FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Portarul legendar al Fiorentinei le-a făcut portretul lui Ionuț Radu și Ciprian Tătărușanu: „El a avut o carieră cam ciudată”

Foto: Sebastian Frey la Muzeul Sportului
Foto: Sebastian Frey la Muzeul Sportului

Articol de , , - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 17:37 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 21:39

Fostul portar al Fiorentinei și a celor de la Internazionale Milano, Sebastien Frey (43 de ani), a venit ca invitat special la celebrarea unui an de la deschiderea Muzeului Fotbalului. Cu peste 300 de meciuri în Serie A, Frey a caracterizat doi dintre portarii români trecuți campionatul Italiei, Ciprian Tătărușanu și Ionuț Radu.

Frey este de părere că amândoi s-au descurcat destul de bine și că Ionuț Radu este un portar cu foarte mult potențial. De asemenea, acesta și-ar dori ca la Euro România să nu pice într-o grupă cu Italia și Franța.

Ovidiu Burcă le răspunde contestatarilor: „Am fost antrenor în cea mai grea perioadă. Dacă «groparii» lui Dinamo arată ca mine, atunci îi doresc clubului cât mai mulți «gropari»”
DINAMO
Ovidiu Burcă le răspunde contestatarilor: „Am fost antrenor în cea mai grea perioadă. Dacă «groparii» lui Dinamo arată ca mine, atunci îi doresc clubului cât mai mulți «gropari»”

Sebastian Frey: „A avut o carieră cam ciudată”

„Tătărușanu a făcut o treabă bună la Fiorentina, dar după a decis să plece. A avut o carieră cam ciudată. La Nantes s-a descurcat destul de bine. Trăiesc în Franța și i-am urmărit jocurile. La Lyon n-a mai jucat și avea nevoie. 

Cât despre Ionuț Radu, îi cunosc povestea destul de bine și lui. La Genoa a evoluat foarte bine. Are un potențial foarte bun. Sper ca toți să facă o figură frumoasă”, a spus Sebastien Frey.

+4 FOTO

De asemenea, Frey a mai explicat că nu-și dorește ca România să pice într-o grupă cu Franța și Italia la Euro 2024.

„M-aș bucura ca România să nu fie în grupă cu o națională mare, ca Franța sau Italia. Poate așa reușește o surpriză, trece de grupe și va juca împotriva echipelor mari. Asta cred! Dacă-i dai României naționale puternice, va fi complicat”, a mai spus fostul portar.

Citește și alte știri:

Cine e jucătorul prezent la conferința de adio a lui Ovidiu Burcă și singurul care a postat ceva despre antrenor pe rețele

Accident! Decarul lui Sporting Lisabona s-a răsturnat cu mașina în drum spre baza de pregătire!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 Noiembrie 2023, 08:57

...omul ne spune cu cuvintele sale ca nu suntem buni de nimik ...nici portari nici echipa nationala ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează