FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA 4-0

EXCLUSIV Adrian Cristea surprinde în cazul lui Ianis Hagi: „Lumea îl percepe ca un jucător de atac, dar eu zic că altul ar fi postul lui”

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 07:33 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 10:38

După România – Andorra 4-0, Adrian Cristea a vorbit la GSP LIVE despre prestația lui Ianis Hagi (24 de ani).

Cristea a surprins în cazul mijlocașului de la Alaves, declarând că îl vede pe acesta jucând într-o poziție mai retrasă, așa cum o făcea Andrea Pirlo.

Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus
România - Andorra 4-0
Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus

Adrian Cristea, despre Ianis Hagi: „Lumea îl percepe ca un jucător de atac, dar eu zic că altul ar fi postul lui”

Poate surprind, dar pe Ianis Hagi îl văd număr 6. Adică în fața apărării, cum juca Pirlo. Un playmaker retras. Și pui lângă el jucători defensivi, agresivi, de travaliu. Iar pe el îl lași să conducă jocul.

Ar fi ca Pirlo la AC Milan, când toate mingile treceau pe la el. Ianis are viziune, pasează bine, lovește bine și cu stângul, și cu dreptul. Ar putea așeza jocul, câteodată ar putea urca și ar da la poartă, ar bate el loviturile libere și cornerele.

Îl văd în acea poziție pentru că nu are viteză de reacție și nu are nici forță. În atac, e spațiu mic. Mai în spate, ar fi mai liber. Ianis pasează bine, poate schimba bine jocul.

8a primit Ianis Hagi din partea GSP, după România – Andorra. A fost cea mai mare notă a meciului

Toată lumea îl aseamănă cu Gică Hagi, care era altceva. Lumea îl percepe ca un jucător de atac, dar eu zic că altul ar fi postul lui”, a declarat Adrian Cristea la GSP LIVE.

Mă simt bine oriunde, nu e un secret. Sunt un jucător polivalent, pot juca toate pozițiile de la mijloc în sus.

- Ianis Hagi

VIDEO Edi Iordănescu: „Băieții ăștia dau totul pentru echipa națională, am spus-o în mai multe rânduri că suntem uniți, că suntem o familie”

Citește și: 

„Țărănoi!” » Mihai Stoica nu s-a putut abține în direct, după România - Andorra

Nicolae Stanciu explică execuția de la gol: „Așa am gândit-o”
ROMÂNIA - ANDORRA 4-0
Nicolae Stanciu explică execuția de la gol: „Așa am gândit-o”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
adevarulfaraura
adevarulfaraura  •  17 Octombrie 2023, 01:53

Se trezesc sa comenteze, sa dea sfaturi "importante" doar cei care vor sa fie bagati in seama! Chiar si cei cunoscuti mai mult pentru "schimbarea amantelor" decat pentru fotbal! Frizeri, faiantari, invidiosi nevoie mare, doritori de "faima", "specialisti" in nimic, isi dau cu parerea, critica, doar sa fie cunoscuti "in lume"! Ianis Hagi atrage atentia, popularitatea sa se rasfrange, cu generozitate, asupra "celor care nu merita decat sa fie ignorati" Norocul vostru ca exista Ianis Hagi!

Robertttttt
Robertttttt  •  16 Octombrie 2023, 18:31

Dați le cate un covrig astora care postează zilnic negativ, să aibe și ei o satisfacție macar. Vă dați seama că ei sunt foarte ,,inteligenți ''încât nu și seama că a critica intenționat și des e semn de prostie.

Robertttttt
Robertttttt  •  16 Octombrie 2023, 18:23

Șut frumos din afara careului și ațe! Puneți va ochelarii și vedeți reluarea ???????? Și pelalty scos și pasa de gol. Bv Ianis, superb! Urmează gol in La liga! O să zică haterii( morții ambulanți) că s au dat la o parte aia. ???????? Vai de voi va fi cei care incercati cu toată putința să faceți rău.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează