FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Dezvăluirile lui Ștucan, confirmate: „Ei îi iau la mișto pe Tătărușanu, pe Niță”

Mircea Sandu (69 de ani) crede că fotbaliștii tineri din lotul României au un comportament greșit față de oamenii experimentați. Acest lucru a fost dezvăluit și de Costin Ștucan, imediat după eșecul 0-3 cu Muntenegru.
Mircea Sandu (69 de ani) crede că fotbaliștii tineri din lotul României au un comportament greșit față de oamenii experimentați. Acest lucru a fost dezvăluit și de Costin Ștucan, imediat după eșecul 0-3 cu Muntenegru.

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2022 19:01 / Actualizat sambata, 18 iunie 2022 19:03

Mircea Sandu (69 de ani) crede că fotbaliștii tineri din lotul României au un comportament greșit față de oamenii experimentați. Acest lucru a fost dezvăluit și de Costin Ștucan, imediat după eșecul 0-3 cu Muntenegru.

Mircea Sandu, președintele FRF între 1990 și 2014, e de părere că actuala generație „tricoloră” este împărțită în mai multe tabere și că până acest lucru nu va fi rezolvat, rezultatele nu au cum să apară. 

Mircea Sandu, scos din sărite de Edi Iordănescu: „A dat o declarație revoltătoare! De ce ai venit aici?”
Liga Națiunilor
Mircea Sandu, scos din sărite de Edi Iordănescu: „A dat o declarație revoltătoare! De ce ai venit aici?”

Mircea Sandu: „Juniorii aproape că îi iau la mișto pe Tătărușanu, pe Niță”

„Vom coborî în continuare, până se creează un grup. Acum, am impresia că juniorii care au venit la naţionala mare, că mare rezultat ce au făcut la semifinala de tineret, aproape că îi iau la mişto pe Tătăruşanu, pe Niţă. 

Când eram noi la naţională, căram de ne cocoşau, din respect pentru ăştia mai mari. Acum... 

După meciuri se puneau oamenii împreună, meciul era seara, oamenii se întâlneau, erau civilizaţi, erau prieteni. Nu sunt optimist. E și lipsă de valoare", a declarat Mircea Sandu, potrivit Orange Sport.

Costin Ștucan la GSP Live: „Băieții care vin de la U21 fac mișto de cei care nu au bani de ceasuri și adidași”

„Am informații din interior că la echipa națională nu e o atmosferă tocmai fericită. Chestia asta se întâmplă de vreo câțiva ani, 2-3, de când în circuit au intrat băieții ăștia tineri, care vin de la naționala U21, pe care o țară întreagă i-a așteptat ca pe marii salvatori ai echipei naționale.

Băieții ăștia tineri au figuri si filme în cap și vin la națională doar ca să își etaleze ceasurile și hainele. Fac misto de tinerii care nu au salarii mari și care nu își permit ceasuri sau pantofi ca ei. Băieții ăștia de la U21 domină vestiarul cu ironiile lor, cu bătaia lor de joc, fără ca cineva să îi pună la punct”, dezvăluia Costn Ștucan.

VIDEO De ce e România în colaps? Adrian Iencsi acuză un dezastru ascuns: „Întâlnesc jucători de 18 ani care nu știu lucruri fundamentale”

Clasamentul din grupa României de Liga Națiunilor

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia6-48
2. Muntenegru6-37
3. Finlanda5-54
4. România1-63

Toate formațiile au câte 4 meciuri disputate

S-au jucat în grupa României:

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România 1-0, Finlanda - Muntenegru 2-0
  • 11 iunie: România - Finlanda 1-0, Muntenegru - Bosnia 1-1
  • 14 iunie: România - Muntenegru 0-3, Bosnia - Finlanda 3-2

Urmează să se joace:

  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Citește și alte știri despre echipa națională:

Mircea Sandu critică un „tricolor”: „Și-a bătut joc de națională” + spune că cel mai bun jucător n-a fost convocat de Iordănescu

Mihai Stoica dezvăluie diurnele primite de „tricolori” pentru meciurile din Liga Națiunilor: „Cum justificăm asta? De ce dăm foc banilor?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
gigimarga2
gigimarga2  •  19 Iunie 2022, 18:56

Si credeti ca ,daca prin absurd , lucrurile nu ar sta cum zice articolul asta, echipa ar juca alt fobal. Nu va mai lasati dusi cu presul de articole de scandal. Stiința jocului, pe care n-o poseda ai nostri, respectiv lipsa de valoare nu are prea mare legatura cu subiectul din articol. Deci focus pe treburile serioase mai baieti

sibelius
sibelius  •  19 Iunie 2022, 12:23
Postat de polistul68 pe 19 Iunie 2022, 08:49

Tu ai dreptste in ceea ce spui, dar nu ai gasit exemplul potrivit...Stoica e cea mai proasta alegere...e cel mai mare imbarligator si sifonar..spui ca senocupa de cei tineri ...la tv asa pare, dar...ti se pare normal sa sfstuiasca un junior sa nu dea bac.ul pt a merge intr.un cantonament ? Ti se pare normal sa nu stie ca, Coman nu are permis ? Spune.mi un singur jicator crescut de fcsb, care joaca titular...ti se pare normal ca Tanase sa aine ..fir direct cu patronul ? Ce exemplu de verticalitate da el tinerilor, cand...transmite pe banca schimbarile dictate de patron...ce inteleg copii aia ? Adu.ti minte ce simulari jenante a avut Tanase in primi ani la fcsb...a reusit marele.presedinte sa.i deschida ochii, sa.l faca sa inteleaga ca se face de rusine, si ca i va afecta negativ csriera ? Nu, nu a reusit..nici nu stiu daca a incercat, ca lui i convenea, din 3 simulari, tot primea un PENALTY..da, la tv el vorbeste frumos, dar faptele lui arata cu totul altceva...

La partea cu bacul am îndoieli că are vreo relevanță. Unii "fotbaliști" au terminat liceul fara sa treacă pe la școală. Unii, și mai agramați, au terminat facultatea. Cunoaștem amândoi exemple. In ce-i privește pe Coman și Tanase- corect. Acolo se vede influenta "academiei". Nu poți să vorbești despre școală când tu, mare glorie, patron și antrenor nu ai făcut-o dar ai diplomă. Despre Lupu se afla acum că nu are carnet :)

observator_federal
observator_federal  •  19 Iunie 2022, 09:55

Cât pe-aci să mă convingă articolul că presa noastră sportivă ar putea să aibă o imagine obiectivă și competentă asupra fenomenului fotbal, că ar putea să ofere echilibrul și imparțialitatea în judecarea lipsurilor și conflictelor de tot felul de care e plin fotbalul românesc... Dar de unde atâta "imparțialitate" și "competență" la presa *** (așa îi spune lumea), cea care face mult rău deopotrivă tinerilor fotbaliști pe care "îi ridică în slăvi" nemeritat, cât și celor cărora le ascunde voit realizările, presă care a instaurat un sistem de valori "suprarealist", rupt cu totul de ceea ce inseamnă fotbal european!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close