FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

Emoții pentru FCSB » S-a accidentat la națională: „Are probleme musculare”

Articol de , , - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 08:21 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 12:46

După Vlad Chiricheș, FCSB ar putea avea probleme cu un alt jucător, Octavian Popescu. După România U21 - Albania U21 5-0, în preliminariile EURO 2025, selecționerul Daniel Pancu a dezvăluit că extrema de 20 de ani are probleme medicale.

La conferința de presă de la finalul meciului de pe Giulești, Daniel Pancu a fost întrebat ce s-a întâmplat cu Octavian Popescu, care nu a jucat deloc. Și a dezvăluit că acesta a suferit o accidentare.

Nu fac ce vrea Becali » La ce capitol e FCSB sub Dinamo și U Cluj
FCSB
Nu fac ce vrea Becali » La ce capitol e FCSB sub Dinamo și U Cluj

VIDEO Daniel Pancu, detalii despre starea lui Octavian Popescu

„Octavian Popescu a avut ceva probleme musculare, la inghinal, aductor,  zilele astea. Astăzi am întrebat dacă poate intra. A spus că nu se simte bine. Nici nu era cazul pentru că scorul era unul lejer pentru noi. 

Asta nu știu (n.r. - dacă va juca în următorul meci, cu Elveția, pe 21 noiembrie). Vom vedea ce se întâmplă sâmbătă și vom lua o decizie”, a declarat Daniel Pancu.

Octavian Popescu, criticat de Gigi Becali și Dumitru Dragomir

Octavian Popescu a bifat 19 meciuri pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile. A reușit 3 goluri și două pase de gol. Evoluțiile sale nu au fost pe placul patronului Gigi Becali, care l-a criticat în dese rânduri.

„ Cel mai dezamăgit sunt de Tavi Popescu. Nu credeam. Era cel mai bun la 18 ani și acum, la 20, e cel mai slab. Nu mă interesează viața lui. Nu știu ce se întâmplă. Sunt mai mulți factori... 

Eu încă zic că mai cred în Tavi Popescu. Dar la meciul cu Rapid a fost prima dată când mă gândeam că nu mai cred. A fost prea slab! A pierdut multe mingi”, a spus Becali pe 6 noiembrie.

„Dintr-o viitoare mare vedetă, dintr-un mare fotbalist, Octavian Popescu a ajuns zero. Ori iubește prea mult, ori e de vină viața extrasportivă, ori cu moralul este la pământ din anumite cauze și trebuie văzut acest lucru. 

Degeaba îl ameninți, pe un copil nu poți să-l ții numai în amenințări. Faptul că a plâns după meci (n.r. - cu Rapid) arată că din punct de vedere nervos este la pământ copilul. El în permanență făcea și faza a doua, de pe partea lui nu se centra aproape niciodată. Acum e zero tăiat. Păcat de el, mă așteptam să spargă toate barierele”, a declarat și Dumitru Dragomir.

+3 FOTO

Citește și:

Adio, FCSB?! » Fotbalistul de bază al roș-albaștrilor își termină contractul și știe ce vrea: „Planul e făcut”
FCSB
Adio, FCSB?! » Fotbalistul de bază al roș-albaștrilor își termină contractul și știe ce vrea: „Planul e făcut”
A venit replica lui Sergiu Hanca pentru Joyskim Dawa după interviul de pe GSP: „Deja îi dau prea multă importanță. Fotbalul e sport, nu să ne rupem picioarele!”
PETROLUL
A venit replica lui Sergiu Hanca pentru Joyskim Dawa după interviul de pe GSP: „Deja îi dau prea multă importanță. Fotbalul e sport, nu să ne rupem picioarele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
marius1979
marius1979  •  18 Noiembrie 2023, 14:43

Probleme musculare hahaha. Imposibil. Ii doar oase si piele. Somalezu so fii zgariat in baie cand se holba la tatuajele proprii.

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  18 Noiembrie 2023, 14:36

Ce gluma buna =)))))))))))))))))) auzi la el are ruptura musculara :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) poate are ruptura la jambiere :))))))))))))

George7_aru
George7_aru  •  18 Noiembrie 2023, 13:20

Nu e o pierdere . Nici pt nationala nici pt FCSB.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează