FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO

VIDEO Ce s-a întâmplat duminică seara la antrenamentul „tricolorilor” » Decizia luată de Edi Iordănescu

Imagine surprinsă duminică seara, la antrenamentul „tricolorilor” / Sursă foto: frf.ro
Imagine surprinsă duminică seara, la antrenamentul „tricolorilor” / Sursă foto: frf.ro

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 10:34 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 11:09

Naționala României a efectuat, duminică seara, primul antrenament după remiza amară cu Israel din preliminarii (1-1). „Tricolorii” pregătesc la Mogoșoaia cel de-al doilea meci din această acțiune, confruntarea cu Kosovo de marți.

  • Echipa națională își continuă marți parcursul din preliminariile Euro 2024. De la 21:45, înfruntăm Kosovo pe Arena Națională, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Antena 1. 

Selecționerul Edi Iordănescu a luat decizia de a împărți lotul în două la ședința de duminică: dacă titularii din partida de sâmbătă au făcut recuperare, ceilalți fotbaliști convocați la lot s-au pregătit normal. Din informațiile GSP, e de așteptat ca în primul „11” să-și facă apariția mai multe nume noi față de partida cu Israel.

Edi Iordănescu pregătește mai multe schimbări în primul „11” al naționalei

Iordănescu jr. și „secundul” Jerry Gane i-au monitorizat atent pe „tricolori” în timpul jocului-școală în care lotul a fost împărțit în două.

Valentin Mihăilă și Ianis Hagi, două dintre numele care ar putea apărea în primul „11” marți, au fost extrem de implicați, după cum se observă în videoclipul publicat de FRF TV.

Pentru decisivul cu Kosovo, Iordănescu jr. se gândește să schimbe radical primul „11”. Meciul în fața Kosovo e esențial pentru „tricolori” și pentru derularea grupei I. Dacă pierdem marți, pe Arena Națională, echipa lui Vedat Muriqi (Mallorca) și Amir Rrahmani (Napoli) se apropie la numai două puncte de noi și reintră în cursa pentru calificarea la Euro.

Cum poate arăta România cu Kosovo: H. Moldovan - Cr. Manea, Drăgușin (Ad. Rus), A. Burcă, Camora (Sorescu) - Olaru, T. Băluță, N. Stanciu - I. Hagi, Alibec, Mihăilă

Citește și alte știri despre naționala României: 

Edi Iordănescu schimbă jumătate de echipă » Cum poate arăta primul „11” contra reprezentativei din Kosovo

Discursul lui Răzvan Marin l-a enervat: „Dacă aș fi antrenor federal, l-aș trimite acasă!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
cititorulcircumspect
cititorulcircumspect  •  12 Septembrie 2023, 00:21

joaca olaru si camora, garantat Romania pierde.

calivin
calivin  •  11 Septembrie 2023, 12:20

Olaru trebuie titular ca se implica,Birligea e bataios si are si meciuri jucate.Macar Ianis are foame de fotbal si sigur o sa faca mai mult decat Sorescu si cei doi Marini care se ascundeau de minge.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează