FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADVERTORIAL

Câștigă România primul meci cu Mirel Rădoi selecționer? Cotă mărită la 70 pentru un succes cu Irlanda de Nord în Liga Națiunilor

România și Irlanda de Nord se vor întâlni vineri, de la ora 21:45, într-un meci contând pentru prima etapă din Liga Națiunilor.
România și Irlanda de Nord se vor întâlni vineri, de la ora 21:45, într-un meci contând pentru prima etapă din Liga Națiunilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2020 19:12 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 19:21

România și Irlanda de Nord se vor întâlni vineri, de la ora 21:45, într-un meci contând pentru prima etapă din Liga Națiunilor.

Mirel Rădoi are două meciuri la dispoziție să pregătească barajul pentru Euro 2021. Începe cu Irlanda de Nord, în Liga Națiunilor, cu niște decizii surprinzătoare la capitolul convocări. Răzvan Marin, Mitriță și Keșeru nu au fost chemați, iar în lot nu se regăsesc fundași laterali de meserie. În plus, Crețu (Maribor) este singurul „închizător”, semn că România e gata să abordeze un stil ofensiv.

Irlanda de Nord e un adversar pe care „tricolorii” l-au întâlnit și în preliminariile pentru Euro 2016, 2-0 și 0-0. Britanicii nu au un lot strălucit și au avut probleme în deplasare. Singurele victorii în ultimii 4 ani pe teren străin au fost cu Belarus, Estonia, San Marino și Azerbaidjan. Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale de pe urma partidei, un bookmaker important oferind cota 70 pentru victoria României. (detalii AICI!)

  • România a obținut numai două victorii acasă în ultimele cinci meciuri din preliminariile pentru Euro 2020; 
  • Irlanda de Nord are un singur succes în ultimele cinci meciuri, 3-2 în amicalul cu Cehia;
  • Britanicii au marcat în toate cele patru deplasări din grupa preliminară pentru Euro 2020, deși au întâlnit Germania și Olanda; 
  • România a marcat un singur gol în ultimele trei meciuri oficiale disputate.

La o casă de pariuri, cota pentru un succes obținut de România a fost mărită la 70, în loc de 2.15. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 350 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
223102608702428
Serge Sand  •  04 Septembrie 2020, 05:34

Nu câștigă

Vezi toate comentariile (1)
Comentează