FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA LA EURO

VIDEO Răzvan Burleanu, întrebat direct ce primă de calificare are » Răspunsul președintelui FRF

Răzvan Burleanu, președintele FRF
Răzvan Burleanu, președintele FRF

Articol de , - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 16:08 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 18:15

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a fost întrebat la revenirea în țară despre prima de calificare pe care acesta o va primi în urma calificării la Campionatul European 2024 din Germania.

FRF dă lovitura în urma calificării la EURO. Forul condus de Răzvan Burleanu va încasa aproape 10 milioane de euro pentru prezența la Euro, din această sumă urmând a fi plătite prime către jucători, antrenori și staff-ul administrativ

Decizia categorică luată de Edi Iordănescu după calificarea la EURO 2024: „Vă solicit respectuos să înțelegeți”
DECIZIE
Decizia categorică luată de Edi Iordănescu după calificarea la EURO 2024: „Vă solicit respectuos să înțelegeți”

Din această sumă, un procent de 8% va fi redirecționat exclusiv staff-ului administrativ, Burleanu și colaboratorii urmând să-și împartă așadar suma de 800.000 de euro. 

Întrebat ce parte din această sumă îi va reveni lui, Burleanu a ocolit răspunsul.

VIDEO Răzvan Burleanu: „Primele vor fi plătite la timp!”

„Condițiile financiare nu au reprezentat niciodată un element fierbinte, astfel încât și FRF dincolo de aceste rezultate sportive la nivel de U21 și U19 care pregăteau succesul primei reprezentative, din punct de vedere financiar, FRF a fost în cea mai bună stabilitate în toată această perioadă. 

Primele vor fi plătite la timp. (n.r - Dumneavoastră ce primă aveți?). Nu credeți că în momentul de față e mult mai frumos doar să ne bucurăm? Iar toate aceste subiecte să le discutăm în oricare altă conferință de presă. Se pare că am și uitat să ne bucurăm. 

Aseară le-am spus colegilor mei, celor din staff și jucătorilor că pur și simplu nu trebuie să ne mai gândim la ce a fost până acum, nici măcar la ceea ce urmează. Doar să avem această capacitate de a ne bucura”, a declarat Burleanu.

Burleanu va avea încasa o primă puțin sub 100.000 de euro, iar Radu Vișan, secretarul general al FRF, va primi în jur de 70.000 de euro, la fel ca și Gabriel Bodescu, secretar general adjunct. Restul banilor vor fi împărțiți între subalterni și șefii de departamente, potrivit playsport.

Edi Iordănescu primește dublu

Așadar, Burleanu va primi mai puțin pentru calificare decât selecționerul Edi Iordănescu. Tehnicianul de 45 de ani va încasa pentru calificarea la EURO o primă de aproximativ 200.000 de euro.

Pot să spun că salariul meu este la nivel cu ce au avut predecesorii mei (n.r. – 20.000 de euro pe lună). E semnificativ mai mic decât ultimele patru-cinci oferte pe care le-am avut. Am bonus doar pentru calificarea la European. În rest, zero bonusuri. Singurul bonus e pentru calificarea la Euro. 

Garantez că nu e mai mare decât aveam la CFR Cluj pentru calificarea într-o grupă europeană. Sub nicio formă nu am un milion de euro bonus. E de cinci-șase ori mai puțin. Deci nu este o miză financiară pentru mine. Nu câștig milioane. Câștigă echipa națională, câștigă automat și Federația

- Edi Iordănescu, în octombrie 2022

VIDEO Răzvan Burleanu, cuvinte de laudă la adresa selecționerului: „Edi a avut o contribuție masivă la crearea unei culturi a performanței”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Anunțul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, despre contractul lui Edi Iordănescu
ROMÂNIA
Anunțul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, despre contractul lui Edi Iordănescu
Răzvan Burleanu, după ce GSP a dezvăluit că a rupt în bucăți Generația de Aur: „Cei care plâng că nu au fost invitați nu și-au dorit niciodată să fie lângă națională”
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Răzvan Burleanu, după ce GSP a dezvăluit că a rupt în bucăți Generația de Aur: „Cei care plâng că nu au fost invitați nu și-au dorit niciodată să fie lângă națională”

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (13)
mirstelistu
mirstelistu  •  21 Noiembrie 2023, 12:33

Adevarul e ca burla merita la cat de rezistent a fost la critici

dr.jivago
dr.jivago  •  20 Noiembrie 2023, 18:10

O sa va linistiti curand dupa ce i-ati ridicat osanale si imnuri de slava circarilor Burleanu si Edi! Dupa ani intregi de rusini inimaginabile au iesit ca *** pe frunte sa ne ameteasca cu faptele lor eroice inchipuite.. Nu mai zic de bonusurile nesimtite! Dar noi ne " racim gura"... cainii latra, caravana trece... Cati trepadusi federali sunt abonati la paralele dosite de Burleanu.. Bun geambas ,Burleanu ,stie sa si vanda marfa! Si bineinteles cine nu putea lipsi de la ospaț? Vrednicul " profesorache" Dancu... Anostul si soporificul politruc isi incalzeste instrumentarul ptr a " prepara" inca un titlu de campioane ptr seraficii franari ai lui Nelutu... Greata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mediensis78
Mediensis78  •  20 Noiembrie 2023, 14:53

Mda ... acum am inteles de ce ai spus ca ai plans .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează