FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Atanas Trică i-a cerut Lorenei Balaci să șteargă un mesaj de pe Facebook: „«Mamă, îți înțeleg supărarea, dar scoate postarea. Nu vreau să se creadă că mă milogesc»”

Invitată la GSP Live, Lorena Balaci a mărturisit că Atanas Trică-Balaci (17 ani) a rugat-o să șteargă o postare controversată de pe facebook, în care critica alegerile făcute de Daniel Oprescu, selecționerul naționalei U18.
Invitată la GSP Live, Lorena Balaci a mărturisit că Atanas Trică-Balaci (17 ani) a rugat-o să șteargă o postare controversată de pe facebook, în care critica alegerile făcute de Daniel Oprescu, selecționerul naționalei U18.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 11:16 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 11:54

Invitată la GSP Live, Lorena Balaci a mărturisit că fiul ei, Atanas Trică-Balaci (17 ani), a rugat-o să șteargă o postare de pe Facebook, în care critica alegerile făcute de Daniel Oprescu, selecționerul naționalei U18. 

Atanas Trică-Balaci a bifat deja 3 apariții în Liga 1, marcând și un gol pentru CS Universitatea Craiova, în victoria 6-1 cu Dinamo. Atacantul a fost omis, inițial, din lotul naționalei U18, lucru care a nemulțumit-o pe mama lui, Lorena Balaci.

Presiune pe Edi! Stranierul neconvocat de Iordănescu: „El decide, dar sunt supărat, normal”
CONVOCARE
Presiune pe Edi! Stranierul neconvocat de Iordănescu: „El decide, dar sunt supărat, normal”

Pe 14 martie, Lorena a postat un mesaj în care critica selecția făcută la loturile de juniori și tineret. L-a șters la 5 minute distanță, iar astăzi, la GSP Live, a lămurit situația.

VIDEO Postarea controversată a Lorenei Balaci despre neconvocarea fiului ei la naționala U18, lămurită la GSP Live: „Atanas m-a rugat să o șterg”

„Cu o zi înainte de această postare, am fost sunată de managerul centrului de copii și juniori. Mi s-a transmis că nu este convocat, dar că este rezervă. În cazul în care unul dintre cei doi atacanți convocați se va accidenta, el va fi chemat. 

Pe mine m-a deranjat atitudinea asta, că este rezervă. Având în vedere că nu sunt niște meciuri de calificare, extraordinar de importante, ar fi putut să îl cheme și pe el, să îl vadă la lucru. Selecționerul nu l-a văzut niciodată la lot. A fost văzut doar la echipa de club.

Pentru mine a fost greu, cum să îl mai motivez? Nu știu ce s-a întâmplat ulterior, probabil s-a transmis că unul dintre cei doi atacanți ar fi accidentat. L-au convocat pe el. Nicidecum nu a cedat cineva la presiunile mele. Să fim serioși. Sunt o mamă, nu-mi permit să fac presiuni asupra nimănui. 

Am scos postarea la 5 minute distanță, dar e clar că cineva doarme pe profilul meu de facebook. Am scos-o pentru că m-a sunat Atanas și mi-a zis «Mamă, te rog, scoate această postare. Îți înțeleg supărarea, dar scoate-o. Nu vreau să creadă cineva că mă milogesc să fiu undeva». Atunci am scos-o instant”, a povestit Lorena Balaci la GSP Live.

Întrebată de Costin Ștucan dacă ar fi deranjată de o postare asemănătoare din partea unui părinte de la Daco-Getica, club pe care îl conduce, Lorena a spus: „Nu, văd lucruri de genul zilnic. Vin părinți și îmi spun astfel de lucruri. Răspunsul meu e același, antrenorul echipei decide dacă merită sau nu”.

Cum să-ți mai motivezi copilul de 17 ani, când joacă constant la Liga 3, dă goluri, se antrenează cu echipa mare a Universității Craiova, prinde câteva minute în 3 meciuri și dă un gol și cu toate astea nu este convocat la echipa națională U18? Cam cum? Eu sunt speechless… P.S. Care nume să fie de rău augur… Balaci sau Trică? Sau amândouă la un loc?
- Mesajul postat de Lorena Balaci pe Facebook și apoi șters

Lotul convocat pentru amicalele U18 din martie (două cu Turcia + un adversar care urmează să fie anunțat)

  • Portari: Ștefan Lefter (CS Hunedoara), David Dincă (Farul Constanța); 
  • Fundași: Alexandru Șuteu (FCSB), David Maftei (Farul Constanța), Robert Sălceanu (AS Fotbal Club Buzău), Dragoș Ungurenașu (Politehnica Iași), David Țone (Dinamo), Răzvan Pașcalău (Lecce), Ștefan Duțu (Farul Constanța), Radu Cireșoiu (Unirea Constanța); 
     
  • Mijlocași: Boțogan Alin (Petrolul 52), Kolbasz Septimiu (Universitatea Cluj), Lăcătuș Narcis (Unirea Constanța), Costea Ionuț (Progresul Spartac), David Sala (Universitatea Craiova), Alexandru Luca (1599 Şelimbăr), Musi Alexandru (FCSB), Ionuț Pelivan (CSM Politehnica Iași), Antonio Bordușanu (Dinamo), Eduard Lambrinoc (FC Brașov); 
  • Atacanți: David Palade (Torino FC), Atanas Trică (Universitatea Craiova);

Citește și alte știri despre loturile naționale ale României: 

Șumudică, după prima convocare a lui Edi Iordănescu: „O spun, că sunt obraznic!”

VIDEO FRF l-a dat pe „mute” pe Tavi Popescu » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
supereduardo10
supereduardo10  •  24 Martie 2022, 20:18

Nu ne mai facem bine asta e Romania.

litovoi
litovoi  •  23 Martie 2022, 23:13

Burnete n-are loc de pilosi. E o minune totusi ca nepotul lui Mitica nu mai e in lot tinand cont cum a fost urcat in autocar acum 4 ani.

tivireli
tivireli  •  23 Martie 2022, 22:33

Ilie Balaci, a debutat la echipa mare a Craiovei, langa Oblemenco si tatal lui a aflat luni după etapă, de la colegii de servici. Ei ii spuneau ba fii-tu a jucat ieri in echipa mare, iar el zicea: Nu, nu, fiul meu joacă la juniori , nu la echipa mare. Cam asta este diferenta, insa Lorena seamana cu maica-sa, nu cu Gentleman-ul de Ilie. Sa-i fie țărâna ușoara lui Ilie.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează