FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA

Selecționerul Muntenegrului nu se teme de meciul cu România: „Nu ne pot surprinde cu nimic!”

Miodrag Radulovic
Foto: Imago
Miodrag Radulovic Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 19:16 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 19:58

Miodrag Radulovic (54 de ani), antrenorul Muntenegrului, a prefațat duelul cu România din Liga Națiunilor.

  • Muntenegru - România este sâmbătă, 4 iunie. Partida este programată de la 21:45 și va putea fi urmărită LiveTEXT pe GSP.to și la televizor pe Prima TV.
Edi Iordănescu și Florin Tănase, conferință de presă înainte de Muntenegru - România: „Gata cu fotbalul boem! Voi fi foarte atent în cazul lor”
Muntenegru - România
Edi Iordănescu și Florin Tănase, conferință de presă înainte de Muntenegru - România: „Gata cu fotbalul boem! Voi fi foarte atent în cazul lor”

Radulovic a analizat echipa României și este sigur că elevii antrenați de Edi Iordănescu nu îi pot surprinde cu nimic pe jucătorii săi.

Miodrag Radulovic: „Nu ne pot surprinde cu nimic! Avem un răspuns pentru fiecare mod în care va juca România”

„Cred că nu ne pot surprinde cu nimic. Am analizat absolut fiecare jucător al României, dar am analizat şi echipa, ca un întreg, aşa că România are cel puţin doi jucători buni pe fiecare post şi singura întrebare este doar cine va fi titular pe fiecare post în sistemul despre care noi credem că va fi folosit mâine. 

Credem că va fi acelaşi cu cele folosite în meciurile precedente. Nu mă aştept la schimbări majore legate de felul în care joacă România, în general. Noi ne concentrăm mai mult pe jocul nostru şi pe ce vom încerca noi să facem mâine seară, nu pe ce vor face ei. 

Avem un răspuns pentru fiecare mod în care va juca România. Dacă vor decide să joace într-un fel sau în altul, noi am pregătit o replică pentru orice”, a declarat Miodrag Radulovic potrivit orangesport.ro.

Îi cunoaştem pe toţi jucătorii României, în special pe cei din linia defensivă. Le ştim calităţile, ştim că joacă în campionate bune, mai ales căpitanul, Vlad Chiricheş, care evoluează la Sassuolo şi este un jucător de mare calitate. Îi cunoaştem şi cred că va fi un duel interesant mâine seară, între noi şi linia defensivă a României.
-Stefan Mugosa, atacantul celor de la Muntenegru

Muntenegru - România, arbitrat de Andreas Ekberg

UEFA l-a delegat pe suedezul Andreas Ekberg (37 de ani) să arbitreze partida dintre Muntenegru și România.Acesta  va fi ajutat la cele două tușe de conaționalii săi, Mehmet Culum și Niklas Nyberg, în timp ce Fredrick Klitte va fi cel de-al patrulea oficial. 

Partida de mâine seară va beneficia de sistemul VAR. Portughezii Luis Godinho și Hugo Miguel urmând a fi arbitrii video.

Andreas Ekberg a cochetat de două ori cu fotbalul românesc

Andreas Ekberg este ofițer de poliție, are 37 de ani și este arbitru FIFA din 2013. Acesta a mai condus două partide până acum în care au fost implicate echipe românești. 

Este vorba de Dudelange – CFR Cluj 2-0, una dintre marile umilințe din ultimul timp și de Anglia U21 – România U21 2-4, la EURO U21 din 2019, un rezultat uriaș pentru echipa antrenată la acel moment de Mirel Rădoi.

Citește alte știri despre echipa națională:

Echipa probabilă a României pentru deplasarea din Muntenegru » Pe ce sistem va miza Edi Iordănescu
MUNTENEGRU - ROMÂNIA
Echipa probabilă a României pentru deplasarea din Muntenegru » Pe ce sistem va miza Edi Iordănescu
Edi Iordănescu i-a luat tare pe jucători înainte de primul meci oficial: „Schimbați-vă gândirea! Cine nu dă tot pentru echipă nu va mai fi convocat!”
MUNTENEGRU - ROMÂNIA
Edi Iordănescu i-a luat tare pe jucători înainte de primul meci oficial: „Schimbați-vă gândirea! Cine nu dă tot pentru echipă nu va mai fi convocat!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (4)
knuty
knuty  •  04 Iunie 2022, 12:25

FORZA Muntenegru!!!!Speram sa be faci fericiti!!!!!HAI MUNTENEGRU!!!!

prodanka
prodanka  •  04 Iunie 2022, 11:33

Nici pe noi.

fibra
fibra  •  04 Iunie 2022, 09:19

Eu cred ca brambureala din joc te poate surprinde in bine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează