FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

Cine a preluat numărul 10 la echipa națională după ce Maxim a fost sărit din schemă

Echipa României
FOTO: IMAGO IMAGES
Echipa României FOTO: IMAGO IMAGES

Articol de - Publicat luni, 19 septembrie 2022 13:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 14:41

Nicolae Stanciu (29 de ani), fotbalistul legitimat la Wuhan Three Towns, în China, a revenit la echipa națională după o pauză de aproape un an. Ultimul meci bifat de mijlocaș datează din 14 noiembrie 2021, când prima reprezentativă se impunea în fața celor din Liechtenstein, scor 2-0, în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.

Jucătorul născut la Alba-Iulia a preluat tricoul cu numărul 10, rămas vacant după ce cel care îl purta în mod normal, Alexandru Maxim, nu a intrat în planurile selecționerului Eduard Iordănescu pentru partidele pe care „tricolorii” le vor disputa în fața Finlandei (23 septembrie) și Bosniei (26 septembrie), din Liga Națiunilor.

Cine a preluat numărul 10 la echipa națională după ce Maxim a fost sărit din schemă
Nicolae Stanciu, în timpul antrenamentului efectuat de echipa națională ieri
Căpitanul Chiricheș s-a accidentat și va rata meciurile cu Finlanda și Bosnia! Edi Iordănescu îi aduce înlocuitor
CREMONESE - LAZIO
Căpitanul Chiricheș s-a accidentat și va rata meciurile cu Finlanda și Bosnia! Edi Iordănescu îi aduce înlocuitor

Legendarul tricou a mai fost purtat de Stanciu la EURO 2016

Fostul fotbalist al celor de la FCSB, Anderlecht, Sparta Praga și Slavia Praga a mai purtat tricoul în care Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, a făcut istorie. 

Nicolae Stanciu a purtat tricoul cu numărul 10 la turneul final al Campionatului European din 2016, desfășurat în Franța. Și atunci, motivul pentru care mijlocașul cu 11 reușite în tricoul reprezentativei României a fost acela că Alexandru Maxim nu a fost nici atunci convocat de selecționerul Anghel Iordănescu, tatăl lui Edi Iordănescu, pentru turneul din Hexagon.

CITEȘTE ȘI:

FRF îi dă replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a contestat convocările lui Edi Iordănescu

Mititelu propune naturalizarea unui fotbalist de la FCU Craiova: „Am vorbit cu el, nu cred că ar refuza ideea” » Reacție din partea FRF: „A «explodat», îmi place de el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Hcm27
Hcm27  •  19 Septembrie 2022, 14:51

El trebuie sa-l poarte indiferent cine mai vine la Națională.Dar parcă vad ca după ce apare Ianis Hagi,după accidentare,îl dă lui,că deh,e "mostenire"de familie

Vezi toate comentariile (1)
Comentează