FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

Mihai Stoica laudă deciziile lui Edi Iordănescu și evidențiază greșeala făcută de alți antrenori: „Așa s-au pierdut calificări”

FOTO: Raed Krishan +38   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 08:33 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 11:07

Mihai Stoica a lăudat modul în care selecționerul Edi Iordănescu a gestionat finalul meciului cu Israel, 2-1.

După un început ezitant și un gol încasat în minutul 2, România a întors scorul grație golurilor marcate de George Pușcaș (10) și Ianis Hagi (63). Iar Mihai Stoica l-a felicitat pe Iordănescu pentru schimbările făcute după ce „tricolorii” au preluat conducerea.

România e acum în urna a doua la Euro. Cum arată grupa horror și grupa accesibilă
Israel - România 1-2
România e acum în urna a doua la Euro. Cum arată grupa horror și grupa accesibilă

Mihai Stoica îl laudă pe Edi Iordănescu

„Edi nu a făcut mutări defensive. Mulţi antrenori au făcut schimbări defensive pentru că au indus o idee defensivă totală şi așa s-au pierdut calificări. De data asta, Iordănescu a făcut schimbări post pe post. A schimbat inspirat.

+34 FOTO

Nu am avut nicio emoţie. Când au ajuns în careu doar s-au uitat la Moldovan cum a prins mingi uşoare”, a declarat Mihai Stoica la emisiunea Sport Report, de la OrangeSport

Ce schimbări a făcut Edi Iordănescu

  • Florinel Coman, în locul lui Ianis Hagi (65)
  • Valentin Mihăilă, în locul lui Denis Drăguș (65)
  • Marius Marin, în locul lui Vladimir Screciu (77)
  • Adrian Rus, în locul lui Nicolae Stanciu (87)
  • Alexandru Cicâldău, în locul lui Răzvan Marin (87)

Terminăm cu capul sus. E bucurie fantastică, o mare mândrie. Toți jucătorii trebuie felicitați, toți cei care au contribuit, eu am crezut în ei mereu. Sunt mândru de ei. E un privilegiu să ai jucători de asemenea caracter. Trebuie să le fim recunoscători celor care ne-au fost alături. Le mulțumim celor care au crezut de la început. Ne bucurăm, sunt multe borne pe care le-am atins. Jucăm cu 50.000 de oameni în tribune cu Elveția, avem responsabilitatea să îi bucurăm, și pe ei, și pe cei care nu vor fi la meci.

- Edi Iordănescu

VIDEO Edward Iordănescu: „Echipa națională a scris istorie! Au fost și momente foarte dificile în acest drum”

Citește și:

Edi s-a ținut de cuvânt » Mărgărit, despre seara în care „pentru prima dată în această campanie, România chiar a arătat altceva!”

„Tricolorii” au oprit conferința lui Edi Iordănescu! Momente geniale surprinse de reporterii GSP: „Am fost peste ei! Mulțumim, ne vedem în Germania”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
contrabas3
contrabas3  •  19 Noiembrie 2023, 19:12
Postat de parpalache pe 19 Noiembrie 2023, 11:43

Dimpotriva,mie mi s-a parut ca schimbarile au slabit naționala(mai ales scoaterea lui Draguș)!Dar norocul a fost ca golul de 2-1, le-a„taiat picioarele”jucatorilor Israelului,care s-au demoralizat și puteam sa le mai dam cel puțin doua goluri!

M-a mirat schimbarea lui Drăguș. Dar dacă dădea și Mihăilă gol, Romania ar fi dominat și mai mult jocul, iar schimbările făcute de Edi ar fi fost lăudate.

godot
godot  •  19 Noiembrie 2023, 11:49

Nu ne-am calificat pentru că a fost Edi inspirat, ci pentru că am jucat cu o țară aflată în război, după meciuri norocoase din cea mai slabă grupă din istorie, la turneul la care participă jumătate din naționalele Europei

parpalache
parpalache  •  19 Noiembrie 2023, 11:43

Dimpotriva,mie mi s-a parut ca schimbarile au slabit naționala(mai ales scoaterea lui Draguș)!Dar norocul a fost ca golul de 2-1, le-a„taiat picioarele”jucatorilor Israelului,care s-au demoralizat și puteam sa le mai dam cel puțin doua goluri!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează