FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMANIA - ELVEȚIA

UPDATE „Nu-l apucă vara la Genoa” » Impresarul lui Radu Drăgușin, contrazis din Italia: „Este exclusă o cedare în iarnă”

Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul lui Genoa, e curtat de cluburi mari
Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul lui Genoa, e curtat de cluburi mari

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 09:21 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 13:25

Impresarul Florin Manea a dezvăluit că Radu Drăgușin, 21 de ani, „va juca sută la sută la un club puternic până în vară. El își dorește în Premier League, dar AC Milan îl place foarte mult”.

Radu Drăgușin s-a numărat printre cei mai buni jucători ai naționalei la 2-1 cu Israel. Iar cu fiecare evoluție de top atrage privirile tot mai multor cluburi mari din Europa. Impresarul său, Florin Manea, e convins că el nu va încheia sezonul 2023/2024 la Genoa.

Cum a trăit Gică Hagi prestația lui Ianis Hagi în Israel - România: „Sunt fericit că e pe teren. A trecut printr-o perioadă grea”
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Cum a trăit Gică Hagi prestația lui Ianis Hagi în Israel - România: „Sunt fericit că e pe teren. A trecut printr-o perioadă grea”

„Știu și cei de la Genoa lucrul acesta. Dacă va continua așa, nu cred că îl prind nici Europenele. Râdeam cu fratele meu. I-am zis că o să stau la Europene cu telefonul în mână să aștept oferte. Și el cică: «Nu, nu cred că le prinzi»”, a povestit Manea, citat de Fanatik.

Florin Manea, impresar: „AC Milan îl place pe Radu Drăgușin”

Manea a dezvăluit că se află în Anglia: „Eu sunt la Londra de ceva timp și am întâlniri aproape săptămânale cu echipe importante. Suntem din ce în ce mai aproape. Am vorbit cu Newcastle, cu Arsenal, cu Tottenham. Sunt echipe care întreabă.

Vreau să spun că sută la sută, până în vara viitoare, Radu va juca la un club nu puternic, foarte puternic! La primele 10 din lume. El își dorește în Premier League, dar să știți că Milan îl place foarte mult. Am vorbit cu cei de acolo”.

Radu Drăgușin ar putea deveni cel mai scump român din istorie

Pentru a putea pleca, Drăgușin trebuie să se înțeleagă cu Genoa. „Pretențiile lor sunt foarte mari. Noi avem pe masă o ofertă de prelungire a contractului. Ne-am înțeles, dar am zis că, în cazul în are vine un club care ne place și vrem să plecăm, să ne lase undeva la 30 de milioane de euro”, a precizat impresarul fundașului.

10 milioanede euro este cota de piață la zi a lui Radu Drăgușin pe transfermarkt.de

Ar fi cea mai mare sumă plătită vreodată în schimbul unui jucător român! Recordul îl deține, la această oră, Adrian Mutu. „Briliantul” a fost transferat de Chelsea de la Parma, în 2003, în schimbul a 19 milioane de euro, conform transfermarkt.de.

Drăgușin are în acest sezon „rezultate şi performanţe care demonstrează marea creştere a fundaşului central”, după cum scrie agenția Calciomercato. „Este exclusă o plecare a lui în ianuarie, pentru că Genoa așteaptă să mai urce cota de piață”.

Evoluțiile din Serie A și de la echipa națională l-au adus pe Radu Drăgușin în atenția a tot mai multor cluburi importante din Europa. Și presa italiană îi dedică tot mai des articole și îl remarcă pe fundașul central de 21 de ani, care urmează să-și prelungească angajamentul până în iunie 2017. „E un moment de aur pe care îl trăieşte Radu Drăguşin.

Înainte de pauza pentru meciurile interțări, fundaşul lui Genoa a marcat primul gol în Serie A, decisiv în victoria cu Hellas Verona, care a asigurat liniştea echipei lui Alberto Gilardino. Apoi, la următorul meci la națională a bifat 90 de minute şi a oferit un assist la 2-1 contra Israelului, ce a dus echipa lui Iordănescu la Euro 2024 din Germania", scrie sursa citată.

Italienii îl laudă pe „tricolor" și confirmă interesul mai multor cluburi pentru el, contrazicând însă ultimele declarații ale agentului Florin Manea: "Rezultatele şi performanţele lui dovedesc marea creştere a fundaşului central cumpărat de Genoa de la Juventus în vara trecută pentru 5,5 milioane de euro. O operaţiune de succes, în condiţiile în care valoarea jucătorului născut în 2002 a crescut exponențial. Şi nume sonore s-au interesat de el.

Ideea Grifonului este de a semna cu el o reînnoire a acordului și de a nu lua o decizie pripită în următoarele săptămâni. Este exclusă o cedare în iarnă, clubul dorește să aștepte până în vară și să evaluze cu minte limpede viitorul său, sperând în declanșarea unei licitații între mai multe cluburi. Mai ales din Premier League, de unde au sosit câteva mostre de interes. Conducerea lui Genoa se va ocupa de un eventual transfer peste câteva luni și speră ca tendința de creștere a lui Drăgușin să poată continua".

VIDEO Răzvan Burleanu, cuvinte de laudă la adresa selecționerului: „Edi a avut o contribuție masivă la crearea unei culturi a performanței”

Mai puteți citi:

Ilie Dumitrescu, impresionat de un nume-surpriză din „națională”: „Dacă era și sclipitor cu mingea la picior, era la Milan!”

Toate rezultatele și clasamentele din preliminariile EURO 2024 » Belgia urcă în prima urnă: cum e afectată naționala României

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
paolo12
paolo12  •  23 Noiembrie 2023, 06:23
Postat de therealreddog33 pe 22 Noiembrie 2023, 09:02

Sa tacă! Nu mai suport să îl aud tot timpul debitând prostii peste tot. Mai ales că Drăgușin chiar joacă bine și e important să rămână cu picioarele pe pământ, pentru a progresa. Eu în locul lui as mai sta cel puțin un an la Genoa, experiența de Serie A ca fundaș este inegalabilă altundeva.

De acord, doar ca Dragusin nu pare a mai fi stăpân pe destinul sau. Graba parnaiasului de a pune mana pe procente i-a întunecat gândirea. Sper sa nu sufere Dragusin, pentru ca, într-adevăr, joaca bine!

therealreddog33
therealreddog33  •  22 Noiembrie 2023, 09:02
Postat de paolo12 pe 20 Noiembrie 2023, 12:28

Omu' si-a faut mana pe carti de credit, la ce te astepti?

Sa tacă! Nu mai suport să îl aud tot timpul debitând prostii peste tot. Mai ales că Drăgușin chiar joacă bine și e important să rămână cu picioarele pe pământ, pentru a progresa. Eu în locul lui as mai sta cel puțin un an la Genoa, experiența de Serie A ca fundaș este inegalabilă altundeva.

gazistu
gazistu  •  20 Noiembrie 2023, 15:00

ACM?? nu mersi... mai bine la un a de mijoc din Pr league decat la Milan, care nu mai e ce-a fost .. se bate la titlu odata la 10-15 ani!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close