FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSMISIUNI TV

Cine transmite la TV meciul România - Irlanda de Nord, amical pe Arena Națională

foto: Cristi Preda (GSP)
foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 22 martie 2024 19:57 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 20:45

Meciul amical dintre România și Irlanda de Nord, programat astăzi, de la ora 21:45, va fi transmis la TV pe Prima TV. Poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro.

România - Columbia, al doilea amical al „tricolorilor” după calificarea la EURO, de pe 26 martie, se va vedea pe Antena 1.

Păzea, „tricolori”! Nord-irlandezii au venit la București cu „Drăgușin” al lor » El e starul care a dat pe spate Premier League: ascensiune remarcabilă sub ochii lui Klopp
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD
Păzea, „tricolori”! Nord-irlandezii au venit la București cu „Drăgușin” al lor » El e starul care a dat pe spate Premier League: ascensiune remarcabilă sub ochii lui Klopp

România, două meciuri amicale în martie

România va juca primele meciuri din 2024 în martie, cu Irlanda de Nord și Columbia. „Tricolorii” vor mai avea două meciuri amicale în iunie, înainte de EURO 2024.

Meciul cu Irlanda de Nord se va disputa pe Arena Națională, iar cel împotriva Columbiei va fi pe Metropolitano, stadionul lui Atletico Madrid.

Meciurile României de la EURO vor fi pe Pro TV

Ion Alexandru, Andrei Grecu, Cristian Pintea și Mihai Dedu va fi echipa de comentatori de la Pro TV, conform playsport. Ultimul, Mihai Dedu, este prezentatorul de știri al postului, care revine la microfonul televiziunii pentru evenimente sportive după 20 de ani!

Toate cele 51 de meciuri se vor vedea la TV și în România. La fel cum s-a întâmplat și la ediția precedentă, majoritatea partidelor vor fi difuzate de Pro TV. Vor fi 6 meciuri și pe Pro Arena, în ultima etapă, când meciurile din aceleași grupe se desfășoară simultan.

Audiențele turneului final vor crește considerabil față de ediția precedentă grație calificării României. Meciul cu Belgia ar trebui să stârnească cel mai mare interes, urmând a se disputa seara într-o zi de sâmbătă.

Germania va deschide turneul pe 14 iunie, într-o zi de vineri, de la ora 22:00, la Munchen, pe stadionul lui Bayern Munchen. România va debuta abia 3 zile mai târziu, luni, 17 iunie, împotriva câștigătoarei de pe ruta B a play-off-ului. Adică una dintre Ucraina, Israel, Bosnia și Islanda.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Lansarea filmului Hai, România! - Povestea Generației de Aur” » Ilie Dumitrescu: „Ieșim din grupe la Euro! Scoatem lumea în stradă”

Citește și alte știri de actualitate:

E gata! Cele 5 meciuri de vineri au VAR: două mașini sunt în drum spre România
VAR
E gata! Cele 5 meciuri de vineri au VAR: două mașini sunt în drum spre România
Frații Kovacs decid cine merge în play-off » Toate delegările la cele 5 meciuri de vineri
DELEGĂRI
Frații Kovacs decid cine merge în play-off » Toate delegările la cele 5 meciuri de vineri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
unurtr
unurtr  •  07 Martie 2024, 13:00

Mihai Dedu nu este la Pro TV, ce caută să comenteze la Prima TV meciul României?

observator_federal
observator_federal  •  07 Martie 2024, 12:24

A jucat fotbal măcar unul dintre comentatorii meciurilor? Este printre ei unul măcar care să nu fie fecesebist? Întrebări retorice... Oricum "repertoriul" celor de la microfon nu va diferi foarte mult de cele "consacrate", deci ar fi bine -dacă se doresc transmisiuni entuziaste(!) - ca Edward sa apeleze la Chiricheș, Târnovanu (chiar Tătărusanu, de ce nu?), Coman, Olaru, Man, Moruțan, Șut, Tănase. Îl uitasem pe Stanciu, golgheterul meciurilor amicale ale Nationalei... (Ianis Hagi va fi, previzibil, în reclamele și promo-urile difuzate pe durata meciului).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează