FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA- KOSOVO

VIDEO+FOTO „Naționala” României s-a reunit astăzi pentru pregătirea „dublei” cu Kosovo și Elveția: „Ar fi bun și un egal cu kosovarii”

FOTO: România s-a reunit pentru dubla cu Elveția și Kosovo/ Raed Krishan +19   FOTO
FOTO: România s-a reunit pentru dubla cu Elveția și Kosovo/ Raed Krishan

Articol de , , - Publicat marti, 06 iunie 2023 14:17 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 18:35

Naționala” României s-a reunit cu câteva zile mai devreme, la Mogoșoaia, pentru a pregăti „dubla” cu Kosovo și Elveția din preliminariile pentru Euro 2024. Singurul absent din cadrul lotului a fost Nicolae Stanciu, cel care se va alătura lotului pe 10 iunie.

  • Kosovo - România are loc pe 16 iunie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Antena 1
  • Elveția - România se joacă pe 19 iunie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

La primul antrenament, Denis Man, Valentin Mihăilă și Mario Camora s-au pregătit separat, în sala de forță. Fundașul CFR-ului a acuzat câteva răni cauzate de ghete, iar staff-ul a preferat să-l menajeze.

Fotbalist folosit pe post de „clauză de reziliere” între CFR Cluj și Dan Petrescu!
CFR CLUJ
Fotbalist folosit pe post de „clauză de reziliere” între CFR Cluj și Dan Petrescu!

GALERIE FOTO. „Tricolorii” s-au reunit la Mogoșoaia

România antrenament / Raed Krishan
România antrenament / Raed Krishan
România antrenament / Raed Krishan
România antrenament / Raed Krishan
România antrenament / Raed Krishan
+15 FOTO

Înaintea antrenamentului, directorul Comisiei Tehnice FRF, Mihai Stoichiță, împreună cu Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al FRF, au inspectat starea gazonului de la Mogoșoaia și au discutat preț de câteva minute. Ulterior, primii jucători care și-au făcut prezența pe gazon au portarii Ștefan Târnovanu și Marian Aioani. 

Treptat și-au făcut apariția și ceilalți „tricolori”, ultimul sosit pe terenul de antrenament fiind atacantul celor de la Genoa, George Pușcaș. 

Lotul echipei naționale 

  • Portari: Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (Farul Constanța, 0/0), Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 1/0)
  • Fundași: Andrei RAȚIU (Huesca | Spania, 11/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 21/2), Andrei BURCĂ (CFR Cluj, 17/1), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 24/2), Adrian RUS (Pisa | Italia, 17/1), Mario CAMORA (CFR Cluj, 9/0), Raul OPRUȚ (Hermannstadt, 3/0)
  • Mijlocași: Marius MARIN (Pisa | Italia, 10/0), Tudor BĂLUȚĂ (Farul Constanța, 11/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 0/0), Darius OLARU (FCSB, 10/0), Nicolae STANCIU (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru CICÂLDĂU (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 24/2), Deian SORESCU (FCSB, 10/0), Olimpiu MORUȚAN (Pisa | Italia, 7/1), Florinel COMAN (FCSB, 5/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 18/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 10/1)
  • Atacanți: George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 34/10), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 29/3), Louis MUNTEANU (Farul Constanța, 0/0)

VIDEO. Mihai Stoichiță: „Ar fi bun și un egal cu Kosovo”

Stoichiță a explicat că România are cele mai mari șanse pentru o victorie cu Kosovo. Acesta a mai asigurat că staff-ul și jucătorii n-au nicio emoție cu privire la deplasare, ținând cont că în statul ex-Iugoslav au existat o serie de conflicte.

„Edi a reușit să le insufle valoarea de a fi un grup unit și sper ca această calificare să se rezolve în cel mai scurt timp. Sunt două meciuri importante, mai ales cu Kosovo, care poate fi câștigat. Jocul cu Elveția ar însemna un bonus pentru noi. N-avem un obiectiv legat de puncte, ar fi bun și un egal cu Kosovo, pentru că a reuși să o oprești. Partida cu Elveția e similară cu cea pe care am avut-o în Austria, în mandatul lui Mirel Rădoi. 

Am lucrat în multe țări conflictuale, în Transnistria, și nu mi s-a întâmplat nimic. Nu cred că există astfel de temeri. Am înțeles că în capitală este liniște și doar într-o parte a țării este această situație conflictuală. Din păcate, n-am nicio informație cu privire la deplasarea suporterilor în Kosovo. Știu doar că este un departament al statului care se ocupă de asta”, a spus Mihai Stoichiță.

Citește și alte știri: 

Liviu Ciobotariu este noul antrenor al lui Sepsi: „Joi îl prezentăm”

Vor să joace pe Giulești în Conference League! Au făcut deja cerere oficială la UEFA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dobrin
dobrin  •  06 Iunie 2023, 17:00

Bai Stoichita... si o infrangere ar fi buna, dar nu la mai mult de trei goluri :))))))))))

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Iunie 2023, 16:59

...nu numai ca nu este bun un egal cu kosovarii dar daca luam bataie sau faceti egal cu astia fara tara sa zburati cu totii de la federatie in frunte cu selectionerul vostru Edy ...

iri_
iri_  •  06 Iunie 2023, 16:58
Postat de ccc23 pe 06 Iunie 2023, 15:38

Nea Stoichita asta se refera la Kosovo aia ce au facut egal cu Andorra..nu??…deci nenea incompetentu asta a cam pus eticheta echipei…Bine nu ca am avea nu stiu ce nationala…dar la cum a ajuns nationala si mentalitatea sub actuala conducere FRF …nu cred ca am fost vreodata asa jos

De parca noi am umilit Andorra, abia ne-am chinuit si noi un 2-0...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează