FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

Notele GSP după România - Irlanda de Nord » Cum s-au descurcat „tricolorii” la primul meci din 2024: un MVP + doi jucători de nota 4

NOTELE GSP +43   FOTO
NOTELE GSP

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 23:30 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 00:20

România a remizat în primul amical din 2024, 1-1 cu Irlanda de Nord. Iată cum s-au descurcat elevii lui Edi Iordănescu.

Calificată de pe primul loc la EURO 2024, România a început greu primul meci de verificare din acest an, contra unei naționale arțăgoase, care i-a solicitat din plin pe „tricolori”.

Conduși din minutul 7, elevii lui Edward Iordănescu au reușit să egaleze după 16 minute, prin Dennis Man, care a fost și cel mai bun om de pe teren.

Ionel Ganea, urcat în mașina Poliției înainte de România - Irlanda de Nord! Scene incredibile la Arena Națională » Cum a fost pedepsit
România - Irlanda de Nord
Ionel Ganea, urcat în mașina Poliției înainte de România - Irlanda de Nord! Scene incredibile la Arena Națională » Cum a fost pedepsit

Notele GSP după România – Irlanda de Nord

Florin Niță - 6

Nu a avut ce face la gol. Iar după faza din minutul 7 nu a mai avut ce să apere. Nota 6.

Vasile Mogoș - 5

A fost modest. A încercat să ajute atacul, dar fără realizări. Iordănescu l-a schimbat la pauză, cel mai probabil din cauza unei lovituri la cap, după ce s-a ciocnit cu un adversar pe finalul meciului. Nota 5.

Radu Drăgușin - 6

A durat puțin până a intrat în meci. După ce oaspeții au marcat, a controlat jocul. S-a achitat bine de sarcinile defensive, nu a fost depășit de adversari și a încercat mereu să iasă cu mingea la picior și să ajute la construcție.

Andrei Burcă - 6

La fel ca Drăgușin, s-a încălzit mai greu. După aceea, s-a achitat bine de sarcini, având mai multe intervenții bune. A fost schimbat în minutul 75.

Cristi Manea - 4

Folosit ca fundaș stânga, apărătorul dreapta de la CFR Cluj nu a fost în apele lui. A jucat ezitant în startul meciului, nord-irlandezii atacând cu lejeritate pe partea sa. A fost depășit foarte ușor la gol. S-a văzut lipsa lui Nicușor Bancu. Nota 5.

Răzvan Marin - 6

Muncitor ca la fiecare meci, dar fără realizări. A alergat mult, încercând să ajute atacul, dar nu s-a văzut pe faza ofensivă. S-a achitat bine de sarcinile defensive de la mijloc. Nota 6.

Alexandru Cicâldău - 5

Schimbat în minutul 61, după un meci modest. Nu și-a făcut simțită prezența la mijlocul terenului. Lipsit de idei și de soluții pe faza de atac

Dennis Man - 8

MVP-ul meciului. A arătat ca un veritabil titular la EURO. Extrema dreapta de la Parma a fost cel care a marcat golul egalizator, la capătul unei faze personale. A avut inițiativă, a căutat să intre în combinații și s-a implicat constant în joc. Cel mai bun de pe teren. Dacă va juca și în Germania ca azi, are toate șansele să atragă atenția. Nota 8!

Nicolae Stanciu - 7

Căpitanul „tricolorilor” a fost extrem de implicat în joc. I-au lipsit doar realizările. A jucat mereu cu capul sus, a încercat să dea drumul repede la minge. Se vede că e liderul din teren, toți colegii căutându-l cu mingi și așteptând o pasă sau o rezolvare spectaculoasă. Nota 7!

Florinel Coman - 5

Departe de forma arătată la FCSB. Nu a creat nicio acțiune periculoasă la poarta nord-irlandezilor, fiind bine închis de adversari. Nota 5.

George Pușcaș - 4

Vârful de la Bari este departe de cea mai bună formă a sa. Iar selecționerul trebuie să aibă mari bătăi de cap înaintea turneului final din Germania. Pușcaș nu poate fi acuzat că nu și-a dorit, că nu s-a zbătut, dar nici nu se poate spune că e atacantul care îi va speria pe adversari. A fost pe teren doar la număr. Nota 4.

Deian Sorescu - 5

A intrat la pauză în locul lui Vasile Mogoș. A avut o singură realizare: în minutul 82 a blocat un șut de la 12 metri. Nota 5.

Darius Olaru - 5

Nu a schimbat jocul de la mijloc, nici în rău, nici în bine. A jucat în nota echipei: 5.

Valentin Mihăilă - 5

A jucat la fel de modest ca Florinel Coman, cel căruia i-a luat locul. Nota 5.

Ianis Hagi - 5

Întâmpinat cu urale de întreg stadionul, mijlocașul de la Alaves nu a avut timp în cele 15 minute petrecute pe teren să-și arate calitățile. A ieșit în evidență în minutul 84, când a șutat de la 20 de metri, direct pe direcția portarului. Nota 5.

Adrian Șut - 5

Aflat la debut, a prins 15 minute pe teren. Nota 5

Bogdan Racovițan - 5

Aflat la debut, fundașul central a bifat 15 minute. Nu a avut nicio fază complicată și a încercat să nu se complice. Nota 5.

Edward Iordănescu -  6

Nu-i ușor să fii în pielea lui. EURO 2024 bate la ușă, dar puțini fotbaliști au parte de minute la echipele de club și e nevoit să se bazeze pe fotbaliști care nu joacă sau care nu sunt în formă. S-a agitat tot meciul pe marginea terenului, a dat indicații și a căutat să schimbe fața echipei. Nota 6.

VIDEO. Mihai Stoichiță a lansat un atac la adresa celor de la Alaves: „Chiar nu înțeleg de ce nu-l folosesc pe Ianis”

Citește mai multe știri despre naționala României

 

Întâlnire de gradul zero la România - Irlanda de Nord: ce au făcut Gică Hagi și Răzvan Burleanu pe gazon
România - Irlanda de Nord
Întâlnire de gradul zero la România - Irlanda de Nord: ce au făcut Gică Hagi și Răzvan Burleanu pe gazon
Protestul ultrașilor români: „Marii traficanți, hoți sau criminali n-ajung la închisoare, iar Statul delirează cu demente vânători de vrăjitoare”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD
Protestul ultrașilor români: „Marii traficanți, hoți sau criminali n-ajung la închisoare, iar Statul delirează cu demente vânători de vrăjitoare”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
tororosso
tororosso  •  23 Martie 2024, 14:57

Lauda de sine, nu miroase-a bine! Ia auzi cică nu a avut timp în cele 15 minute petrecute pe teren să-și arate calitățile. Oare în cele 90 de minute explodau calitățile sale . Iordănescu a calculat bine cam cât poate rezista prințișorul într-un meci la națională . Nota 5 să treacă clasa .

CN72
CN72  •  23 Martie 2024, 10:14

Eu zic ca la Puscas gresiti, chiar asta este cea mai buna forma a lui. Sper ca antrenorul sa renunte la incapatanarile lui inexplicabile, si sa nu-l mai deranjeze pe Puscas cu convocari. Argumentul ca n-ai altii mai buni nu tine. Nu e asa greu sa fii mai bun decat Puscas.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează