FOTBAL  »  NATIONALA  »  KOSOVO - ROMÂNIA 0-0

Un fost mare internațional dă de pământ cu „tricolorii”: „E bizar! Să facă precum cei din Kosovo”

Kosovo - România/ foto: Raed Krishan (GSP) +35   FOTO
Kosovo - România/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 15:36 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 15:54

Viorel Moldovan (50 de ani), fostul atacant al echipei naționale, a criticat dur jocul României împotriva Kosovo, scor 0-0, în preliminariile EURO 2024.

Moldovan a remarcat teama jucătorilor naționalei României și lipsa de asumare a acestora. În plus, el i-a dat exemplu pe jucătorii din Kosovo.

Cine transmite la TV meciul Elveția - România + Perechea de comentatori
ELVEȚIA - ROMÂNIA
Cine transmite la TV meciul Elveția - România + Perechea de comentatori

Viorel Moldovan: „E un lucru bizar, ne dispare personalitatea”

„Nu ştiu de ce ne dispare personalitatea la jocuri. E un lucru bizar. Aşa, avem personalitate în viaţa de zi cu zi. Dar acolo, în teren, când trebuie să arătăm această personalitate, nu o facem.

Trebuie să ai iniţiativă în joc. Să arăţi că ești valoros. Practic, noi nu ne-am asumat foarte multe lucruri. Nu am propus foarte mult fotbal. Trebuie să ai personalitate. Să facă precum cei din Kosovo”, a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport.

25 de goluria marcat Viorel Moldovan pentru naționala României, în 70 de meciuri

Nu meritam să terminăm la egalitate! Kosovo a fost superioară, mai ales în repriza a doua, din aproape toate punctele de vedere: fizic, tactic, tehnic, al voinţei de luptă. A fost o echipă a României care nu a arătat aproape nimic.

Nu putem emite pretenţii pentru locul doi, mai ales după această repriză a doua dezastruoasă. Sunt foarte dezamăgit. Mă aşteptam un pic mai mult şi din punct de vedere individual de la Man, la Coman, de la cei care au intrat. De Puşcaş nu mai spun.

- Florin Răducioiu, la Prima Sport

FOTO. Cele mai tari imagini din Kosovo - România

+31 FOTO

Citește și:

Unde a suferit România în Kosovo » Ce spun cifrele despre prestația „tricolorilor”
KOSOVO - ROMÂNIA 0-0
Unde a suferit România în Kosovo » Ce spun cifrele despre prestația „tricolorilor”
„E lipsă de respect!” » Nicolae Stanciu a izbucnit la TV, imediat după Kosovo - România: „Nu pot să folosesc anumite cuvinte”
KOSOVO - ROMÂNIA
„E lipsă de respect!” » Nicolae Stanciu a izbucnit la TV, imediat după Kosovo - România: „Nu pot să folosesc anumite cuvinte”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
cirus11
cirus11  •  17 Iunie 2023, 17:51

Totul pleaca de la antrenor, cand ai un antrenor care gandeste 90% din plan legat de organizarea defensiva, cum sa te astepti la altceva?? Cred ca in ultimii 20 de ani doar Radoi a incercat sa fie mai ofensiv...

Dobermannul
Dobermannul  •  17 Iunie 2023, 17:40

Eu nu stiu de ce toti comentatorii astia zic ca se asteaptau mai mult de la ... si de la ... Nu precizez nume pentru ca acolo poate fi absolut orice nume. Toti dar absolut toti sunt desfiintati si in articolele GSP dar si in comentarii unii de ani de zile si atunci de ce dupa fiecare meci aceiasi comentatori zic ca se asteptau la mai mult de la ei?

steaua.libera
steaua.libera  •  17 Iunie 2023, 16:03

*aceiași

Vezi toate comentariile (4)
Comentează