe Hagi lui Iordănescu, la CM '94, și cum a picat Dorinel Munteanu la mijloc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
120962699544853
Constantin Dimulescu  •  09 Octombrie 2020, 06:30

Bravo,Camora!Ai avut un meci mai slab,fiindca toata echipa a jucat foarte slab.Nu poti fi scos tu vinovat pentru neputinta tuturor.Te astept la alte meciuri si-ti doresc sa nu regreti vreodata faptul ca ai ales sa fii roman.Unii te critica,dar nimeni in lumea asta nu scapa de critici,in schimb suntem foarte multi cei care te sustinem si nu cred ca asta i se poate intampla oricui!

tatastrumf
tatastrumf  •  08 Octombrie 2020, 23:07

HAHAHHAHAHAHAHAHA !! Hai sa-l spalam pe Camora :))))) Sa-l scoatem basma curata ! :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close