FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Discutie INCREDIBILĂ pe WhatsApp: Răzvan Burleanu trimite „atenții” în teritoriu, cluburile sar cu mulțumirile

Răzvan Burleanu și-a început campania electorală / FOTO. frf.ro
Răzvan Burleanu și-a început campania electorală / FOTO. frf.ro

Articol de , , - Publicat sambata, 26 februarie 2022 10:08 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 15:06

Răzvan Burleanu păstrează rețeta de succes în campania pentru președinție, deși nu va avea vreun candidat serios: imediat după ce a convocat Adunarea Generală pentru votare, el le-a trimis cluburilor mici niște mingi drept cadou. 

Răzvan Burleanu a convocat Adunarea Generală a FRF pentru data de 12 aprilie, în vederea votării președintelui, și după două zile le-a trimis cadouri cluburilor mici.

Într-un grup de WhatsApp al cluburilor din liga a treia, conducătorii echipelor au mulțumit pentru mingile pe care le-au căpătat joi. Mai primiseră unele și astă-vară.

Nu-l lasă pe Burleanu să candideze de unul singur » Deși au zero șanse, doi oameni din fotbal plănuiesc să participe la alegeri: „O au grea cu mine!
ALEGERI FRF
Nu-l lasă pe Burleanu să candideze de unul singur » Deși au zero șanse, doi oameni din fotbal plănuiesc să participe la alegeri: „O au grea cu mine!"

Atunci li s-a transmis oficialilor „Dacă aveți nevoie de mai multe mingi, puteți să mai cumpărați de la domnul Bodescu!”.

Discutie INCREDIBILĂ pe WhatsApp: Răzvan Burleanu trimite „atenții” în teritoriu, cluburile sar cu mulțumirile

11 mingi Joma

În grupul cu mulțumirile e membru Felix Grigore, șeful Departamentului Competiții, dar recunoștința oamenilor îi era adresată conducerii Federației, care le oferise cadourile, nu direct lui Grigore, un fost angajat al Unirii Urziceni în vremea de glorie a ialomițenilor. 

Fiecare club a primit joi 11 mingi Joma. Burleanu caută astfel să-și fidelizeze oamenii deși acum nici nu mai are nevoie de așa ceva, spre deosebire de scrutinul trecut, în care a concurat cu Ionuț Lupescu.

Fostul internațional i-a avut alături atunci pe majoritatea fotbaliștilor importanți din ultimii 30 de ani, dar a pierdut clar, a adunat numai 78 de voturi, în timp ce Răzvan a câștigat 168.

Petrecere la Cheile Grădiștei

De data aceasta nu s-a înscris nimeni într-un mod oficial în cursa cu Burleanu. A anunțat în Gazetă că va candida din nou Sorin Răducanu, un personaj excentric, fost atacant la Dinamo și la Sportul Studențesc. Șansele lui sunt egale cu zero.

Alt candidat „aventurier” din 2014, Ilie Drăgan, e atras să se înscrie din nou. În urmă cu patru ani nu l-a votat nimeni și e foarte posibil să repete rezultatul pe care îl va avea, probabil, și Răducanu

Lipsa concurenței nu îi modifică strategia lui Burleanu. Înainte să le trimită mingi cluburilor mici din țară și cu puțin timp până să convoace Adunarea Generală, el a strâns la Cheile Grădiștei mai mult de 200 de persoane din fotbal, inclusiv reprezentanți ai fotbalului feminin, care i-a fost fidel în alegerile trecute.

Sunt convins că voi avea și al treilea mandat. Statutul FRF permite doar trei mandate, dar documentul poate fi modificat cu votul membrilor afiliați. Dacă ei vor considera oportun să modifice statutul vom sta de vorbă. Dacă nu voi avea nici un contracandidat, va fi un mesaj de unitate a fotbalului. 

- Răzvan Burleanu, președintele FRF

Nu e un mesaj de unitate faptul că nu candidează nimeni cu Burleanu. În 70 la sută dintre situații, noi am fost împotriva ideilor Federației. Ne-au transmis «Voi mereu sunteți "Gică Contra"!». Nu suntem, doar că noi venim cu propuneri, FRF nu ne bagă în seamă și mergem mai departe.

- Mihai Rotaru, acționar Universitatea Craiova

Gigi Becali: „Mircea Sandu e vinovat!” 

Gigi Becali a fost în mod frecvent un contestatar al lui Burleanu și s-a enervat când a văzut că Răzvan a convocat Adunarea Generală pentru niște alegeri în care nu-l poate bate nimeni. 

„A modificat și statutul ca să nu mai candideze nimeni cu el. Dacă un avocat foarte bun, să zicem, vrea să candideze, nu poate, că a pus Burleanu tot felul de condiții. De vină pentru ceea ce se întâmplă e Mircea Sandu, el trebuia să ia măsuri atunci când a renunțat la post, ca să nu ajungem în situația de azi!

Burleanu conduce, tot el comandă Adunarea Generală, tot el câștigă alegerile!". Burleanu are 37 de ani și e președintele FRF din martie 2014, atunci când a câștigat alegerile, cu totul surprinzător, la o zi după condamnarea la închisoare a lui Gică Popescu, favoritul clar din acea campanie. 

Sandu l-a susținut pe Popescu ca succesor și echipa lui Gică a căutat să desemneze și un alt candidat de rezervă, însă fostul internațional a refuzat: "Dacă facem așa ceva, o să pară că mă aștept să fiu condamnat!”

VIDEO Burleanu și-a încălcat cuvântul » Stă 16 ani la conducerea Federației?!

Citește și alte știri de actualitate:

Considerat prea slab pentru România, un junior tricolor a fost convocat de Ungaria » FRF habar n-a avut!

Patronul din Liga 1 care nu-l menajează pe Burleanu: „Nota 4 pentru rezultatele naționalei, 9 sau 10 pentru limbajul de lemn”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
liviuemil
liviuemil  •  26 Februarie 2022, 21:43
Postat de tororosso pe 26 Februarie 2022, 16:37

Succesul este atins cel mai adesea de cei care nu tiu ca eșecul este inevitabil. Acest individ sa autodeclarat al doilea ȚAR și „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau ” . Un rusofil născut „delfinul lui Putin” care îl adora pe celălalt ȚAR și îi ia cu binişorul și pomeni electorale pe flămânzii cluburilor . Mâine, poimâine, îl va invita pe însuşi Vladimir Vladimirovici la o cafea, la Casa Fotbalului. Iar presa imperialistă o să titreze cu năduf că românul e Rasputinul lui Putin . „Davai ceas, davai palton, davai elită” acesta este al doilea Român după Ceașcă care nu pleacă de la ciolan nici dacă vede ștreangul . Dar la așa președinte FRF ... așa fotbal de zero parale....

Al doilea a fost Iliescu .

mafa
mafa  •  26 Februarie 2022, 18:20

Face ca cei din política cu ulei si zahar, el cu mingii...!!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Februarie 2022, 18:04

...burleanu risipeste banii fotbalului romanesc...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează