FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Stoichiță, acuzat frontal: „Face schimbări în timpul meciurilor naționalei” » Replica directorului Comisiei Tehnice a FRF: „Încerc să-i ajut”

Mihai Stoichiță / foto: GSP
Mihai Stoichiță / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2021 13:10 / Actualizat marti, 10 august 2021 13:17

Mihai Stoichiță (67 de ani), directorul Comisiei Tehnice de la FRF, a oferit o primă reacție după ce Helmuth Duckadam l-a acuzat că ar face schimbări de jucători la meciurile echipelor naționale.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, Stoichiță a fost întrebat și despre acuzațiile pe care Helmuth Duckadam i le-a adus recent, conform cărora ar dirija schimbările de la loturile naționale.

„Am fost acuzat de foarte multe lucruri. Nu mai am nostalgia meseriei de antrenor, doar am fost forțat să o mai fac uneori. Acum am un rol în care trebuie să fiu echilibrat. 

Nu am făcut niciodată schimbările la echipa națională. Sunt afirmații pe care unii le fac cu anumite interese, dar nu mă interesează. Știu ce înseamnă să fiu antrenor și trebuie să respect această meserie. Încerc să-i ajut pe antrenori, nu să-i pun în situații delicate”, a declarat Stoichiță, în cadrul conferinței de presă în care Florin Bratu a fost instalat pe banca naționalei U21.

Duckadam: „Domnul Stoichiță schimbă jucătorii în timpul meciului”

De unde a pornit totul? Helmuth Duckadam, goalkeeper-ul de legendă al Stelei, a făcut o afirmație controversată despre Stoichiță, acuzându-l pe acesta că s-ar implica în deciziile antrenorilor de la loturile naționale. 

Stoichiță, acuzat frontal: „Face schimbări în timpul meciurilor naționalei” » Replica directorului Comisiei Tehnice a FRF: „Încerc să-i ajut”
Duckadam nu l-a menajat pe Stoichiță

„Toată lumea îl acuză pe domnul Becali că se implică la echipă, la schimbări. Am înţeles că acelaşi lucru se întâmplă şi la Federaţie! Domnul Stoichiţă schimbă şi el jucătorii în timpul meciului. Să ne amimtim doar la ultimele meciuri, cu Israel… când am înţeles că a schimbat şi jucători (n.a - un amical al naționalei U19). El face şi tactică în vestiar”, a spus Duckadam, conform Antena Sport. 

Mihai Stoichiță...

  • ... a fost numit șeful Comisiei Tehnice de la FRF în ianuarie 2017
  • ... la acel moment nu mai antrena de un an, ultima experiență fiind la Petrolul, unde a stat două luni și a avut un mandat dezastruos: doar 4 puncte în 8 etape, 6 înfrângeri plus eliminarea din Cupă cu ACS Poli Timișoara
  • ... ultimii săi 10 de ani de antrenorat n-au însemnat niciun trofeu, ultimul triumf fiind în 2004, când a realizat o "triplă" cu Piunik Erevan: titlul, Cupa și Supercupa în Armenia
  • ... în primăvara lui 2012, Stoichiță, care la acea vreme era antrenor la FCSB, a fost protagonistul negativ al unui episod șocant: a fost sunat pe bancă de Gigi Becali, iar actualul șef al Comisiei Tehnice de la FRF a răspuns și a dialogat cu patronul echipei, care i-a cerut să facă o înlocuire. "Mă întrebaţi cu cine a vorbit Stoichiţă pe bancă? Probabil cu Gigi Becali, dar care e problema?", a spus MM Stoica după meci. "Nu e problema dumneavoastră, e problema mea. Aveam ceva personal de discutat, nu vă priveşte", a reacționat și Stoichiță, la conferința de presă, când a fost întrebat de jurnaliști

Citește și alte șțiri de actualitate: 

Florin Bratu, prezentat oficial la România U21: „Cea mai mare provocare e schimbul de generații” » Toate declarațiile din conferința de azi

Bratu, contestat din prima zi: „Ieftin, docil! Eu pe el l-aș fi pus selecționer”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  10 August 2021, 21:36

Lupul paznic la oi !

917516058278640
Marius Nica  •  10 August 2021, 21:27

Un nimeni pe pamant, un parvenit trecut pe canalul panama! un opincar, un ciugulitor de bani!

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  10 August 2021, 20:52
Postat de toss pe 10 August 2021, 13:37

De demisie, l-a intrebat vre-un jurnalist?

Daca scrie jurnalistul ca tine, e mai destept Stoichita

Vezi toate comentariile (9)
Comentează