FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA 4-0

Pe cine a remarcat Ilie Dumitrescu după România - Andorra: „A fost pus în poziția în care dă cel mai bun randament”

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 07:20 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 09:58

Ilie Dumitrescu a analizat prestația României în victoria cu Andorra, 4-0, în preliminariile EURO 2024.

Componentul Generației de Aur a lăudat prestația pe care a avut-o Ianis Hagi, care a fost implicat la trei dintre goluri, și este de părere că tot Elveția va câștiga grupa.

Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus
România - Andorra 4-0
Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus

Concluziile lui Ilie Dumitrescu după România - Andorra

 „Indiferent de ce s-a întâmplat în seara asta, eu cred că Elveția va termina pe primul loc. Pentru mine, rămâne favorită”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Acesta a continuat: „Mă bucur foarte mult pentru triunghiul din linia mediană, și-au asumat rolul de lideri. Mă refer și la Răzvan Marin, și la Stanciu, dar în special la Ianis Hagi, care, pentru mine, a fost omul meciului.

8a primit Ianis Hagi din partea GSP, după România – Andorra. A fost cea mai mare notă a meciului

A fost pus în poziția în care dă cel mai bun randament, în spatele atacantului, între linii”.

S-a jucat bine, am fost mai deciși în fața porții. A fost o victorie meritată, ne bucurăm. Nu vreau să vorbesc prostii, dar când toată țara este în spate, nu cred că se compara cineva cu susținerea noastră. Indiferent că sunt copii sau oameni mai în vârstă. E ceva unic, asta ne dorim! Vrem stadioane pline. 

Am primit patru goluri în toată campania. E un lucru bun. Sper să fim fericiți și la final. Sper să ieșim mai bine și din ultimele înfruntări și să mergem la EURO.

– Ianis Hagi

Clasamentul din grupa României

VIDEO Edi Iordănescu: „Băieții ăștia dau totul pentru echipa națională, am spus-o în mai multe rânduri că suntem uniți, că suntem o familie”

Citește și: 

„Țărănoi!” » Mihai Stoica nu s-a putut abține în direct, după România - Andorra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
godot
godot  •  16 Octombrie 2023, 10:35

E dezgustător modul în care Ilie Dumitrescu îi face PR lui Ianis.

firaldo
firaldo  •  16 Octombrie 2023, 10:12

Ilie l-a remarcat pe Hagi și când a fost rezerva neutilizată.Nu cumva ne entuziasmăm prea tare ptr o victorie cu... Andorra?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează