FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2024

Louis Munteanu, cel mai optimist „tricolor” înainte de „dubla” de foc cu Kosovo și Elveția: „Obținem 6 puncte!”

Louis Munteanu // foto: captură FRF TV
Louis Munteanu // foto: captură FRF TV

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2023 17:25 / Actualizat duminica, 11 iunie 2023 19:19

Convocat la echipa națională de seniori pentru meciurile din această lună cu Kosovo (16 iunie) și Elveția (19 iunie), Louis Munteanu (20 de ani) speră să debuteze în „tricolor” și se declară încrezător că România va obține 6 puncte în urma celor două deplasări de foc.

Campion alături de Farul, Louis Munteanu se numără printre atacanții convocați de Edi Iordănescu pentru „dubla” din deplasare cu Kosovo și Elveția, din campania de calificare la EURO 2024.

Atacantul care aparține de Fiorentina este încrezător că România va obține 6 puncte, rezultate care ar pune-o în pole-position pentru calificarea la European.

Regula strictă impusă de Mihai Stoica la FCSB: „Le interzic”
FCSB
Regula strictă impusă de Mihai Stoica la FCSB: „Le interzic”

Louis Munteanu, înainte de „dubla” cu Kosovo și Elveția: „Obținem 6 puncte!”

„Dorința de performanță este foarte mare, avem un grup foarte unit și sperăm să luăm cât mai multe puncte, avem nevoie foarte mare de ele. Meciul cu Kosovo este foarte important, trebuie să mergem acolo să facem un meci foarte bun și să luăm cele 3 puncte. 

Trebuie să fim cu mintea aici și să încheiem sezonul cu două victorii, ar fi extraordinar pentru noi.

Ar fi extraordinar să câștigăm. Sperăm să o facem. Cred că vom obține 6 puncte. Avem o echipă foarte bună, țelul trebuie să fie să obținem 6 puncte, să avem mentalitatea de învingător aici”, a afirmat Munteanu într-un interviu acordat FRF TV.

Louis Munteanu: „Cel mai bun sezon din carieră”

Întrebat dacă acesta a fost cel mai bun sezon din carieră, atacantul crescut de Academia „Gică Hagi” a răspuns afirmativ:

„Da, mă bucur că am reușit să marchez 10 goluri. La asta visam când am revenit, să am evoluții cât mai bune, să înscriu și să câștig titlul cu Farul”.

Louis nu a debutat încă la echipa națională de seniori, dar speră să o facă la această acțiune: „Visul meu de mic copil este să debutez la națională. Dacă aș intra, mi-aș da viața pe teren. Cu siguranță aș face o figură frumoasă”.

Mai multe știri despre echipa națională:

Antrenorul român campion în Elveția prefațează duelul din preliminariile EURO 2024: „România să ia exemplul lui Dinamo”

Ianis Hagi, mesaj din cantonament: „După mai mult de un an și jumătate...”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (8)
bozo76
bozo76  •  12 Iunie 2023, 08:39

E bine totusi sa vrei foarte mult. (Daca esti mare !!) Dar ultimele mai multe datzi asteptarile au fost inselate. Tineretzea se alimenteaza din idealuri. Edi e cel care trebuie sa adune punctele. Unu doua. A se citi. Meciul incepe de la 0-0. Daca adversarul e puternic te tzii scai de el. Si incerci sa termini partida asa. Asa se obtin punctele si calificarile prima data dupa 20 de ani de lipsa de performanta. Intrebati.l pe pitzurca.

Zarganul
Zarganul  •  11 Iunie 2023, 22:52
Postat de cirus11 pe 11 Iunie 2023, 20:06

Asta le baga Hagi in cap... dar poate niste realism nu ar strica. Nu a prins umilintele Viitorului din cupele europene dar o sa vina cu picioarele pe pamant dupa dubla asta la Nationala si dupa primele tururi din CL.

Stelistule ați luat o *** a opta oară și de-aia ești frustat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează