FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MALTA 1-0

ROMÂNIA - MALTA 1-0 / Și presa din Malta îl critică pe Cosmin Contra: „Ar trebui să fie dezamăgit de ceea ce arată România sub comanda sa”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 15:44

România a învins cu greu Malta, 1-0, în preliminariile pentru EURO 2020, după golul marcat de George Pușcaș, cu o lovitură de cap. Presa din Malta a scris despre duelul cu naționala lui Cosmin Contra și n-a ezitat să-l critice pe selecționerul român. 

„Am pierdut, dar am ieșit cu capul sus”, au scris jurnaliștii maltezi de la Net News. Editorul publicației a continuat și l-a criticat pe Cosmin Contra pentru că înaintea meciului a cerut ca diferența de scors să fie cât mai mare. 

„Am pierdut, dar m-am simțit mândru că sunt maltez și că la finalul celor 90 de minute jucătorii noștri au avut o performanță apreciată de tot stadionul. Am avut disciplină tactică și o posesie mult mai bună decât înainte. Am pierdut din cauza unui singur gol, dar puteam ușor să obținem un alt rezultat. 

Golurile la care visa Cosmin Contra înaintea meciului de la Ploiești nu au venit și el ar trebui să fie dezamăgit de ceea ce arată România sub comanda sa. Nu e de mirare că presiunea crește pentru selecționerul României”, a scris editorul sursei citate, conform TV Digi Sport. 

O altă publicație, Times of Malta, a avut aceeași notă pozitivă legată de naționala lui Raymond Farrugia: „Eroica Malta, anulată de golul lui Pușcaș”. 

Malta Today a notat: „Malta, eșec la limită în fața României”, în timp ce The Malta Independent a scris: „Capul lui Pușcaș pedepsește brava echipă a Maltei”.

Clasament

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

CITEȘTE ȘI:

Marius Șumudică face o comparație inedită între fanii români și turci: „Mă opresc pe stradă și îmi pupă mâna. Am crezut că unul vrea să-mi fure brățara”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
622674784501836
Florin Dobrin  •  09 Septembrie 2019, 19:58

lasati ca vine alt prost si ne mai pacaleste 4 ani si gunoaiele isi iau salari de performanta ,,, burleanu trebuie omorat pe stadion ca a distrus si ce a mai ramas din fotbal . pupatil pe ciobanu in talpi ca fara el nu se mai auzea de romania

genius
genius  •  09 Septembrie 2019, 18:26

Contra un antrenor penibil, fara rezultate care sa-l propulseze, pe bune, ca antrenor al nationalei! Primeaza cooperativa condusa de Burleanu, Stoichita et company! Jalnic!!!

titanium
titanium  •  09 Septembrie 2019, 17:33

iii oooo...îîîî mmmm iiii ddd aaaa uuuu ddddemmmmissssiaaaa ! sănătate și bucurii !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează