FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Patronul din Liga 1 care nu-l menajează pe Burleanu: „Nota 4 pentru rezultatele naționalei, 9 sau 10 pentru limbajul de lemn”

Răzvan Burleanu / foto: GSP
Răzvan Burleanu / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 21:53 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 01:12

Mihai Rotaru, patronul celor de la CSU Craiova, a fost întrebat ce notă i-ar da lui Răzvan Burleanu pentru cei opt ani petrecuți în fruntea Federației Române de Fotbal.

Finanțatorul oltenilor nu s-a ferit de cuvinte și i-a făcut o caracterizare elaborată lui Burleanu, ținând să evidențieze rezultatele modeste înregistrare de națională și echipele de club, dar și discursul de tip politicianist al președintelui de la FRF.

Ce spune Burleanu despre garantarea salariilor din drepturile TV: „Nu așa salvăm Liga 1”
FRF
Ce spune Burleanu despre garantarea salariilor din drepturile TV: „Nu așa salvăm Liga 1”

Mihai Rotaru nu-l menajează pe Burleanu: „Nota 4 pentru rezultatele naționalei, 9 sau 10 pentru limbajul de lemn”

„La Răzvan Burleanu trebuie să vedem ce se notează. Dacă notăm performanțele echipelor de club suntem la un 5, dacă ne referim la echipa națională suntem la un 4. Vitrina fotbalului românesc este dată de performanța echipelor de club și de cea a echipei naționale.

I-aș da nota 9 sau 10 lui Burleanu pentru limbajul de lemn. Dacă notăm stabilitatea financiară a Federației, atunci i-aș da nota 10”, a spus Rotaru, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

Burleanu și-a încălcat cuvântul » Stă 16 ani la conducerea Federației?!
FRF
Burleanu și-a încălcat cuvântul » Stă 16 ani la conducerea Federației?!

Ar trebui să facem mai multe pentru fotbalul românesc, indiferent că vorbim despre fotbalul feminin sau ligile inferioare. Dacă nu ai performanțe la nivel de club, nu vom avea performanțe nici la nivel de echipă națională. În proporție de 70%, noi (n.r - CSU Craiova) avem păreri contradictorii cu Federația.

- Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova

Răzvan Burleanu, 4 mandate la cârma FRF?!

Tot marți, Răzvan Burleanu a declarat că convins că va câștiga și alegerile din luna aprilie. Mai mult, șeful FRF nu exclude varianta să candideze și peste alți 4 ani, chiar dacă statutul Federației l-ar împiedica în acest moment să depășească 3 mandate la conducerea FRF.

„Cred că voi avea și cel de-al 3-lea mandat. Mi-aș fi dorit să am un contracandidat, există termen suficient de înscriere. Chiar dacă în toți acești 8 ani de când ne cunoaștem, abordarea FRF a fost de multe ori criticată, membrii afiliați acordă o susținere foarte mare. Au acordat-o și în 2018, când am avut și partide politice care s-au implicat împotriva noastră. Dacă nu vom avea niciun contracandidat, înseamnă că fotbalul vrea să transmită un mesaj de unitate”, a declarat Burleanu într-o conferință de presă.

Întrebat dacă mandatul #3 va fi ultimul al său ca președinte FRF, Burleanu a răspuns: „Conform statutului, există o limită de 3 mandate pentru președintele FRF. Dacă membrii afiliați își doresc altceva, va trebui să stăm de vorbă în vederea unui nou mandat”.

Astfel, Burleanu și-a contrazis o declarație dată în 2014, când spunea că un președinte nu trebuie să aibă mai mult de două mandate la cârma FRF.

VIDEO Ce spune Burleanu despre garantarea salariilor din drepturile TV: „Nu așa salvăm Liga 1”

Citește și alte știri despre Răzvan Burleanu: 

Ce spune Burleanu despre garantarea salariilor din drepturile TV: „Nu așa salvăm Liga 1”

Burleanu și-a încălcat cuvântul » Stă 16 ani la conducerea Federației?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
francescoli1974
francescoli1974  •  23 Februarie 2022, 15:06

Cu Burleanu la FRF,ales de membrii afiliați de la minifotbal,fotbal feminin,fotbal cu nasturi, pe PlayStation ,etc,nu vom mai ieși din urnele 3-4 la tragerile la sorți.

102329881734877
Narcis Claudius Popescu  •  23 Februarie 2022, 11:02

Acest individ a fost si va fi o catastrofa pentru fotbalul romanesc. Finul lui Dincu, in afara ca a sprijinit in toate modurile CFR Cluj nu a facut absolut nimic pentru fotbalul romanesc pe care l-a adus la cel mai de jos nivel. De fapt totul se incadreaza la ce se intimpla in Romania.

wrx.
wrx.  •  23 Februarie 2022, 07:22

Pai nea Royaru, astea sunt si notele matale: 4 pentru performanta mogosoaiei in Europa, 10 pentru profitul personal cu ajutorul lui Geovani B.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează