FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

EXCLUSIV Poziție categorică a lui Mirel Rădoi, după ce a fost refuzat de Ștefan Radu: „Niciodată nu o să mai fac asta!”

Mirel Rădoi a fost refuzat de Ștefan Radu
Mirel Rădoi a fost refuzat de Ștefan Radu

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 09:13 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 11:03

Mirel Rădoi (39 de ani), selecționerul României, a oferit un interviu-eveniment Gazetei Sporturilor. Acesta a afirmat, printre altele, că nu o să mai încerce să convingă jucători să vină la națională după tentativa eșuată cu Ștefan Radu (33 de ani), fundașul lui Lazio.

„Sunt jucători care au ieșit de pe lista lărgită. Și probabil că vor fi și fotbaliști care poate veneau la națională, dar nu o să mai vină din diferite motive. Noi am urmărit toate meciurile, avem toate antrenamentele, avem toate fișele din trecut, discuțiile cu Cosmin, cu staff-ul său. 

Am ajuns la câteva concluzii și s-ar putea ca o parte dintre ei să nu mai fie. Unii au anunțat deja că se retrag, precum Bogdan Stancu și Săpunaru. Noi, după ce am avut discuția cu Ștefan Radu, care ne-a refuzat, am decis că n-o să mai apelăm la niciun alt jucător care nu vrea să vină”, a declarat Rădoi pentru GSP.RO.

7 luniare Rădoi de când a fost numit selecționer, fără să fi disputat vreun meci

Mirel Rădoi a încercat să-l convingă pe Radu să revină la echipa națională, fără succes însă. „Am discutat cu el, iar decizia sa privind prezența la echipa națională rămâne aceeași”, afirma selecționerul primei reprezentative în luna martie.

14 meciuripentru echipa națională are Ștefan Radu, ultimul fiind în martie 2013, contra Ungariei

Programul naționalei în această toamnă

  • 4 septembrie: România - Irlanda de Nord (Liga Națiunilor)
  • 7 septembrie: Austria - România (Liga Națiunilor)
  • 8 octombrie: Islanda - România (baraj pentru Euro 2020)
  • 11 octombrie: Norvegia - România (Liga Națiunilor)
  • 14 octombrie: România - Austria (Liga Națiunilor)
  • 12 noiembrie: Bulgaria/Ungaria - România (baraj pentru EURO 2020 - dacă trecem de Islanda)
  • 15 noiembrie: România - Norvegia (Liga Națiunilor)
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord - România (Liga Națiunilor)

Citește mai multe știri de actualitate:

Se transferă Marko Dugandzic la FCSB? Anunțul lui Valeriu Iftime: „Le-am făcut o promisiune”

Anunț îngrijorător pentru naționala României » Ce se întâmpla la barajul pentru Euro și în Liga Națiunilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  01 Iulie 2020, 16:15

In locul lui Radoi, as merge la arabi

andrey.fcd
andrey.fcd  •  01 Iulie 2020, 12:58
Postat de mosierul pe 01 Iulie 2020, 12:29

......un croat, un sârb nu ar face așa ceva..aia sunt trup și suflet pentru naționala și nu numai ei dar la noi , la români e ceva normal sa întorci spatele echipei naționale... și care e problema daca a fost criticat? ...adică la bine e ok , îți convine ...ăștia , precum Stefan Radu, plesnesc de lașitate și nesimțire

La croati, la sarbi oamenii isi respecta jucatorii.... noi n-avem pic de respect pentru sportivii nostri.... ma uit si vad mereu persoane care o fac pe halep ca nu e buna de nimic, ca joaca pt bani etc.... Si e Halep ma frate, fata asta a fost nr 1 mondial atata timp si a luat doua Grand Slemuri. Nu stim sa ne apreciem valorile dpdv sportiv, asa a fost si cu nationala Romaniei in 98 , daca mai tineti minti, cand la meciul cu Paraguay l au huiduit pe Stelea si veneau 4000 de oameni sa vada Romania lui Hagi si a lui Popescu.... dupa ne parea rau ca nu i mai avem... asa am facut si cu generatie lui Chivu, Rat, Mutu.... ziceam de ei ca s vai de mama lor, dar ce n am da sa avem jucatori ca ei azi... noi romanii asa suntem... asa ca te intreb de ce sa vina Stefan? Ca natioanal si cu el si fara va merge la fel, nu e Stefan Ramos sa schimbe el fata nationalei si sa o califice. Oricum vad pe aici ca acesti cunoscatori de fotbal zic de el ca oricum e slab, ca are noroc ca il tin aia de la Lazio etc... asa ca de ce sa va para rau ca nu vine daca tot nu l place lumea?

mosierul
mosierul  •  01 Iulie 2020, 12:29
Postat de andrey.fcd pe 01 Iulie 2020, 11:41

Normal ca nu vine daca sunt d astia ca tine care il critica si il fac nesimtit... asa s-a intamplat si la nationala cand a jucat ultima data cu Ungaria in 2013... a fost in media echipei atunci, nici foarte bun dar nici dezastru, dar dupa 1 meci deja erau spritari d astia ca tine care ,, domne e varza, domne n are ce cauta". Mentalitate de roman limitat sa critice dupa 1-2 meciuri. Foarte bine Stefan Radu, nu veni ...sa vii sa ce sa te critice toti spritarii si samantarii... lasa l sa stea unde e apreciat , la Lazio, unde de altfel e si apreciat si e si o voce puternica in vestiar.

......un croat, un sârb nu ar face așa ceva..aia sunt trup și suflet pentru naționala și nu numai ei dar la noi , la români e ceva normal sa întorci spatele echipei naționale... și care e problema daca a fost criticat? ...adică la bine e ok , îți convine ...ăștia , precum Stefan Radu, plesnesc de lașitate și nesimțire

Vezi toate comentariile (15)
Comentează