FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

Selecționerul Armeniei rămâne încrezător: „Noi, România și Macedonia de Nord suntem egali valoric. Ar fi fost corect să egalăm”

Joaquin Caparros // foto: Imago Images +21   FOTO
Joaquin Caparros // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 08:35 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 09:49

Joaquin Caparros (65 de ani), selecționerul Armeniei, a comentat eșecul cu România, scor 0-1. Spaniolul rămâne încrezător în șansele echipei sale de a prinde locul 2 în grupa J. 

Fără victorie în preliminarii de 5 meciuri și învinsă de România în Ghencea, șansele Armeniei la locul 2 în grupa J s-au diminuat serios. Chiar și așa, selecționerul Joaquin Caparros rămâne încrezător. La conferința de presă ce a urmat meciului cu România, el a cerut răbdare și a apreciat că cele 3 echipe care luptă la locul 2, România, Armenia și Macedonia de Nord, sunt egale valoric.

Joaquin Caparros, selecționer Armenia, după eșecul cu România: „Ar fi fost corect să egalăm”

„Nu am jucat bine în prima parte. Schimbările pe care le-am făcut au avut scopul de a schimba cursul jocului. Nu am putut avea mingea în prima repriză, a fost o problemă. Nu am jucat bine, iar adversarii au înscris din acel corner. Trebuie să muncim pentru a evita să încasăm astfel de goluri pe viitor. 

Am fi putut egala în partea a doua, iar dacă asta s-ar fi întâmplat, cred că ar fi fost corect. Jucătorii trebuie felicitați pentru eforturile făcute în repriza a doua. Sunt mulțumit de jocul lui Mkhitaryan, precum și de comportamentul său pe teren. A depus un efort mare.

Situația noastră a devenit complicată, dar vom continua să luptăm atât timp cât avem șansa matematică de a trece de grupă. Echipele naționale ale Armeniei, României și Macedoniei de Nord sunt egale. Norocul sportiv a fost cu noi în Armenia, dar astăzi nu a existat. Detaliile mici contează mult pentru victorii. Trebuie să avem răbdare până la final, lupta va continua până atunci”, a spus antrenorul spaniol, potrivit Arm Sport.

Clasamentul grupei J: România, la mâna ei pentru locul de baraj

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din România - Armenia 1-0

+17 FOTO

VIDEO. Ce a declarat Mihai Stoichiță după România - Armenia 1-0

Mai multe știri despre România - Armenia 1-0:

Un „tricolor”, suspendat la meciul cu Islanda după cartonașul galben primit împotriva Armeniei

Concluziile lui Basarab Panduru după România - Armenia: „Rădoi a înțeles în sfârșit asta! I-au trebuit trei ani și jumătate”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează