FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Familia lui Camora, afectată de mesajele discriminatorii ale ultrașilor: „De ce nu te vor?”

Mario Camora/ foto: Imago
Mario Camora/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 21:09 / Actualizat joi, 31 martie 2022 00:03

Mario Camora (35 de ani), căpitanul de la CFR Cluj, a intrat în istoria fotbalului românesc, după ce a devenit primul jucător naturalizat care joacă la naționala României. Fundașul de origine portugheză, aspru contestat de ultrași, a povestit cum a trăit familia sa debutul lui la națională.

Camora a debutat pentru România împotriva Islandei, în barajul pentru calificare la Campionatul European, pierdut de „tricolori” cu 2-1, în octombrie 2020.

Avem un singur atu: contraatacul » Concluzii sumbre după primele două meciuri cu Edward Iordănescu pe banca naționalei
ROMÂNIA
Avem un singur atu: contraatacul » Concluzii sumbre după primele două meciuri cu Edward Iordănescu pe banca naționalei

Mario Camora: „E greu să explici unui copil de ce nu te vor oamenii”

„Eu nu am ales naționala ca să mă transfer după la Barcelona. Sunt mândru că sunt român și am ajuns la națională. Alții își doresc toată viața, dar nu au această oportunitate. Le mulțumesc celor de la Federație și lui Mirel pentru că au avut încredere în mine.

Pe mulți colegi îi știam foarte bine, că am jucat împotriva majorității lor. Chiar și împotriva celor care erau afară, Chiricheș, Toșca, Niță. Am fost primit foarte bine, asta m-a ajutat foarte mult”, a spus Mario Camora la emisiunea „Meciul Vieții”, de la LookSport+. 

Întrebat despre cei care i-au contestat prezența la naționala României, căpitanul celor de la CFR a spus că era pregătit pentru asemenea lucruri. 

„Acesta e prețul pe care îl plătești ca persoană publică. Eu eram pregătit pentru acest lucru. Familia mea a suferit mai mult decât mine. Ei spuneau că sunt OK, dar în interiorul lor nu erau bine. Să ieși la Mogoșoaia și să vezi lumea înaintea meciului că e împotriva ta, nu e ușor. Eu am fost contestat și înainte de meci, înainte să joc. De ce? A fost întrebarea pe care mi-am pus-o.

Copilul cel mare se uita la televizor și era mândru că mă vedea jucând pentru națională. E greu să îi explici unui copil de ce nu te vrea lumea. O să mă duc atât timp cat pot ajuta. Eu sunt român”, a mai spus Mario Camora, potrivit sursei menționate.

7 meciuria jucat Mario Camora în naționala României

Dezbaterea Zilei » Putem spera la rezultate mai bune cu această echipă națională?

Citește și alte știri despre echipa națională:

Panduru i-a găsit atacant lui Edward Iordănescu: „Dacă nu ai vârf, îl pui pe el”

Ciprian Marica e contrariat de alegerile lui Edi Iordănescu: „Mă așteptam să cunoască mai bine jucătorii și nu să facă experimente”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
maxp
maxp  •  01 Aprilie 2022, 00:04

Pai nu ești chiar roman, e foarte simplu. Exista un sentiment de identitate națională puternic în tara, nu suntem un stat foarte globalizat și de aceea multora nu li se pare normal sa avem sportivi străini care reprezinta România. Apoi, sentimentul tău național e greu credibil, ma îndoiesc ca dacă se punea problema, nu preferai naționala Portugaliei. Avem exemplul foarte recent al voleibalistei de origine romana, care e ales naționala mai buna. Și ea nu e turcoaica. Asta e adevărul, majoritatea alegeți ce e mai bun la îndemână, chiar dacă ești cumva o excepție, nu vei fi crezut. Personal, cred ca vii cu plăcere la naționala României, dar cred și ca alegeai Portugalia dacă aveai ocazia.

dodo001
dodo001  •  31 Martie 2022, 23:46

Sincer, dintre cei trei fundași stânga, Camora s-a mișcat cel mai bine.

tataika
tataika  •  31 Martie 2022, 11:29
Postat de tinn_2 pe 31 Martie 2022, 01:19

pentru că ești slab, babă. lasă-te, lasă-ne!

Dacă este acolo, este pentru ca l-a convocat cineva. Taci și înghite sau du-te la alt meci. Sau ești doar d-aia de televizor și vorbăreți pe forumuri?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează