FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO 2-0

Mihai Stoichiță, răspuns pentru Ianis Hagi: „E ceva care trebuie rezolvat între noi. Nu e vorba de respect...”

Mihai Stoichiță a comentat cu diplomație declarațiile lui Ianis Hagi / FOTO: Cristi Preda
Mihai Stoichiță a comentat cu diplomație declarațiile lui Ianis Hagi / FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2023 00:00 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 07:25

Mihai Stoichiță (69 de ani), directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a comentat declarațiile făcute de Ianis Hagi marți seara, după România - Kosovo 2-0. Hagi jr., 24 de ani, s-a arătat deranjat de faptul că Stoichiță și alți oameni de fotbal continuă să vorbească despre accidentarea sa de anul trecut.

Stoichiță respinge varianta unui conflict de orice fel cu Ianis Hagi și afirmă că va clarifica lucrurile cu fotbalistul lui Deportivo Alaves la următoarea acțiune a naționalei. „Probabil a înțeles greșit ce am spus eu”, a punctat federalul, la o zi distanță după ce Ianis a spus că parametrii săi fizici sunt mai buni ca niciodată.

Lupescu propune o schimbare radicală în Superligă! Cum s-ar desfășura campionatul: „Am fi în formă maximă în preliminarii, ar ajuta și naționala!”
PROPUNERE
Lupescu propune o schimbare radicală în Superligă! Cum s-ar desfășura campionatul: „Am fi în formă maximă în preliminarii, ar ajuta și naționala!”

Mihai Stoichiță, după ieșirea lui Ianis Hagi: „E un subiect care trebuie rezolvat între noi”

„Nu i-a căşunat pe mine. Este un subiect care trebuie rezolvat între noi. Nu am vorbit cu el după meci. Am o relaţie foarte bună cu Ianis Hagi. 

Care e problema că a fost deranjat? Nu contează. Probabil că a înţeles greşit ce am spus eu. Dar treaba se va rezolva când ne vom întâlni la următoarea acţiune. Nu avem ceva de lămurit. Când ne vom vedea, o să vorbim.

Ce clinciuri să am cu Ianis Hagi? Acum trei luni de zile am spus în emisiune că va fi o piesă de bază la naţionala României. Şi uite că s-a adeverit. 

Era în tensiune. Nu e vorba de respect. Este normal să îşi dea cu părerea despre anumite lucruri. Cum să mă supăr pe Ianis? Să mă supăr pe un om care ne-a ajutat atât de mult de-a lungul vremii şi la «tineret» şi la naţionala mare? Ar fi motive ridicole”, a afirmat Stoichiță, potrivit Fanatik.

Ianis Hagi: „Chiar aș vrea ca lumea să nu mai discute despre accidentare”

După România - Kosovo 2-0, Ianis Hagi a insistat să transmită un mesaj legat de situația sa fizică actuală, deranjat că oamenii de fotbal de la noi continuă să vorbească despre accidentarea suferită în 2022.

Inclusiv Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a fost luat în colimator de Hagi jr:

„Fizic, mă simt bine. Știu că lume vorbește mult despre accidentarea mea, am văzut acest lucru...

Au trecut 9 luni de la accidentarea mea, am văzut că și nea Stoichiță a spus că încă îmi revin după accidentare, dar e total neadevărat. Îl respect foarte mult pe Mihai Stoichiță, face parte din familia noastră, familia naționalei, ar trebui să cunoască chestiile astea. Accidentarea a fost acum 10 luni, dar acum sunt pregătit, am jucat 9 meciuri în ultimele două luni!

Fizic, mă simt nemaipomenit, statisticile mele sunt foarte bune, mai bune decât cele de dinainte de accidentare. Chiar nu mai vreau să discut despre această accidentare, care face parte din trecut”, a spus Ianis Hagi, la DigiSport.

Pentru România, voi juca până mă lasă picioarele! Chiar aș vrea să nu se mai discute despre accidentare. Apreciez că lumea e îngrijorată de situația mea. O spun acum și sper că e pentru ultima oară. Sunt foarte bine!

- Ianis Hagi

VIDEO Olimpiu Moruțan, zeflemitor la declarații: „O să jucăm tiki-taka cum vă place vouă”

Citește și alte știri despre naționala României. 

George Simion, prima reacție după scandalul de la România - Kosovo: „Îmi cer scuze pentru această asociere”

Florinel Coman și alți 3 fotbaliști, criticați de „tricolorul” cu 113 meciuri la națională: „N-au fost conectați la miza meciului!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  14 Septembrie 2023, 21:19

...nu inteleg de ce m ati banat nea stoichita este o pata

parachioara5
parachioara5  •  14 Septembrie 2023, 19:52

...stoichita esti un *** pe obrazul fotbalului romanesc te lasi calcat in picioare de o imitatie de fotbalist...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  14 Septembrie 2023, 16:35
Postat de Rotidana pe 14 Septembrie 2023, 09:53

Singurul cu mingi directe spre poarta, care a verticalizat si a pasat intre linii a fost Hagi! Restul au jucat mingea de-a latul sau inapoi, eventual bubuite in fata. Ianis a facut un meci bun.

Ianis a "verticalizat" dand pase la adversar, alea nu sunt verticalizari ci mingi trimise in fata la Doamne-ajuta, adevarata verticalizare e atunci cand pasa ajunge la un coechipier. Morutan a avut mai multe pase si driblinguri reusite in 10 minute decat a avut Hagi in 80.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează