FOTBAL  »  NATIONALA  »  OFERTĂ

„Rădoi vede dușmani unde nu sunt” » Ce probleme crede Andrei Vochin că are selecționerul

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 12:37 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 13:44

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre situația de la naționala României și despre selecționerul Mirel Rădoi.

Oficialul FRF a vorbit despre declarațiile lui Rădoi, cel care a spus că jucătorii nu l-au ascultat la meciul cu Armenia, pierdut cu 2-3. 

„Cred că e problemă de comunicare și cred că trebuia rezolvată altfel. Am senzația că antrenorii se întorc într-un punct, cei pe care i-am prins eu... Se pleacă de la un entuziasm extraordinar și ajungi să rostești astfel de fraze. Nu cred că e bine, e o problemă de comunicare. Trebuie să te gândești la ce daune poți provoca. 

În primul rând nu e bine pentru tine. Dacă jucătorii nu înțeleg, înseamnă că problema e la tine. Aceiași jucători au înțeles extraordinar mesajul lui Rădoi la tineret”, a spus Vochin la TV Telekom Sport.

Mirel Rădoi poate părăsi naționala în vară! E dorit de fostul club
OFERTĂ
Mirel Rădoi poate părăsi naționala în vară! E dorit de fostul club

Andrei Vochin: „Rădoi vede dușmani unde nu sunt”

Consilierul lui Burleanu crede că Rădoi ar putea avea în jurul lui persoane care să-l inducă în eroare și să-l facă să renunțe la oameni care l-ar putea ajuta.

„Trebuie să-ţi iei oameni lângă tine cu care să vorbeşti, care să fie loiali. Să nu vezi oameni neloiali peste tot. Câteodată, am senzaţia că vede duşmani şi acolo unde nu sunt! Aşa percep eu lucrurile astea. E posibil să nu fie aşa. 

Cred că îi e afectată munca. Nu am văzut atât de mulţi oameni care să-şi facă probleme din cauza unor non-probleme. Nu ştiu dacă a îndepărtat oameni din jurul lui,  dar cred că erau oameni care puteau să-l ajute, dacă el avea încredere în ei. Poate că e şi tânăr.

Poate sunt şi oameni interesaţi, care-i suflă în ureche tot felul de prostii şi, imediat, nu ştii cum să faci o analiză a informaţiei şi o iei de bună. Şi ăla şi-a făcut treaba în spatele tău şi râde de tine după «Gata, l-am rupt pe ăsta de celălalt». Te lepezi de nişte oameni care-ţi pot fi de ajutor la un moment dat.... Să nu credeţi că e vorba despre mine aici, nu am nicio legătură, dar au fost nişte oameni, care, puţin câte puţin, te puteau reechilibra și te ajutau să vorbești cu jucătorii”, a adăugat Vochin.

Valeriu Răchită: „Dacă avem psiholog la națională, înseamnă că Pușcaș e nevindecabil”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Mirel Rădoi, atacat din nou de omul care l-a comparat cu un lăutar: „Să-i dați să citească Baltagul!” + „FRF pare o școală de ucenici de zidărie”

Un fost internațional critică decizia lui Rădoi: „Pentru el nu e bine că a rămas!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
sasesase
sasesase  •  05 Aprilie 2021, 16:06

Singurul dușman al lui Radoi este chiar EL cu chipul lui Dica !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close